Kuchyň- stůl nebo rohová lavice?

996
13.1.15 17:40

Kuchyň- stůl nebo rohová lavice?

Zařizujeme novou kuchyň, máme čtvercovou kuchyň s balkonem a na jedné straně máme linku a pod okno k balkonu bych ráda stůl, máme teď provizorní klasický stůl, ale já bych ráda lavici rohovou, ale dost mě od toho příbuzní odrazují kvůli toho, že prý se tam bude špatně sedět a že se to nevyužije. Tak ted nevím, klasický stůl, tam opravdu nevypadá dobře je jako kdyby tam nepatřil. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6078
13.1.15 17:46

Lavici mají naši, nikdy nikdo neseděl v rohu, ale vypadá to líp :nevim: zvlášť, když je to u zdi, nejlíp v rohu. V prostoru je lepší stůl. Nicméně - je to tvoje kuchyň, tak tam můžeš mít, co se ti líbí :palec:

http://favi.cz/…delni-lavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.1.15 17:47

@Kacuras28 Měla jsem také jedno z řešení naší kuchyně pořídit rohovou lavici. Je pravdou, že sezení je pohodlnější při krajích, kde se nemusí jít přes někoho jiného, ale všichni u stolu nejsou vždy. Zas na druhou stranu když už všichni doma jsou, je dobré, když si mají kam sednout. Dle mě to není špatné řešení, nemusí mít všichni všechno stejné a nemusí se všem líbit všechno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.1.15 17:48

Mame lavici - velka, prostorna, ne ty co se bezne prodavaji, ale mame velkou kuchyn. Je super a vsichni si radeji sednou na ni nez na zidli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.1.15 17:52

Mě se prostě líbí a tak nějak to do té kuchyně zapadne, navíc je pravda, že málo kdo jí má všichni mají stoly a řeší židličky. :think:
Ted jen jakou zda moderní nebo klasiku :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.1.15 17:52

@kokomo Nemáš někde odkaz jak vypadá pro představu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.1.15 17:59

My mívali rohovou lavici celé dětství v malé panelákové kuchyni, bylo to prostě nejjednodušší řešení malého prostoru pro hodně lidí, jako malé děti jsme se prali o to, kdo bude sedět v rohu (nevím, co to bylo za požitek sedět proti rohu stolu). Později jsem byla ráda, když jsem se jí zbavila, volné židle mi přišly takové vzdušnější. Ale určitě záleží jednak na prostoru (do malého prostoru je určitě praktická), tak na provedení (já si představím tu klasickou komunistickou, co měli všichni podobnou, pořád se to snad prodává, ale věřím, že existují i hezké varianty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.1.15 18:01

@Samamama http://www.kika.com/…rry-a-touch/ jj existuji.Je jich hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.1.15 18:02
@Kacuras28 píše:
@kokomo Nemáš někde odkaz jak vypadá pro představu?

Je to stara lavice, muzu vyfotit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.1.15 18:05

@kokomo to nevadí, jen mě zajímá jak vypadá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
13.1.15 18:06

@Kacuras28 Jo to víš, tak tohle je jiná :palec:, proti tomu, co jsem měla na mysli já. Tato vypadá moc pěkně, líbí se mi i proto, že máme podobné barevné řešení stolu a židlí (tmavý stůl a krémové koženkové židle s nerez nohama), ale muselo by na ní být dost prostoru, aby to vyniklo, něco jako na obrázku (já furt vidím ten náš kout, co jsme měli v paneláku, tam namačkaná ta dřevěno- polstrovaná obluda, odcházet od stolu se muselo od kraje…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
13.1.15 18:07

Rohovou lavici NEE!!! tenhle „komunistický nábytek“ je fakt strašnej.

V provedení HARRY a TOUCH už to je o něčem jiném..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
13.1.15 18:15

@Kacuras28 mas foto v SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.1.15 18:40

@kokomo Vypadá dobře, je fakt velká. Co jsem se dívala na ty klasické, tak mi přijdou malé a úzké sedáky. Ty moderní jsou prostornější a mají více variant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
13.1.15 18:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat