Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mate spotrebu teple vody cca 27 m3 a studene taky cca 27 m3, ty cisla jsou stavy vodomeru a odecitaji se od sebe. Spotreba je to podle me bezna, spíš nižší. My jsme 4 a mame spotrebu cca 100 m3 za vodu za rok.
EDIT: opraveny hodnoty ![]()
Příspěvek upraven 12.01.15 v 12:55
Jakoze spotřeba a nebo je to na meraku? My máme v 3+1 spotřebu tepla cca 2 kubiky/měsíc a studena cca 3,5-4kubiky / měsíc. A jsme teda 2 dospeli a 2 děti.
Příspěvek upraven 12.01.15 v 12:27
Jo aha…Tak já furt peru a meju nádobí v ruce…ježíši to jsi mě uklidnila, já myslela, že to je v těch číslech co jsou na vodoměrech.. ![]()
Dobře, když platím měsíčně zálohy na všecko i elektriku 2500kč, kolik asi tak budu doplácet??
Rocni nase spotreba je 100m3 studene vody - mame bojler, ktery nam ohriva, takze nemame rozdelenou studnou/teplou.
Edit: jsme 2 dospeli a deti 4 a 3 roky
Tak to mate průměr teplou i studenou 25 kubíků, to je dobrý. A cena tak to zalezi na sazbě jakou tam mate. A také kolik jste spotřebovali elektřiny.
Ups, přehlídla jsem se a odečetla do sebe jiné hodnoty
@myskalucka to napsala správně. V tom případě šetříte ![]()
Máte super spotřebu, klid. My za loňský rok 55 kubíků SV a 38 TV. ![]()
Take jsme v podnájmu a podle slov paní majitelky jsme spotrebovali studenévody za 30 tis…2 dospeli, 1 dite a peru 2× v týdnu a nadobi myju v mycce. Záloha je 2500kc…to přece neni možné!!!
@Lucifous11 : a viděla jsi vyuctovani? A jste tam cely rok? A teplou mate normálně a nebo si ohřívate sami? Ono je ideální si každý měsíc psát spotřebu, pak mas dobry přehled o spotřebě. A záloha na studenou vodu je 2500? To je ročně nebo mesicne? Pokud měsíčně, proč tak vysoká?
Jsme tam cely rok, záloha je pouze na studenou měsíčně, teplou ohřívá kotel na plyn, vyúčtování jsem ještě neviděla, ale nevarim a 2 měsíce jsem tam nebyla. Prostě mi to nesedí ani trochu.
Ahoj koukala jsem na měřiče za teplou vodu je to 121,815 m3 za studenou 221m3..Jsme v podnájmu od unora minulýho roku, tenkrát stavy byly studená 194m3 a teplá 94m3..
Chtěla bych se zeptat, šetříme jak blázni..Jak to jde…Jsme dva dospělí a jedno dítě..v 2+kk..
Odečítá se z těch vodoměru ty čísla co byly v té době kdy jsme se nastěhovaly??A není to nějak moc??Mám uplné bobky..