Bydlení s tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2132
16.12.14 15:21

Mě taky přijde na hlavu postavený s tou večeří :nevim: Když jsem byla malá, tak ve dvougeneračním baráku se vždycky dělala jen jedna večeře a byli jsme všichni pohromadě :hug: Své Vánoce si pak můžete udělat až s prckem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
16.12.14 15:23

@Křížek1 hm, nam tchyne prijede na Vanoce, bydlime od ni 700km, ale jeste ho nevidela. Jinak to jsou prvni a posledni Vanoce s ni. I se svagrem :D jsou to strasne depresivni lidi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
16.12.14 15:26
@Křížek1 píše:
Mě taky přijde na hlavu postavený s tou večeří :nevim: Když jsem byla malá, tak ve dvougeneračním baráku se vždycky dělala jen jedna večeře a byli jsme všichni pohromadě :hug: Své Vánoce si pak můžete udělat až s prckem :pankac:

Já to vidím obráceně, dětem se těžko bude vysvětlovat, proč nejíst s babičkou, a teď si můžou užít svou první a poslední večeři ve dvou. Já jeden rok taky takhle byla, k tchánovcům jsme šli na Štědrý den na oběd, ale večeři jsme měli svou, a dárky s nimi jsme si předali druhý den i s dalšími sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.12.14 15:27

Bohužel jí to budeš muset říct narovinu, jiná možnost není. Buď to pochopí a je možnost že to bude dobrý, nebo to nepochopí a máš vystaráno dokud neumře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.14 15:35
@Anonymní píše:
@PetraJ nevím jestli si to špatně nepochopila, ale dům je přítele, ne jeho rodičů, on platí veškeré výdaje, tak si myslím že by mohla kouřit aspoň venku.

není podstatné, co si myslíš ty, ale majitel domu. Taktéž není podstatné, co chceš ty, ale majitel domu, a pravidla svým rodičům nastavuje jejich syn, majitel domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.12.14 15:39

No, koukám, že i nadále budu podporovat své dva syny v tom, že až budou chtít s nějakou tou slečnou žít, tak jim pomůžu sbalit se a odstěhovat se jinam, a kdykoli budete chtít, tak třeba zajeďte v neděli na oběd nebo dejte vědět, kdybyste chtěli poslat buchtu. I za cenu toho, že se holt tenhle dům znova zadluží hypotékou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.14 15:43

A já jsem ráda, že nemám kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.12.14 15:46
@terinka4444 píše:
A já jsem ráda, že nemám kluky.

A nejhorší je, že tvoje úžasné holčičky budou právě manželkami nějakých třeba dvou bráchů, jako těch mých, a dostanou tak šílenou tchýni, jakou budu já. A to já budu, já to vím. :mrgreen: :oops: :mrgreen: No co, někdy když tadu čtiu některé příspěvky, říkám si, taky v tom nesjem sama, ale chudácí kluci, co je ejště čeká… no jo no. To je život. Asi si fakt každá generace musíme znova a zas vymáhat ehm ústa v tom, co naši rodiče a prarodiče moc dobře znají, jen bohužel ta zkušenost je nepřenosná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.12.14 15:56

Pokud čtu dobře, tak dům je zakladatelčina přítele, ne jeho rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.14 15:57

@Emilie nene, moje holčičky budou mít své bydlení a ruce jim přerazím, jestli si do baráku nasadí tchýni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.12.14 15:58
@Lumíkovec píše:

ano, tudíž ona nemá co ty rodiče omezovat, to je věc jejího přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.12.14 15:58
@PetraJ píše:
Tak bejt na místě její tchýně a říct mi, že jí vadí moje kouření, tak mladá letí jak namydlenej blesk. Je to její barák, tak si tam může kouřit jak chce. Pokud se to snaše nelíbí, může se odstěhovat. :nevim:
@Terina89 píše:
Viděla bych to stejně.

No vy jste hustý :) typičtí bezohlední kuřáci.
Ono bůhví jak to bylo, třeba drahá tchýnuška chtěla mít svého synáčka doma a ukecala je, aby tam bydleli.. člověk nikdy neví :)

Druhá věc je ta, že tohle není jednoduchý, chceš být se svým mužem, on třeba uvidí odstěhovaní jako zbytečnou komplikaci a radsi to bude trpět, a to se teda máš sbalit bez něj? To je prostě na prd. Každopádně minimálně při narození dítěte by mohla chodit hulit ven, nebo se někam aspoň zavírat, aby jim to nešlo nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.12.14 15:59
@terinka4444 píše:
@Emilie nene, moje holčičky budou mít své bydlení a ruce jim přerazím, jestli si do baráku nasadí tchýni :mrgreen:

Ruce přerazím svým synům, jestli mi do baráku nasadí snachy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
16.12.14 16:00
@terinka4444 píše:
ano, tudíž ona nemá co ty rodiče omezovat, to je věc jejího přítele.

Přesně tak, záleží na příteli, jak se k tomu postaví. Maminka je maminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
16.12.14 16:00
@Lumíkovec píše:

No, ale na otázku jakým způsobem se stal jeho majetkem už zakladatelka neodpověděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová