Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tomash540 píše: Více
A je ti jasné, že musíte našetřit nejen na nájem, ale i na kauci a provizi RK?
jo zavolej Policii na vlastní matku, to budou pak úžasné vztahy,
a matce platíš nájem 17800? mhm? a teď tu o Karkulce
a do kdy máte teda zaplaceno?
a máš na to důkazy?
To je strasne…vlastní rodič a takové chování. Pochopila jsem, že ty máš nájemní smlouvu, tedy tam musí být nějaká výpovědní lhůta, tak ji řekni, ať ti výpověď z bytu dá písemně a během té doby si hledej bydlení. Řekni, že přítelkyně je pouze návštěva a věci v byte má, protože je nema kam dát.
Jinak ohledně policie, ta s tím nic nezmůže, jde o obcansko právní spor a tedy, kdyby tě chtěla matka z bytu vyhodit, tak musí jít na soud, který může vydat predbezne opatření. V žádném případě ti nemá co lézt do bytu bez tvé přítomnosti, pokud by se tak stalo, dopouští se ona porušování domovní svobody
Jestli poctivě platíte, neděláte problémy. Neměla by důvod, ať pakuje nájemníky pryč.
Nejspíš jste jen paraziti, kteří neplatí, jak mají. Slušných nájemníků se nikdo nezbavuje. Takovou pohádku ani tady nenakecáš.
@Kelsey1 píše: Více
Já do toho nevidím, ale tak není to obycejny nájemník, je to syn. Takže bych řekla, že matka má něco proti přítelkyni nebo mají nějaké spory…
@princess.consuela máme se jít kouknout na být kde jsou jen kauci a nájem
Kauce za 3 měsíce.
@stinga nechci dělat problémy ale taky nechci aby jsme byli na ulici.
Ano platíme tolik.
@stinga ano platím ji to na účet každý mesic do konce měsíce
Teď ji opět 15 teho máme zaplatit další nájem
@Kelsey1 platíme ji to na účet každý mesic k 15 temu k výplatě.
Ani jednou jsme nájem nevynechali.
Problém byl jinde.
@Dn0712 ano moje přítelkyně si nerozumí s mamkou bohužel už ani já ji nerozumím.
Vadí jak moje přítelkyně vypadá co nosí a podobně.
Moje přítelkyně chodí podle mě dobře oblečená. Tam vznikl problém ze nechce v bytě někoho kdo se ji nelíbí.
Právě mi to tak přišlo z toho jak si to psal, že to zaclo od té doby, co je tam s tebou přítelkyně.
No já jsem už psala vyse, tak možná z toho něco využijes ![]()
@Dn0712 ano mám podnajemni smlouvu.
Tento mesic mám platit další nájem.( což bych bez problému uhradil zase k 15 temu)
Nájem platíme vždy k danému mesici.
No my v týdnu chodíme do práce na 12cky takže je schopna vyměnit zámky vyhodit věci před barák. Přítelkyně má pondělí volno i v úterý protože jde něco vyřídit, takže se bojím aby se zrovna nepotkali když tak nebudu ze ona zavolá policii všechny ty věci vyhodí
@Dn0712 já tu žil už decka nikdy problém neměla až vlastně jsme spolu zaceli bylo všechno zle.
Možná si mě chtěla nechat pro sebe nikdy jsem zadnou jinou neměl takže taky si říkám jestli to není chyba ze jsem tu tak dlouho žil 😊 😃 nevím jestli čekala ze budu sám navzdy
Ty jo, drsne. Jak jsem psala, ona nemá pravo jen tak vlézt do bytu bez vědomí toho podnajemnika.
Nevím, jak moc mate vyhrocene vztahy, nebo jak s matkou vychazite nebo chcete vycházet, ale kdyby do bytu přišla a začala vyhazovat věci, můžete policii zavolat vy.