Bydlení v Ostravě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
16.6.12 19:39

Jestli si někdy budu moci vybrat - tak okolo Třeboně - hodně rybníků a báječně se tam jezdí na kole - samá rovina :mrgreen: V Českém Krumlově jsem ještě nebyla.

• Citovat
  • Upravit
8566
16.6.12 19:50
@Larr píše:
Jestli si někdy budu moci vybrat - tak okolo Třeboně - hodně rybníků a báječně se tam jezdí na kole - samá rovina :mrgreen: V Českém Krumlově jsem ještě nebyla.

Chybu si udělala - příští tuzemskou dovolenou si naplánuj do Krumlova - fakt je tam krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
16.6.12 19:51

PS : v Třeboňi jem zase nebyla já :oops: :lol: :lol: akorát vím, že se kolem ní pasou koně :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
16.6.12 20:12

Chybu si udělala - příští tuzemskou dovolenou si naplánuj do Třeboně - fakt je tam krásně :lol: :mrgreen:

@Kallkapa píše:
PS : v Třeboňi jem zase nebyla já :oops: :lol: :lol: akorát vím, že se kolem ní pasou koně :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
8566
16.6.12 21:21
@Larr píše:
Chybu si udělala - příští tuzemskou dovolenou si naplánuj do Třeboně - fakt je tam krásně :lol: :mrgreen:

No budu muset, myslela jsem, ze uz jsem byla na vsech hezkych mistech vCR a vono ocividne nee :-D:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
17.6.12 06:16

Holky, vy tak hezky mluvite o te ostrave, ze je mi smutno a chce se mi domu :lol: jenze my mame penizky jen na tu vsemi zatracovanou dubinu, pritom si myslim, ze i ta dubina se v mnohem zlepsila, zvl. pro deti je tam ted hodne novych detskych hrist…/asi jak kde, ze../

jinak jizni cechny bych brala tez, mam rada i jizni moravu, vysocinu kolem velkeho mezirici- samotne mesto neni nic zvlastniho, ale lide v okoli me chytli za srdce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.6.12 09:22
@Kallkapa píše:
No budu muset, myslela jsem, ze uz jsem byla na vsech hezkych mistech vCR a vono ocividne nee :-D:-D

V Krumlově jsme byli na svatební cestě - tedy v takové zamilované, prostě, studentské verzi svatební cesty - a bylo to krásné. Navždycky budu mít Krumlov spojený právě se svatbou…
Do Třeboně na kola jedeme letos už s celou smečkou :D

A i mě si Ostrava docela získala, mám ji ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
18.6.12 19:38

O jakých hřištích to furt mluvíte, o těch malých, co jsou mezi panelovými domy :?: :roll:

@liky píše:
Holky, vy tak hezky mluvite o te ostrave, ze je mi smutno a chce se mi domu :lol: jenze my mame penizky jen na tu vsemi zatracovanou dubinu, pritom si myslim, ze i ta dubina se v mnohem zlepsila, zvl. pro deti je tam ted hodne novych detskych hrist…/asi jak kde, ze../jinak jizni cechny bych brala tez, mam rada i jizni moravu, vysocinu kolem velkeho mezirici- samotne mesto neni nic zvlastniho, ale lide v okoli me chytli za srdce :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1
15.6.15 11:40

Bydlení v Ostravě

Ahoj, jsem už 40 let rodilým ostravákem. Vystřídal jsem už různé kouty - od Poruby, přes Zábřeh, Bělský les, Dubinu a Hrabůvku. Přiznám se, že vždycky to byly části mé životní cesty, vždycky jsem tam bydlel rád, protože jsem tam byl doma. Zpětně se na to dívám více kriticky, Porubu hodnotím jako fajn (ale taky má své), Dubinu taky nemusím. Ale podle mě platí, že v každé čtvrti najdete mizernou část, stejně jako výbornou - takže nejde takto paušalizovat.
Když vybíráte byt, já preferuju regionální inzerci např. v Avízu, nebo ostravský portál OvaReality. Pronájmů má hodně třeba RPG (ale často drahé), na část ostravy je zaměřena třeba RK BytyJih. Takže hledejte, krásné místa najdete v každé čtvrti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.18 11:22

Dobrý den,

tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Ostravy ? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.

Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).

Přidejte se ;)
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.5.20 18:07

Ostrava Poruba, Zábřeh

Hezký večer přeji,
jsem z Olomouce a o prázdninách se budu stěhovat do Ostravy. Už se koukám po bytech. Chtěla bych se zeptat Vás, které bydlíte v Ostravě a znáte ji, kde by bylo pěkné bydlení? (Hlavně co nejméně nepřizpůsobivých občanů, feťáků)

Budu pracovat ve fakultce, tak bych chtěla mít dostupnost do ní. Byty v Porubě jsem zkoukla. Jaký máte názor na Porubu? Pustkovec? Jsou nějaké hezké ulice nebo naopak ty, kterým bych se měla vyhnout? (O Dělnické vím :))
Neznáte náhodou Větrnou nebo Jana Ziky?

Dále jsem koukala na byty v Zábřehu. Neznáte ulici Smirnovovu? Blízko zastávky Kotvy.

Moc děkuju za odpovědi. Moc mi to pomůže. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.8.20 10:17

Dobrý den, ráda bych vás pozvala do výzkumu, který právě probíhá v Ostravě. Účast je symbolicky ohodnocena, výzkum probíhá v centru města v příjemných prostorách s lehkým občerstvením. Povídat si budeme o zkušenostech se životem v Ostravě i o tom, jak si myslíte, že Ostravu vnímá zbytek ČR. 👉 Více o výzkumu najdete zde: https://www.urbanfestivallab.com/…-zapojte-se/ 👉 Registraci k termínům potom tady: https://bit.ly/…ry_v_ostrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí