Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Velryba černá Já vím, že to není běžné, dřív jsem si myslela, že to tak má každý. Teď už vím, že ne. Jsem za to hrozně vděčná. A ta naše rodina se pořád rozrůstá o ty, kteří to štěstí nemají a je jim s námi fajn. Máme úžasnou smečku.
jsem opravdu moc ráda, že si to nebereš osobně, ono tady v tom smetišti je potřeba někdy upustit páru, byť u toho člověk vypadá jak blb
chápu, že v poslední době, je to tady takové smutné, diskuze se cyklují a nemusí to být pro tebe nic moc
tak hurá, na tvém místě bych s účtem neváhala ani minutu ![]()
@Velryba černá píše: Více
tak jest a kdo to má, ani neví co má
@DanielaD no co, ustála jsem to tehdy „se ctí“, nikdo mi venku neublížil a do postele jsem s nikým za teplou deku a jídlo nevlezla, byť takové nabídky samozřejmě byly.
@DanielaD píše: Více
Já to vím, že mám to nejlepší, co mít můžu. Pořád si to uvědomují.
bazénovky?
to jsou ty, které to tady velice často zmiňují, že mají na zahradě nějakou louži a odebírají se tam se šáňem a jahodou
@stinga píše: Více
Ale tak to je život
Bydlím v pavlačáku, kde je 33 bytů a bylo tu snad vše. A je to teď tak 50 na 50.
ustála si všechno a je dobře, že je to za tebou
všichni tito lidé jsou psychicky velice vyzrálí, umí používat selský rozum, tam kde já mám „neřešitelno“ ty to máš v malíku
mám takovou kamarádku, také si tím prošla, když si myslím jaký mám problém, stačí, když si na ní vzpomenu a vím, že řeším úplný nic
@inkakřivák píše: Více
Otec byl toho večera poněkud neklidný…
@inkakřivák To buď. Protože žít s vědomím, že ti vlastní matka udělala dluh za několik desítek tisíc…že když ti babička poslala peníze, tak to matka místo tebe a tvého sourozence rozdělila mezi sebe a tebe a sourozence, přičemž si tvůj podíl od tebe zase vzala zpátky k sobě…nic moc.
@inkakřivák píše: Více
Jsem na tom lépe, máme před domem Vltavu
![]()