Bydlím v autě, nemám nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18306
26.6.24 18:42

@inkakřivák

to tady ještě nebylo-studna, tedy studnice, no každopádně jsi první, která MÁ studnu(já taky, ale nikomu to neříkej) a poctivě z ní čerpáš vodu, předpokládám, že máš pumpu,

no tak povídej, jak ti to teče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.6.24 18:42

@DanielaD nevím, hele, já teď řeším něco, kde ty to máš zřejmě v malíku. ;) A tak je to v životě vždycky, každý je v něčem silný a v něčem jiném ztracený a bezmocný.

• Citovat
  • Upravit
22135
26.6.24 18:43
@DanielaD píše: Více

To se musí celoživotně budovat ty široké rodinné vztahy. To nevznikne ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.6.24 18:44

@nikitice aneb Kvadratura ženy… :lol:

• Citovat
  • Upravit
18306
26.6.24 18:49

@nikitice
ty budeš vodník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
26.6.24 18:56

@mado

spíš se to ze dne na den rychleji zboří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22135
26.6.24 19:00

To si nemyslím, muze se to zbořit s jedním člověkem, ale ti ostatní jsou pořád provázání a pevné vazby zůstanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
26.6.24 19:04
Úplná vodnice, miluji teplo a studenou vodu. Nemám ráda vylézt ze studené vody, když slunce nesvítí. Jezdili jsme na kolech se koupat do Berounky, ale i ve Vltavě někdy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
26.6.24 19:07

@nikitice

teplo jen u vody kde je to snesitelné
brr jak to píšeš, tak je mě z toho zima :)

ve Vltavě to moc nejde, je to špína, ale záleží kde, na Náplavce nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
26.6.24 19:10

@mado

záleží jak skutečně pevné jsou ty vazby a to právě prověří ty nečekané situace, které přicházejí, když to vůbec nečekáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
26.6.24 19:12

Přeji všem pěkné léto, dětem zasloužené prázdniny

odpočněte si, a ve zdraví se všichni vraťte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
26.6.24 19:15

No tak na Náplavce ne. Já do ní skočila i ve Žlutých, je to ledárna. Jinak je dost kempů podél Vltavy, kde se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9097
26.6.24 19:51
@Velryba černá píše: Více

Tak nějak podobně. K žebrání jsem se nikdy neuchýlila, ale svačinu mi nosila půlka lidí v práci. Nějakou dobu jsem přespávala u kamaráda na gauči a tak všelijak. Podle některých tady bych byla troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80240
26.6.24 20:08
@Velryba černá píše: Více

My jsme chudí duchodci, jenom s konví. Sekeru sice máme, ale tu si manžel hlídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
26.6.24 20:35

Ja si teda pamatuju je to asi dva roky či nám parkovišti spal mladik v autě asi 2 tydny. Byl únor takže zima a ob přespával v autě. Rodiče ho taky vyhodili. On teda měl nějaké peníze aspoň na jídlo. Říkal, že to řeší. Takže tomu i věřím, že se to stane. Doma nemáš nic pro co bys zajela a do bazaru prodala? Nebo darovat plazmu ať máš na jídlo. Zeptat se zaměstnavatele na zálohu? A hlavně si něco hledej. A nevyjezdi si benzín. Jinak WiFi má např každé dmko, lidl, Albert stačí stát u vchodu a jsi pořád online. Tak nevidím problém s připojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný