Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Obrať se na nějakou charitu a kontaktuj sociální odbor na vašem úřadu.
Nikdo nemá právo vyhodit tě z domu, takže stačí zavolat policii.
je ti 19, bylas vyhozena z domova, ale máš auto???
![]()
bylas vyhozena kým? matkou? protože ze dvou malých výplat živíte velký dům? a když tě matka vyhodila, tak ona zvládne z jedné malé výplaty uživit dům?¨
běž na Policii
Rikat, co bylo špatně v minulosti nema smysl…budoucnost - je na tobě. Jsk ostatni radí policii, ano, mohlo by to byt kratkodobe reseni, pokud mas v miste trvaly pobyt a opravdu ses tam zdržovala, nemůžeš byt jen tak z pleziru vyhozena.
Na druhou stranu to neni dlouhodobé řešení.
Prvni tve kroky ať vedou na mestsky urad, kde je odbor sociálních věcí a zdravotnictví, sociální pracovnik pro dospělé. Ten bude tvym rozcestnikem. Muze te nasmerovat na mistni charitu, na moznosti okamzitych socialnich davek v nouzi (nevim uz přesný nazev, pro hnidopichy). V práci muzes pozadat o zalohu (rozumne, at vyzijes další měsíc).
Ubytovny nejsou drahé, leckde se da platit po týdnu. Hlavne udelej cokoliv, at neprijdes o práci, i kdybys mela spat v aute do vyplaty a myt se na záchodech v zaměstnání…obejdi mistni hospody a podobne podniky, jestli nepotrebuji vypomoc, mit nejakou korunu navic z brigady, leckde daji penize na ruku.
Bude to ted tezky, ale zvladnes to ![]()
Zkus po netu pak koukat po spolubydleni treba, jestli neutahnes samostatné bydlení.
A ještě - za cos utratila celou výplatu, když máš 80 kč a do výplaty daleko?
mnoho hysterických výkřiků a málo faktů - ono to bude asi tak trošku jinak, tuším
v jakém autě? pracuješ? asi ne, že.. dalas málo vstupních informací, stav se ráno na ÚP kvůli dávkám, dále můžeš i na pčr kvůli návratu do místa bydliště (ale výsledky bývají různé), jaktože máš na ulici data a píšeš sem? pokud jsi na e-miminu, proč negooglíš místní charity kvůli přespání, polívce, jídlu…?
nezdá se mi to (a to jsem z " oboru ")
Nikdo tě vyhodit nemůže. Musíš prvně dostat výzvu k vystěhování a pokud i tak neodejdeš, tak to musí přes soud. To ti dává dost času na to, aby ses vrátila domů a našla si v klidu vlastní bydlení. Pokud tě naopak odmítne pustit do domu, můžeš zavolat policii.
A nic, žádná odezva od zakladatelky, asi blbě vymyšlená pohádka ![]()
@stinga achjooooooo, ještě že tohle mám jen jako podkres a odreagovačku v práci/vlastně i doma… jinak bych tyhle zakladatele vymyšlených storek rovnou zablokovala Forever!
je celkem strašné, že v on-line světě nemůže už člověk věřit de facto ničemu, navíc UI umí už i předělat videa na politiky-celebrity, holt, co nevidíme na vlastní oči, pokládejme toliko za Možnost… a je těžké i vyselektovat ověřené zdroje, kde se vůbec dívat na zprávy
šílený svět, tohle…
jakože ti skoro-mladistvá borka z auta píše, že zdechá hlady, no spíš asi chtěla přidat ještě číslo účtu, ne?
@Lucy75 píše: Více
jo, vidím to jako další hloupou storku s podtextem, pošlete peníze ![]()
@stinga ne že bych tomu nějak věřila, ale myslím tu ani nejde o peníze. Spíš jde o to rozpoutat zde spor na téma - je to lež nebo není? Prostě srandičky, začínají pomalu prázdniny. Už se těším na letní klasiku - tchán po mně pokukuje, a miluju tchána a on mě taky.
@inkakřivák píše: Více
To jsem jeste necetla. Muzes napsat obmenu: Pokukuje po mne zet.
Nebo se rozjet: Pokukuje po mne zed. ![]()
Po jedne taky pokukoval jezevcik nebo co to bylo. ![]()
Zdravím všechny,
název mluví asi sám za sebe. Nechci zabíhat nijak do detailu a ani se šťourat v minulosti. Spíš jen lehce poradit…
Jde o to, že skoro 14 dní doslova a do písmene žiji v autě, na účtě posledních 80,– a do výplaty daleko… nějak nevím co si počít. Z domova jsem byla vyhozena (je mi 19). Šlo o to, že naši se rozvedli a my spolu musíme uživit dům s mizernými platy. Vyhrotilo se to kvůli tomu, že jsem řekla, že už jí bohužel víc peněz dát nemohu bo sama nemám. Na to konto mamka takhle zareagovala (alkoholička, takže ji člověk nic nevysvětli). Bohužel nemám ke komu jít, táta s námi kontakt vůbec neudržuje(ani nevím kde je), jediná taková má kamarádka bydlí v bytě s malým miminkem a přítelem, který začal jen na drogách.
Jde mi jen čistě o nějakou radu, jak vydržet do výplaty, abych se nejedla apod,?
Práci mám, ale bydlení tu bohužel není možné…
Nejspíš to bude působit jako výmysl, ale není.
Budu rada za každou radu, co by vás jen napadla, děkuji