Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ditta11 Jo, tak to máš teda pravdu. Ale to chce kupovat nějaké pěkné designovky v menších obchodech nebo na e-shopech… Ne v nějakých supermarketech a bytových obchodních domech…
@skwor.skworecek píše:
@Ditta11 Jo, tak to máš teda pravdu. Ale to chce kupovat nějaké pěkné designovky v menších obchodech nebo na e-shopech… Ne v nějakých supermarketech a bytových obchodních domech…
to urcite a hlavne mene je nekdy vice. Ja treba rada setrim na nějakou pěknou, kvalitnější vec.
Raději koupím jednu lepsi, nez 3 „cetky“
tak schválně, napiste, kde koukate po lepsich kouscích…
Westwing
Butlers
No, to mi ani nemluv… Taky to mám taky tak. Navíc ty levné „cetky“, co nabízejí v obchodech s nábytkem má jednak každý a jednak kvalita veškerá žádná ![]()
Taky to mám v poslední době tak, že si raději vybírám kvalitní a originální věci do bytu, třeba odtud: https://www.olivove-drevo.eu/, z těch dalších se mi butlers taky líbí, ale celkově vybírám dřevěné věci a ladím si to tak do dřeva a bílé ![]()
@Klárka77 já taky miluju dřevo, dejte nějaký fotky pro pokochání ![]()
Ahoj, nedávno jsme si dostavěli roubenku, máme s manželem rádi přírodní materiály jako je dřevo, kámen. Chtěla bych si domeček doladit nějakými dekoracemi, jenže jsem zatím nikde na nic nenarazila, co by se mi líbilo a hodilo do interiéru. Chtěla bych něco originálního, proto nechci nic z obchodních domů.
Mám hodně oblíbené bakly. Nabízí spoustu krásných a designových doplňků do domácnosti. Koukněte na jejich web.
Obchod je to pěkný, mají tam velký výběr. Objednala jsem si u nich konvičku.
Moje kamarádka si právě koupila nový byteček a pozvala nás na kolaudační párty. Chtěla bych jí koupit nějaký pěkný dárek, který by jí udělal radost a hodil se do nového domova. Hodně potrpi na kvalitu, lokalní věci s přírodních materialu. Máte nějaké tipy nebo nápady na originální a osobité dárky?
Pokud hledáš hezké, kvalitní a designové doplňky koukni na placestore. Mají tam opravdu krásné a originální kousky, které jen tak někde nenajdeš. Já jsem se zamilovala do jejich ručně vyráběných váz a keramiky 😊 – skvěle se hodí do každého interiéru a dodají mu šmrnc. Ale mají toho opravdu hodně, mrkni tam 😊 Já věřím, že si vybereš.