Bývalý a dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
7.4.20 14:19
@Anonymní píše:
Jo, udělal si sním fotku, jenže to sním byla ještě řeč. A já nevěděla, že si ji hned vystaví na profil. Myslím si, že když jsem brala porodné tak to, co má dát malému je ještě daleko vic.. a přetře to to porodné. Jinak o tom jsem ani neslyšela. Navíc je to už dlouho, malému bude zachvili 8mesicu

To je jedno kolik mu je, to porodne budes muset nejspis vracet kdyz se otec zapise dodatecne do rl, jinak by to takhle obejit mohl kazdy. Jak budes mit urcene alimenty, tak je muzes pozadovat i zpetne, ale otazka je čeho se dočkáš když je v insolvenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.20 14:20

Psala jsem, že ho viděl na začátku, co se narodil!!! A fotky mám já, ne? Kde on může vidět můj profil..

• Citovat
  • Upravit
12006
7.4.20 14:20

Co jsem pochopila teda, tak tvůj jedinej problém je fotka otce s vlastním dítětem na sociální síti? :think: tvoje problémy bych chtěla mít :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
7.4.20 14:21
@Anonymní píše:
Psala jsem, že ho viděl na začátku, co se narodil!!! A fotky mám já, ne? Kde on může vidět můj profil..

Takze ty si davas fotky ditete na profil, kde je muze kazdy videt a kdyz si ji da on tak je to uz problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.20 14:23

Končím diskuzi a nahlasuji správkyni. S vámi se nedá jednat v klidu a normálně. Člověk má dotaz, slušně se zeptá a vy jedinne co umíte je rýpat, na to kolik vám je. Já jsem mladá a blbá, prostě nevím, co můžu a nemůžu. Aby mě třeba nezačal zbytečné vyhrožovat.. mě se prostě nelíbí to, že vystavuje mého syna, přitom mu nic hezkého nedopreje. Toť vše.

• Citovat
  • Upravit
12006
7.4.20 14:25
@Anonymní píše:
Končím diskuzi a nahlasuji správkyni. S vámi se nedá jednat v klidu a normálně. Člověk má dotaz, slušně se zeptá a vy jedinne co umíte je rýpat, na to kolik vám je. Já jsem mladá a blbá, prostě nevím, co můžu a nemůžu. Aby mě třeba nezačal zbytečné vyhrožovat.. mě se prostě nelíbí to, že vystavuje mého syna, přitom mu nic hezkého nedopreje. Toť vše.

ale to není TVŮJ syn… je to VÁŠ syn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.4.20 14:26

Rozčiluješ se tu jak malý spratek, kterému někdo sebral hračku. Pokud nechceš, aby měl fotku tvého dítěte na profilu, tak mu to oznam a pokud ji nestáhne, nahlaš. Tečka. Co jiného by si s tím chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
7.4.20 14:33

Kdo tady rype. Řešíš fotku a my se ptáme, kde se fotka vzala, když z popisu není jasné kde k ní přišel… Tobě asi nejvíc vadí, že se chová jako otec roku i když na syna prdí. No vítej ve světě soc sítí, kde si každý hraje na to co není. Oficiálně není jeho otcem, tak to nahlaš. Jinak teď, když je malej je to ok. Počkej až mu bude 5, Táta si ho začne chtít brát spolu se svou novou přítelkyni, platit ti bude jen aby se neřeklo… To ti teprve praskne cevka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
7.4.20 14:34

To je zase diskuze :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4851
7.4.20 14:34

Takže, pokud jde o fotku, kterou si se synem sám pořídil, když se ještě vídali a vystavil na FB, tak s tím asi nic moc nenaděláš. Můžeš to nahlásit facebooku, ale pochybuju, že s tím bude někdo něco dělat. Pokud „krade“ synovy fotky, které si ty dáváš na FB tak je nejjednodušší cesta je tam nevystavovat nebo si ho zablokovat, aby si je nemohl od tebe stahovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
7.4.20 14:40

:lol: ja se bavim :lol:
Heled zakladatelko, ty se chovas jak dite, hned se urazis - ono to z prvotniho dotazu proste vse jasne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35681
7.4.20 14:43

Jedinej kdo tady nejedná v klidu jsi ty. Z toho úvodního příspěvku opravdu nebylo jasný, že se ptáš pouze na tu fotku, ale převážně nadávás na to že ti nedává peníze. Nauc se lip vyjadřovat a nemusí docházet k nedorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
7.4.20 14:45
@Anonymní píše:
Cau, mám dotaz. Malému je půl roku, jeho otec ho naposledy viděl když mu byly 3mesice. Od té doby se ozve jen tak 2× do měsíce jak se má a jen když se ozvu já, nic neplatí ani nepřispívá. Měl být soud a prý žádný peníz nedostanu doku to nebude. Je od nás dost daleko a kvůli covidu se to teď ani řešit nebude. Ten kluk nemá od něj nic krom kočárku který využíváme minimálně. Platím vše já a můj přítel a na bývalého začínám mít averzi. Nechci aby vystavoval mého syna na sociální síte.. mohu s tím něco udělat? Není ani psaný jako otec. A myslí si co jako..že se zeptá jak se má? Ale to že vše obstarávám já a můj přítel.. že ho hanba nefackuje.. ani blbych 500kc nepošle..? Má prý insolvenci a dokud to nebude na soudě prý mi nesmí nic dat. Mám chuť ho odepsat úplně. :zed: :zed: :zed: :zed:

Ahoj :)

dokud nebude soud, tak z něho asi vážně nedostaneš peníze a zvlášť když není zapsán do RL, coz víš. Že má insolvenci je na jednu stranu super, až se dohodnete na alimentech, tak mu je správce bude strhávat a ty budeš mít jistotu, že ti přijdou.
Jinak ty fotky, lze si na fb zamknout fotku, tak aby to viděli všichni kromě něho, jinak to asi bohužel neovlivnís. Já jsem teda rypal, já bych mu pod fotku napsal, že je fajn, že ví, že má syna, ale, že se k tomu vážou také jistě povinnosti. :)

• Citovat
  • Upravit
5546
7.4.20 14:48

Tak ve finale bude vsechno uplne jinak ze? Pokud delas sceny kvuli fotce na FB, kam je ve finale davas sama…takze ve finale to budete vesela “rodinka”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15140
7.4.20 15:10

A to řešíš až po půl roce, že si tam dal fotku? Nechce cvakat, tak fotka pryč jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová