Čaj a káva - vypěstuj si sám

251
11.11.13 21:40

Čaj a káva vypěstuj si sám

Ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s Grow it! Čaj a káva (Vypěstuj si sám).
http://www.darkysradosti.cz/…t-caj-a-kava
http://www.darkysradosti.cz/…vlastni-kava
Je to sada na domácí vypěstování kávy a čaje. Zkoušel to někdo z vás? Povedlo se, nebo jsou to vyhozené peníze.
Děkuji za každý názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
11.11.13 21:55

Ta kava se pestuje dva roky, po mesici bych s tim slehla :lol: Za me nene. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29730
11.11.13 22:07

Kafe bude nejspis o nicem a hermanek? Tomu nerikam caj, ale odvar z hermanku :mrgreen: A natrham si ho na louce, kdyz uz, za ty prachy to nestoji :nevim:
Ale pokud je dotycny milovnik kytek, tak klidne :) Kavovnik v kvetinaci, proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5883
11.11.13 22:08

Mě by zklamalo, že čaj je myšlený heřmánkový :lol: Jako dárek to není špatný nápad. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.11.13 22:12
@Terem píše:
Mě by zklamalo, že čaj je myšlený heřmánkový :lol: Jako dárek to není špatný nápad. :potlesk:

No ja na to koukam jak zjara 8o
Vypěstujte si rostlinky čajovníku a kávovníku…

…- 1 balíček kávových semen

- 1 balíček heřmánku.

- 5 dřevěných štítků k popisu rostlin… - pěstitelské tipy na pěstování kávy a čaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
11.11.13 22:20

Já bych zrovna tyhle sady nekupovala, četla jsem na to špatné hodnocení, že to většinou nevyroste. To už bych radši koupila kávovník v květináči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.13 22:24

Příspěvek upraven 25.05.16 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.11.13 22:34

@gabi.design Tak jako myslet si, ze ze seminka vypestujes doma olivy… :nevim: :lol: Bych nesazela ani na jablon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.11.13 22:36

Příspěvek upraven 25.05.16 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.11.13 22:41
@gabi.design píše:
Asi tak. Právě proto mě to zajímalo a ono houbelec, jak jinak. :mrgreen:
Tak jsem aspoň ušetřila. :mrgreen:

Ale teda vymysleny to zas maji dobre, to jo :palec: Sikovny zpusob, jak oskubat lidi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 06:59

@ivaaneb tohle tedy neznám, ale kávovník doma mám, nejen já, ale i rodiče a v pohodě. Jen je umění umět to upražit - já kafe nepiju, tak to vždycky oškubu, pošlu našim :mrgreen: pokud toužíš po kafi, kup si rovnou kávovník. On je první cca 3 roky fakt mrňavý, plodit začne až tak 4-5tý rok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
12.11.13 08:02

Ahojky všem,
děkuji za názory. Právě se mi to zdálo jako pěkný dárek. Mamka strašně ráda zahradničí, každá rostlinka a kytička se jí daří (když mě „chcípe“, tak ona ji vždy zachrání) no a taťka miluje kafíčko. Takže mi to přišlo, jako super dárek k Vánocům. Jenže jak to tak čtu, tak jí asi koupím ten kávovník rovnou velký, ale až v březnu, kdy bude mít narozky. K Vánocům by se to blbě balilo :).
A teď jsem zas na začátku s vymýšlením dárku pro mamču…
Mějte se krásně a díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.11.13 17:42
@ivaaneb píše:
Ahojky všem,
děkuji za názory. Právě se mi to zdálo jako pěkný dárek. Mamka strašně ráda zahradničí, každá rostlinka a kytička se jí daří (když mě „chcípe“, tak ona ji vždy zachrání) no a taťka miluje kafíčko. Takže mi to přišlo, jako super dárek k Vánocům. Jenže jak to tak čtu, tak jí asi koupím ten kávovník rovnou velký, ale až v březnu, kdy bude mít narozky. K Vánocům by se to blbě balilo :).
A teď jsem zas na začátku s vymýšlením dárku pro mamču…
Mějte se krásně a díky.
:palec: Kazdopadne s tim kavovnikem jsi mne inspirovala, jdu do nej taky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí