Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s Grow it! Čaj a káva (Vypěstuj si sám).
http://www.darkysradosti.cz/…t-caj-a-kava
http://www.darkysradosti.cz/…vlastni-kava
Je to sada na domácí vypěstování kávy a čaje. Zkoušel to někdo z vás? Povedlo se, nebo jsou to vyhozené peníze.
Děkuji za každý názor.
Ta kava se pestuje dva roky, po mesici bych s tim slehla
Za me nene. ![]()
Kafe bude nejspis o nicem a hermanek? Tomu nerikam caj, ale odvar z hermanku
A natrham si ho na louce, kdyz uz, za ty prachy to nestoji ![]()
Ale pokud je dotycny milovnik kytek, tak klidne
Kavovnik v kvetinaci, proc ne?
Mě by zklamalo, že čaj je myšlený heřmánkový
Jako dárek to není špatný nápad. ![]()
@Terem píše:
Mě by zklamalo, že čaj je myšlený heřmánkovýJako dárek to není špatný nápad.
No ja na to koukam jak zjara ![]()
Vypěstujte si rostlinky čajovníku a kávovníku…
…- 1 balíček kávových semen
- 1 balíček heřmánku.
- 5 dřevěných štítků k popisu rostlin… - pěstitelské tipy na pěstování kávy a čaje…
Já bych zrovna tyhle sady nekupovala, četla jsem na to špatné hodnocení, že to většinou nevyroste. To už bych radši koupila kávovník v květináči.
@gabi.design Tak jako myslet si, ze ze seminka vypestujes doma olivy…
Bych nesazela ani na jablon ![]()
@gabi.design píše:
Asi tak. Právě proto mě to zajímalo a ono houbelec, jak jinak.
Tak jsem aspoň ušetřila.
Ale teda vymysleny to zas maji dobre, to jo
Sikovny zpusob, jak oskubat lidi ![]()
@ivaaneb tohle tedy neznám, ale kávovník doma mám, nejen já, ale i rodiče a v pohodě. Jen je umění umět to upražit - já kafe nepiju, tak to vždycky oškubu, pošlu našim
pokud toužíš po kafi, kup si rovnou kávovník. On je první cca 3 roky fakt mrňavý, plodit začne až tak 4-5tý rok ![]()
Ahojky všem,
děkuji za názory. Právě se mi to zdálo jako pěkný dárek. Mamka strašně ráda zahradničí, každá rostlinka a kytička se jí daří (když mě „chcípe“, tak ona ji vždy zachrání) no a taťka miluje kafíčko. Takže mi to přišlo, jako super dárek k Vánocům. Jenže jak to tak čtu, tak jí asi koupím ten kávovník rovnou velký, ale až v březnu, kdy bude mít narozky. K Vánocům by se to blbě balilo
.
A teď jsem zas na začátku s vymýšlením dárku pro mamču…
Mějte se krásně a díky.
@ivaaneb píše:
Ahojky všem,
děkuji za názory. Právě se mi to zdálo jako pěkný dárek. Mamka strašně ráda zahradničí, každá rostlinka a kytička se jí daří (když mě „chcípe“, tak ona ji vždy zachrání) no a taťka miluje kafíčko. Takže mi to přišlo, jako super dárek k Vánocům. Jenže jak to tak čtu, tak jí asi koupím ten kávovník rovnou velký, ale až v březnu, kdy bude mít narozky. K Vánocům by se to blbě balilo.
A teď jsem zas na začátku s vymýšlením dárku pro mamču…
Mějte se krásně a díky.