Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hoj holky, prosím Vás, chtěla bych si časem najmout zahradníka, aby mi udělal zahradu, teda spíš našim, nevíte zhruba kolik takový zahradník stojí? popřípadě nějakého doporučit okolí Brno, Brno-venkov.
Děkuji
Zhruba ti to nikdo neřekne, záleží na velikosti zahrady a co tam chceš.
Zahrada 800 metru a kompletni navrh a pak zalozeni a osazeni plus zalozeni travniku stalo 70 tisic
lokalita to je Praha vychod, zahradnik je z Nymburka
zahrada po peti letech je krasna, vzrostla a prakticky bezudrzbova krom pece o travnik, dokonce uz i likvidoval zivy plot, protoze jsme menili klasicky pletivovy plot za plny. Plochu travniku jsme zmansili rozsirenim zahonu a polozenim bazenu do zeme…
jednou za rok prijede na jare na pravidelnou udrzbu, kdy odborne zastrihne stromy a kere, neco presadil a ja s nim konzultuju kam dat veci nove a ty mi i za lepsi velkoobchodni cenu priveze - naposledy magnolii
@Anonymní píše:
Zahrada 800 metru a kompletni navrh a pak zalozeni a osazeni plus zalozeni travniku stalo 70 tisiclokalita to je Praha vychod, zahradnik je z Nymburka
zahrada po peti letech je krasna, vzrostla a prakticky bezudrzbova krom pece o travnik, dokonce uz i likvidoval zivy plot, protoze jsme menili klasicky pletivovy plot za plny. Plochu travniku jsme zmansili rozsirenim zahonu a polozenim bazenu do zeme…
jednou za rok prijede na jare na pravidelnou udrzbu, kdy odborne zastrihne stromy a kere, neco presadil a ja s nim konzultuju kam dat veci nove a ty mi i za lepsi velkoobchodni cenu priveze - naposledy magnoliiu
Mohla bys mi, prosím, poslat kontakt? Sháním někoho v okolí Poděbrad. Díky
@helička píše:
Mohla bys mi, prosím, poslat kontakt? Sháním někoho v okolí Poděbrad. Díky
Bohuzel, on uz zahrady nezaklada - zrejme ma vydelano a dela jen udrzbu stavajicich klientu, popr. vetsi upravy u nich…