Kolik stojí najmutí zahradníka?

611
14.10.13 23:49

zahradník najmout

Hoj holky, prosím Vás, chtěla bych si časem najmout zahradníka, aby mi udělal zahradu, teda spíš našim, nevíte zhruba kolik takový zahradník stojí? popřípadě nějakého doporučit okolí Brno, Brno-venkov.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
14.10.13 23:53

Zhruba ti to nikdo neřekne, záleží na velikosti zahrady a co tam chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 06:32

Zahrada 800 metru a kompletni navrh a pak zalozeni a osazeni plus zalozeni travniku stalo 70 tisic

lokalita to je Praha vychod, zahradnik je z Nymburka

zahrada po peti letech je krasna, vzrostla a prakticky bezudrzbova krom pece o travnik, dokonce uz i likvidoval zivy plot, protoze jsme menili klasicky pletivovy plot za plny. Plochu travniku jsme zmansili rozsirenim zahonu a polozenim bazenu do zeme…

jednou za rok prijede na jare na pravidelnou udrzbu, kdy odborne zastrihne stromy a kere, neco presadil a ja s nim konzultuju kam dat veci nove a ty mi i za lepsi velkoobchodni cenu priveze - naposledy magnolii

• Citovat
  • Upravit
165
15.10.13 07:24
@Anonymní píše:
Zahrada 800 metru a kompletni navrh a pak zalozeni a osazeni plus zalozeni travniku stalo 70 tisic

lokalita to je Praha vychod, zahradnik je z Nymburka

zahrada po peti letech je krasna, vzrostla a prakticky bezudrzbova krom pece o travnik, dokonce uz i likvidoval zivy plot, protoze jsme menili klasicky pletivovy plot za plny. Plochu travniku jsme zmansili rozsirenim zahonu a polozenim bazenu do zeme…

jednou za rok prijede na jare na pravidelnou udrzbu, kdy odborne zastrihne stromy a kere, neco presadil a ja s nim konzultuju kam dat veci nove a ty mi i za lepsi velkoobchodni cenu priveze - naposledy magnoliiu

Mohla bys mi, prosím, poslat kontakt? Sháním někoho v okolí Poděbrad. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
15.10.13 09:46

Děkuji, a nezná někdo někoho okolí Brno nebo Brno-venkov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.13 11:07
@helička píše:
Mohla bys mi, prosím, poslat kontakt? Sháním někoho v okolí Poděbrad. Díky

Bohuzel, on uz zahrady nezaklada - zrejme ma vydelano a dela jen udrzbu stavajicich klientu, popr. vetsi upravy u nich…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1