Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky chci se zeptat pěstítelek kytek. Mám pokojový ibišek a má furt svěšené listy i jsem ho vic zalila ale listy se vůbec nenarovnali vypadá furt povadle můžete mi poradit čím to je, Hnojivo taky dostal mam ho na stole vedle okna tak světls myslím má také dost
Není tím pádem přelitý? Mě teda taky občas svěsí listy, ale to je tím, že ho zapomenu 14 dnů zalít. Jak ho zaleju, tak je do druhého dne v pohodě. Zkus ho nechat vyschnout a pak zalít a zase vyschnout atd.
On právě byl uplně vyschnutý tak jsem ho zalila ale listy se pořádně nezvedli jsou furt ohle některé i jakoby skroucene
A nemáš na něm mšice? Mě jednou ibišek mšice napadly. To se pak listy kroutily. Zkus ho vyfotit, třeba tu někoho něco napadne.
Pokud byl uplne vyschnuty, tak se musi pockat na nove listy. Me se to stava kazdou chvili, ale ja pak ty listy necham uplne oschnout a upadnout a ony pak narostou nove
Ibisek je na to idealni rostlina, prezije i kdyz ji preliju nebo i kdyz na ni 14 dni zapomenu ![]()
Nebo je mu zima… Neotevřela jsi na něj okno? Já ho mám ještě na balkóně, tak je otužilý, ale jestli ti ten tvůj ofouklo, tak neboj, obroste ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi. Už jsem bezradna, mám tak dva roky ibišek nekvete a teď se u něj začaly kroutit listy a ze spodu mi přijde, že tam jsou takový mini skoro to není vidět, černý broučci, jak se toho zbavit?