Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
pila jsme ho asi od 36 tydne a od 38 2 hrnky veliky denne, no 2. doba porodni trvala 10 minut (3,5kg malej) a 2 stehy…ale asi to nebylo cajem si myslim
ale urcite tim nic nezkazis ![]()
Ahoj já ho chvíli pila. Myslím si, že mi moc nepomohl a hlavně je ukrutně hnusnej. ![]()
veny1 píše:
Ahoj já ho chvíli pila. Myslím si, že mi moc nepomohl a hlavně je ukrutně hnusnej.
A sladí se?
Taky jsem pila, nevím, jaký to mělo vliv, ale mi moc chutnal teda ![]()
martule88 píše:veny1 píše:A sladí se?
Ahoj já ho chvíli pila. Myslím si, že mi moc nepomohl a hlavně je ukrutně hnusnej.
Já ho nesladila, přišel mi pak ještě hnusnější.
Ale můžeš to zkusit, třeba ti bude chutnat.
veny1 píše:martule88 píše:Já ho nesladila, přišel mi pak ještě hnusnější.veny1 píše:
Ahoj já ho chvíli pila. Myslím si, že mi moc nepomohl a hlavně je ukrutně hnusnej.No díky zkusím to a uvidím
A sladí se?Ale můžeš to zkusit, třeba ti bude chutnat.
pila jsem, nepomohlo to. Zkoušela jsem i jiný osvědčený tipy, ale prcek měl svoji hlavu a dal si na čas. V okamžiku, kdy jsem se smířila s vyvoláváním, tak se rozhoupal a narodil za 2,5 hodiny od prasknutí vody ![]()
Piju ho už teď, od 36tt, momentáolně jsem v 38tt a piju 2 hrnky denně.Je docela dobrej, nesladím ho, nic. U prvního syna jsme ho pila taky, a k tomu ještě jedla lněné semínko a porod super ![]()
ahoj
já pila v obou těhu. prvního jsem měla vyvolávaně od první kontrakce 3h než se malej narodil. druhého bez vyvolánání 5h od první kontrakce než se narodil. bez vyvolání byli kontrakce mnohem slabší tak to trvalo dýl i tak,ale rychlost.
Já jsem ho pila, docela mi i chutnal.Jestli pomohl nevím, nemám z čím srovnávat, ale porod byl v pohodě.A zas jsem si říkala, že raději budu pít čaj než si pak říkat, že možná kdybych ho pila tak by pomohl…
Pila jsem ho před koncem těhotenství asi 1,5 litru denně, moc mi chutnal. Neslazený čaj nesnáším, takže jsem si ho klasicky sladila cukrem a medem. Ještě jsem jedla lněné semínko. Malý byl venku hodně rychle.
Pila jsem minule, vliv posoudit nemůžu (skončilo to císařem). Piju i teď, uvidím, co to udělá. Mě teda taky chutná a aspoň nemusím vymýšlet, jaký že si dám zase čaj ![]()
Jinak myslím, že přisladit se určitě dá, ale já piju všecky čaje neslazené, tak mi to chutná tak jak to je…
Tak to ráda slyším tak že když budu pít 2 hrnky za den nic se nestane?
Ahoj holky jsem ve 38tt a chtěla jsem se zeptat jestli jste některá také pili čaj z maliníku a jestli Vám to nějak pomohlo u porodu?Chtěla bych ho taky zkusit ale jestli už není pozdě?Poraď te prosím