Čaje a kamínky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3417
7.10.07 13:45

A mě zase uchvátil Rooibos s pomerančem od Sluneční brány (sypaný, mají i porcovaný, ale ten okolo toho pomeranče běžel hodně zdaleka :? ; nicméně na ranní rychlovku se hodí).

http://www.rozmaryna.cz/…uct_info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
7.10.07 22:26

A já právě teď popíjím Grešíkův Yerba Maté a jsem zvědavá, jak mi „zjasní mysl “..

KatyK , minulý týden mi slíbili ve velké prodejně domácích potřeb na Vinohradské 61, že filtr vezmou, pokud bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
7.11.07 23:11
Bluesky píše:KatyK , minulý týden mi slíbili ve velké prodejně domácích potřeb na Vinohradské 61, že filtr vezmou, pokud bude…

Tak co, máš ho? :) Já jsem zatím nepochodila…

Jinak pro Jihomoravačky připomínám, že zítra začíná v Tišnově Mezinárodní expozice minerálů http://www.mineral-tisnov.wz.cz/podzim_2007.htm , já se tam letos asi nedostanu, budu muset počkat na ty, co budou přímo v Brně (24.11. a 15.12.) :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
8.11.07 07:39

KatyK do Tišnova vyrážím hned zítra po práci, strašně se těším. Akorát na ty dvě brněnské akce potom nejdu, protože mám na oba víkendy dvě stupidní rodinné akce, ze kterých se mi už teď obrací žaludek. Celý rok jsem se na ty veletrhy těšila a takhle jsem dopadla. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
8.11.07 23:03
KatyK píše:
Bluesky píše:
KatyK , minulý týden mi slíbili ve velké prodejně domácích potřeb na Vinohradské 61, že filtr vezmou, pokud bude…
Na Vinohrady jsem se nedostala. V jednom čajovém obchodě jsem ho zahlídla, ale chtěli za něj přes 70,– kaček, bylo z dovozu. Vzhledem k tomu, že nádobí myjeme ručně, i naše děti, tak se mi nechtělo vyhodit tolik peněz.
Pražandy - v Mátě začali prodávat tyhle bio čaje, je to česká firma z Orlických hor. Chutná mi zázvorový s příchutí pomeranče.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
9.11.07 00:15
Fen-fire píše:
KatyK do Tišnova vyrážím hned zítra po práci, strašně se těším. Akorát na ty dvě brněnské akce potom nejdu, protože mám na oba víkendy dvě stupidní rodinné akce, ze kterých se mi už teď obrací žaludek. Celý rok jsem se na ty veletrhy těšila a takhle jsem dopadla. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak pak dej vědět, jak se Ti v Tišnově líbilo a cos pořídila :wink:. Jinak je škoda, že máš zrovna jiné „povinnosti“ - nezávidím :?, myslela jsem, že bychom se tam mohly potkat. Tak třeba jindy :wink:.

Bluesky , 70 Kč je teda dost, to už by skoro byla celá konvice i s filtrem od Simaxu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
9.11.07 07:20

KatyK určitě dám, ale ode mě žádné objektivní hodnocení nečekej, budu stráááášně moc nadšená, jako každý rok, to vím už dopředu. Nechám tam nehorázné peníze, budu tam chodit pět hodin v kuse, až mě budou šíleně bolet nohy a v noci až to tam zavřou, tak pojedu nadšená vlakem domů … prostě jako každý rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
11.11.07 23:49
Fen-fire píše:
KatyK určitě dám, ale ode mě žádné objektivní hodnocení nečekej, budu stráááášně moc nadšená, jako každý rok, to vím už dopředu. Nechám tam nehorázné peníze, budu tam chodit pět hodin v kuse, až mě budou šíleně bolet nohy a v noci až to tam zavřou, tak pojedu nadšená vlakem domů … prostě jako každý rok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fen-fire , tak už se pochlub s úlovky, jsem celá nedočkavá :lol:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.11.07 08:43

KatyK bohužel se nemám s čím chlubit :cry: . Bylo tam hrozně moc lidí, vůbec jsem se nemohla procpat, navíc jsem měla minimum času, takže nic moc. Tento rok celá ta akce ještě navíc měla nějakou divnou atmosféru, bylo tam spousta vystavovatelů, kteří nabízeli růné „cetky“, o kamenech neměli ani páru a taky spousta lidí, kteří vnucovali kameny podle horoskopu a podobné :roll: :evil:. Úlovky nejsou bohužel skoro žádné, jenom pár drobností :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
14.11.07 15:46
Fen-fire píše:
KatyK bohužel se nemám s čím chlubit :cry: . Bylo tam hrozně moc lidí, vůbec jsem se nemohla procpat, navíc jsem měla minimum času, takže nic moc. Tento rok celá ta akce ještě navíc měla nějakou divnou atmosféru, bylo tam spousta vystavovatelů, kteří nabízeli růné „cetky“, o kamenech neměli ani páru a taky spousta lidí, kteří vnucovali kameny podle horoskopu a podobné :roll: :evil:. Úlovky nejsou bohužel skoro žádné, jenom pár drobností :cry:

Hm, tak to je škoda… :? Nakonec jsem ráda, že jsem tam nejela, nesnáším davy lidí. Ty dvě akce, co budou v Brně, by měly být menšího rázu, snad tam nebude moc lidí a budou mít kvalitní zboží :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
15.1.08 22:32
KatyK píše:
Bluesky píše:
KatyK, konečně mám!!! Dnes jsem se po dlouhé době dostala do Kotvy a měli tam jeden jediný (ale prý ho berou pravidelně). Cena nic moc - 55,– Kč. Takže si už tady popíjím. Teda momentálně samé protizánětlivé čaje, protože bojuji se zánětem močového měchýře. Takže heřmánek, vilcacoru a lichořeřišnici. A láduji se extraktem z brusinek. Po týdnu trápení jsem už myslela, že to vzdám a pokorně dojdu pro antibiotika :cry:, ale zdá se, že se to konečně otočilo. Přírodní léčba asi zabírá až po delším čase. Snad to nezakřiknu… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
19.1.08 13:13

Ahoj Bluesky, tak to je dobře, žes ten filtr konečně sehnala. Mně se snad taky poštěstí, kámoška totiž pojede přímo do podnikové prodejny Kavalier v Sázavě, tam by je snad mohli mít :wink:. Objednala jsem si rovnou dva :lol:.

Jinak doufám, žes zánět úspěsně vykurýrovala i bez atb :wink:. Když se to podchytí včas, většinou to bez nich jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
19.1.08 22:58

…zdá se ža ano. Přihodila jsem ještě homeopatika. Až pak jsem si vzpomněla, že se údajně nemají kombinovat s bylinkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.08 16:22

ahoj super novinka teda spon pro me v kauflandu prodavaji sypané čaje od OXALISU v oranzových sáčcích s nápisem VITALITEA .ja doporučuju zelený s GINSENG A GINGO. :lol:
Sunflower

• Citovat
  • Upravit
1162
7.3.08 19:12
Anonymni píše:
ahoj super novinka teda spon pro me v kauflandu prodavaji sypané čaje od OXALISU v oranzových sáčcích s nápisem VITALITEA .ja doporučuju zelený s GINSENG A GINGO. :lol:
Sunflower

Tak jsem si pořídila svůj oblíbený roibos - Africká vášeň (v originále se to myslím jmenuje Cape town).

Bluesky - tak už mám filtry taky :D. Nakonec jsem koupila celou konvici komplet s filtrem a jeden náhradní, tak doufám, že je hned nerozbiju :wink:.

A ještě smutný konec mého hematitového prstýnku - měla jsem ho od října a nosila ho pořád. Včera se mi rozpadl na 4 kusy přímo na prstu :cry:. Asi už mi věnoval veškerou svojí energii :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová