Cam Cortina trojkolka

99
21.3.12 13:10

Cam Cortina trojkolka

Zdravim vsechny maminky, chtela bych poradit…Mam doma tenhle zminovany kocarek- celou trojkombinaci, kupovala jsem ho v bazaru, ale ve velmi dobrem stavu. S vanou jsem byla maximalne spokojena, ale ted jse na podvozek davala sportak a nevim si rady…Proto prosim nejakou maminku tohoto kocarku o radu ci informaci. Sedacka je strasne tvrda- pod zadeckem, zadicka jsou jakztakz vypolstrovana- tohle tak ma asi byt, skoda, kdybych si toho vsimla, tak bych ho nekoupila. Ale dale me zarazi- sedacka jak se upevnuje, tak jsou tam takove vystouple hrany- brala byxh, kdyby to bylo zvenku kocarku, ale je to vevnitr sedackove casti - to co ma prcek pod zadeckem. Udivuje me to, je to jen prekryte tou latkou, snad to nejaka maminka, co ma tenhle kocarek pochopi - tenhle muj popis a doufam, ze me rekne, ze jsem technicky antitalent a mam to nejak spatne nasazene. Jinak davam kocarek pryc, protoze tohle me tam hooodne vadi a neminim aby si nase mala narazila prcku. Dekuju za vsechny Vase rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
21.3.12 13:25

O čem to mluvíš? :think: Cam Cortina mi stojí teď doma a nic ostrého nebo vystouplého na sporťáku není. Jen boční vedení sedáku=nasazování sedáku je tam, ale to neni pod zadečkem. Ani mi nepřijde nijak tvrdý a to je to šestý kočárek, který jezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
21.3.12 13:36

Taky jsem si nikdy ničeho takového nevšimla :nevim: Skoro to zní, jakoby z toho původní majitelka odstranila nějakou část, co tam měla být nebo tak něco… Kočár máme už 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.3.12 13:39

Mám Cortinu už na druhé dítě a nic takového tvrdého ostrého jsem tam nenašla… a jsem s ní maximálně spokojená, zvládne terén a v obchodě se otočíš jedním prstem na místě…
Zkus sem dát fotku, třeba přijdeme na to, v čem je problém… kde je to ostré a tvrdé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
21.3.12 13:40
Háta_x píše:
O čem to mluvíš? :think: Cam Cortina mi stojí teď doma a nic ostrého nebo vystouplého na sporťáku není. Jen boční vedení sedáku=nasazování sedáku je tam, ale to neni pod zadečkem. Ani mi nepřijde nijak tvrdý a to je to šestý kočárek, který jezdím.

Promin, napsala jsem to spatne-ano,bocni-ale mam strach, kdyz si mala poposedne a narazi na to zadeckem ze ji to musi bolet-dyt je to jen prekryte latkou. myslim si, ze to mam nejak spatne nasazene…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
21.3.12 13:47

Tak jsem se schválně šla podívat dolů a celá ta textilní část na sporťáku je podšitá a vypolstrovaná úplně stejně… takže jak záda, tak pod zadečkem… jestli tam máš jen tu svrchní látku, tak tam evidentně něco chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.3.12 13:50

Takže myslíš to madlo, kterým se nasazuje/sundavá sporťák? To slouží jako boční vedení sedáku a do toho si neumim představit, že by dítě „narazilo“, zadečkem už vůbec ne. Nejde na to ani shora sednout, je to prostě boční vedení sedáku, hladký oblý plast úplně na kraji :nevim:

Ladikacka píše:
Háta_x píše:
Promin, napsala jsem to spatne-ano,bocni-ale mam strach, kdyz si mala poposedne a narazi na to zadeckem ze ji to musi bolet-dyt je to jen prekryte latkou. myslim si, ze to mam nejak spatne nasazene… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ladikacka11
21.3.12 14:13
Regina Hero píše:
Tak jsem se schválně šla podívat dolů a celá ta textilní část na sporťáku je podšitá a vypolstrovaná úplně stejně… takže jak záda, tak pod zadečkem… jestli tam máš jen tu svrchní látku, tak tam evidentně něco chybí…

Zada mam vypolstrovane,ale pod zadeckem je jen latka. Hmmm…tak to je parada…Tak ted vubec nevim, jak to vyresim…

• Citovat
  • Upravit
29350
21.3.12 14:19

A je zespodu poznat, že tam je něco odpárané? Nebo že by to bylo už jen tak prosezené, že se zdá, že tam nic není? Jinak asi bych vzala kousek šusťáku a joko nebo prostě to, co se dává do zimní bundy, ušila z toho polštář a ten nějak přichytila na ten potah pod zadeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
21.3.12 14:22

dej fotku, jinak to molitan urcite zachrani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
22.3.12 10:24

Asi rozumím tomu, co myslíš. Je to takový přechod a docela špatně vyřešený. Je fakt, že z toho důvodu jsem si koupila jiný sporťák, ale jinak bych to řešila objednáním podložky na mmb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí