Camarelo Q12 vs. Tako Jumper

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.11 06:59

camarelo Q12 vs. Tako jumper

Potřebuji poradit jestli máte zkušenosti s těmihle kočárky. Moc se mi líbí oba ,ale který je lepší ??? A jumper když tak který je moc druhů:-D Jsem si nemyslela že výběr kočárků bude tak složití :zed: :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JANIIICKA
27.9.11 07:15
Anonymní píše:
Potřebuji poradit jestli máte zkušenosti s těmihle kočárky. Moc se mi líbí oba ,ale který je lepší ??? A jumper když tak který je moc druhů:-D Jsem si nemyslela že výběr kočárků bude tak složití :zed: :-D :mrgreen:

mam tako jumper ruzovy a super :palec:

• Citovat
  • Upravit
2673
27.9.11 07:36

Tak já mám taky Tako a nikdy bych od týhle značky nic nechtěla už,samej problém a ještě horší když chceme reklamovat.Já chtěla Caramelo a doteď toho moc lituju,že jsme ho nekoupili.Má ho kamarádka a je moc spokojená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
27.9.11 08:04

Taky sem se rozhodovala mezi těma dvouma kočárkama a zvítězil Camarelo Excluzive - má větší korbičku. I sama prodavačka nám ho doporučila.
Praktický zkušenosti zatím nemám, takže zatím jenom tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.9.11 08:33

Q12

My jsme vybrali Camarelo a jsme spokojení. Má velkou, vysoko položenou korbičku - jestli jste vysocí, tak to určitě oceníte.
Sice nemá přehazovací rukojeť, ale to vyřeší plenka přes boudičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
27.9.11 08:34

Já mám taky Camarelo Q12, zatím mám zkušenosti jenom s hlubokou korbou a jsem maximálně spokojená. Jezdíme ve městě i v lese a zatím žádná závada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
27.9.11 09:27

Ahojky, máme taky Q12 a už bych si ho nekoupila. Dokuď jsem měla hlubokou korbičku, tak byla spokojenost. Sporťák je už trochu horší…Přijde mě celkově takovej sfušovanej,…nevím. Trochu nepohodlný a ty kšíry teda děs běs. Ale za tu cenu, co bych chtěla, i když to zas tak málo peněz taky nebylo.
Sice nic moc, ale nějaké velké zklamání, abych to musela hned řešit jiným kočárkem to taky není. Myslím si, že na druhý mimčo nevydrží :nevim:
S Tako jumper zkušenosti nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
27.9.11 10:20

Mám Tako Jumper X a jsem naprosto spokojená :palec: Jezdí se s ním krásně, akorát je docela těžkej, ale to jsme vyřešili lehkýma golfkama do auta. Projede uplně všude, já bych teda určitě neměnila, navíc byl za slušnou cenu a určitě vydrží i další děti, takže za mě :palec:
Mám přesně tenhle: http://www.svetkocarku.cz/…kola-02.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
27.9.11 10:59

ahoj, my máme taky Tako sice Warrior, ale naprostá spokojenost. Hluboká korbička dostatečně velká, sporťák taky fajn, s vajíčkem taky spokojenost. Neměnila bych. Barvenou kombinaci máme šedo želenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
2.10.11 20:15

My máme Camarelo Q12. S tou přehazovací rukojetí to je pravda, ale korbička i sporťák jdou sundat a dát naopak, takže když jdete dlouho se sluncem za zády, dá se to přehodit a hotovo. Jinak teda jezdíme lesem, pěšinkama, a zatím úplně v pohodě. Je takový terénní ;)
Akorát jedna závada se vyskytla, ale to byla spíše naše vina. Jeli jsme na výlet na Sirotčí hrádek na Pálavě. Je tam taková úzká cestička hodně do kopce lesem přes kořeny a na konci i přes kameny a tam muž teda vytrhl brzdičku, což zablokovalo zadní kola. Výsledek: sundali jsme korbu, manžel převrátil podvozek a brzdičku opravil. Žádná velká katastrofa.
Jo a ještě jedna věc. My s tím problém nemáme, ale kamarádka si u toho Camarela Q10 (má starší model) stěžovala na ty nafukovací kolečka. Že se jim to často pichalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.11.13 09:56

Camarelo - Tako monodi

Zdravím..min. týden jsme se byli podívat na tyto dva typy. Po pravdě u mě zatím vítězilo camarelo, vypadalo lépe a taky jsem si říkala, že by mohlo být kvalitnější. Po tom co jsem ho viděla naživo, názor se mi obrátil. Na první pohled bylo, že vnitřní mantinely, sice byly na zip ale vůbec neseděli ( vše se vlnilo) a dle prodejce Camarelo vyrábí pouze pro ČR, Rusko a Slovensko…kdežto Tako pro celý svět a jsou vychytanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí