Canesten gyn - kdy zabere?

2
30.8.22 10:33

Canesten gyn - kdy zabere?

Ahoj, po nechráněném sexu se mi začly rozjíždět kvasinky, v neděli už se to nedalo, tak jsem v lékárně koupila Canesten gyn 1 tableta + mažu zvenku normálním Canestenem. Zarudnutí, opuch i svědění už je víceméně pryč, ale vevnitř mám stále plno kvasinek (když zkusím zavést prst). :,( Má některá z vás zkušenosti, za jak dlouho by mohla tableta zabrat i vnitřně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
30.8.22 10:51

@MarketteL Kup si Tetraborachove globule…canesten mi nikdy nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
30.8.22 10:58

A nejsou ty kvasinky vevnitř spíš zbytky té tablety? Jinak já kupuju minimálně třítabletové, na mě to jednorázové prostě nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.8.22 16:38

Za mě je nejlepší Clotrimazol. Dokrorka vždy doporučuje 6 tablet, že je ta léčba účinnější než jen 3 dny, proto jednorázovému Canestenu nevěřím. Kdysi jsem ho zkusila a taky nic nevyléčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
30.8.22 16:41

To jednotabletové balení je podle mě k ničemu a navíc dost drahé. Clotrimazol buď tři nebo šest tablet je jistota + probiotika na pár dní, např gynimum

• Citovat
  • Upravit
69015
30.8.22 16:53

Účinná látka canestenu je clotrimazol, takže je to prašť jako uhoď stejný s Clotrimazolem, Candibene (ten je nejlevnější), snad i Jenamazol… ve všem je dávka 600 mg, jen je rozdíl, jak se to rozdělí. V šestibalení je 6×100, ve trojbalení 3×200 a v jedné tabletě 1×600. A holt funguje líp, když si to člověk rozloží na delší dobu, než představa, že si dám jednu tabletu a všecko zázrakem do druhýho dne přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
30.8.22 16:54

Já mám nejlepší zkušenost s Gynimun Rapid (v balení je 10 čípků) vše v letáku podrobně popsané.. já hned po 1 čípku cítila úlevu.. a po cca 5 čípcích byla mykóza fuč a už se klep, klep, nevrátila :dance:. Z venčí jsem prvni den mazala canestenem krémem, abych si ulevila a v práci to zvládla.. pokud to nezabere, tak určitě navštiv gyndu ;)

• Citovat
  • Upravit
2
30.8.22 18:15

@ugluk nene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat