Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, které jste byly s dětmi (naše malá 3.5 r.)v Itálii - Caorle, ráda bych se zeptala na pár dotazů.
DĚKUJI VŠEM.
Moc všem děkuji za rady, hlavně to ubytování nejsem schopna vybrat. Nemám ani kdy, a hlavně velmi ráda si poslechnu doporuční.. ![]()
@madrianova my jsme tam byli sice se školou v Carole hotel Gabriel a bylo to kousek od more netroufám si říct kolik metrů šli fakt asi 5 minut dýl ne
a byli jsme tam v květnu v půle krásný počasí furt teplo tam bylo
bazén tam není hnedka je obchůdek se zmrzlinou pizzerie náky obchůdky tam jsou s pečivem pitím atd… kousek od hotelu. Mé osobne se tam moc líbilo jela bych tam i s prckama ![]()
Díky moc, sháním ale spíš ten apartmán /potřebuji malé i vařit, je to nejedlík a tak potřebuji uvařit i to co má ráda) ![]()
@madrianova tak tam určíte něco bude náky apartmány hotely nevím byli Podel plaze hnedka takže na výběr určíte bude ![]()
@Sabi.M píše:
Mrkni sem https://www.emimino.cz/…cite-214279/
@madrianova mrkni na zmíněnou citaci, psala jsem tam odkaz na stránky italieonline. byli jsme teda v září, teplo bylo tak půl týdne, ale jezdili jsme taky na kolech. bydleli jsem v tom nejbližším apartmánovém domě, ale není problém bydlet i dál, jezdí tam vláček (i když asi jenom přes sezonu, která nevím, jestli v květnu už je). jinak splnuje to vše, co požaduješ, je to dělané pro rodiny s dětmi.
My byli loni hotel Gabriel s čerstvé dvouletým, letos jedem do Apartmánu naproti patřící k hotelu. Super dovca, Caorle je nádherný a pro deti super, spousta parčíku, heren, more blízko, krásný procházky, měli jsme polopenzi, letos si budeme vařit sami, hotel Gabriel má cesky majitel, Muzes si tam pres den, večer koupit piti v korunách, točí tam i české pivo
Chci se zeptat Vás co jedete letos v létě do Caorle. Obáváte se dovolené vzhledem posledním událostem v Evropě nebo Tunisku?
Omlouvám se za anonym, stydím se za svůj strach. Jedeme v červenci.
M.
My se chystame na Sardinii a uz se tolik netesim, jako jsem se tesila…
Taky jedeme v červenci, menší obavy mám. Už jsem je měla kvůli uprchlíkům a Tunis to jen dodělal. ![]()
Já se vrátila byla jsem Teda o kousek níž
VŠE v klidu a v pohodě.
A v srpnu chceme jet znova