CAR 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
690
13.2.18 12:37

@bezinka.11 ahoj. já právě přechazí z isacaru jinam. ale co člověk to názor. za sebe jsem k nim ztratila důvěru. snažíme se před 2roky, tři neuspěšné IUI, jedno IVF, které nevyšlo dřív než začalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 13:03
@Verunka783 píše:
@bezinka.11 ahoj. já právě přechazí z isacaru jinam. ale co člověk to názor. za sebe jsem k nim ztratila důvěru. snažíme se před 2roky, tři neuspěšné IUI, jedno IVF, které nevyšlo dřív než začalo

Ahojky, vtírnu se :D. Kam se do caru tedy chystáš? Já jsem v gennetu a jsem tam spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
13.2.18 13:13

Ahoj holky, nepřemýšlely jste třeba o lázních? Např. Františkovy lázně léčí neplodnost. Pokud by vám je napsal gynekolog na pojišťovnu, hradí vše zdravotní pojišťovna. Třeba by vám to pomohlo i psychicky a dočkaly byste se snáze vašeho vytouženého děťátka. Jinak přeji všem hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.2.18 13:25

@Zara.Ray chystám se do Pronatalu na Pze4. mám nezávisle na sobě několik doporučeních a povedených IVF z prvních pokusů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 13:45
@Verunka783 píše:
@Zara.Ray chystám se do Pronatalu na Pze4. mám nezávisle na sobě několik doporučeních a povedených IVF z prvních pokusů

Tak já mám taky povedené hned první IVF. I když to nedopadlo ale i tak to beru že se první povedlo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.2.18 14:09

@Verunka783 @Zara.Ray ahoj holky, já jsem se nakonec objednala do Gennetu. Akorát mají hroznou čekací dobu. Mám to až na konec dubna :-(. Tak teď mám 3 měsíce plonkovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.2.18 14:11

@carola já už nad tím přemýšlela. Ale ještě jsem se na to gynekologa neptala. Kamarádka tam byla a hned po návratu se jim zadařilo. Akorát ona měla problémy s tím, že vždy potratila, ne, že nemohla otěhotnět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
13.2.18 14:18
@bezinka.11 píše:
@carola já už nad tím přemýšlela. Ale ještě jsem se na to gynekologa neptala. Kamarádka tam byla a hned po návratu se jim zadařilo. Akorát ona měla problémy s tím, že vždy potratila, ne, že nemohla otěhotnět…

Jj, chápu. Kdyžtak jukněte na stránky www. františkovylázně. cz, tam je vše dobře popsané. Hodně ženám se po léčbě v lázních zadařilo, ať už přirozenou cestou, nebo pomocí CAR. Hodně samozřejmě dělá i psychika. Frantovky jsou krásné malé lázeňské městečko. Ať s pomocí lázní nebo bez přeji hodně štěstí všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 14:25

@bezinka.11 ja vím je to dlouhé. Ale pak to jde šup šup. Také jsem na první konzultaci čekala ale pak každá další schůzka byla fakt fofr :) a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.2.18 14:32

@bezinka.11 tak mě naštěstí vzali v Pronatalu už v pátek a objednávala jsem se včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.2.18 14:33

@Zara.Ray u mě byl najednou problém, že nedozrávají vajíčka, nepochopila jsem proč to neřešili dřív. to že mám nízkou děložní stěnu, jsem věděla už od svého gyndaře. je fakt že krom krve mi v caru žádná jiná vyšetření nedělali ani nenabízeli :nevim: tak snad tady to bude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 14:37

@Verunka783 aha. Tak je to první car ve kterém jsme ale žádné problémy jsme teda takové neměli. Hned při první konzultaci nás poslali všude možně. Udělali hromadu vyšetření a partnerovi spermiogram. Pak jsem se objednala až když jsem chtěla podstoupit IVF. V průběhu cyklu mi vysvětlili jak to bude a hned další cyklus jsme začali stimulovat. To nechápu že jsi to měla takové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
13.2.18 15:55

@Zara.Ray to je prostě člověk od člověka noo a klinika od kliniky na koho narazíš. ale moc se s tím nesrali prostě zkoušeli a prd…ani nehledali příčiny proč se nepovedlo. fakt nám dělali jen krev a příteli spermio. jinač nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.2.18 17:38

@Zara.Ray něco přes 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 17:56
@bezinka.11 píše:
@Zara.Ray něco přes 2,5 roku

Tak to už také něco je. Já mám za sebou jedno IVF a možná až příští rok zkusím IUI. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.