CAR 2018

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
13.2.18 17:56
@bezinka.11 píše:
@Zara.Ray něco přes 2,5 roku

Tak to už také něco je. Já mám za sebou jedno IVF a možná až příští rok zkusím IUI. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
13.2.18 18:44
@Zara.Ray píše:
Tak to už také něco je. Já mám za sebou jedno IVF a možná až příští rok zkusím IUI. :)

No, já bych byla ráda, kdyby se nám to letos nebo začátkem příštího roku povedlo. mám pocit, že věk už pro mě nehraje, i když to zatím není kritický, ale chtěli jsme 2-3 děti a jestli nám budou všechny trvat takhle dlouho, tak teda nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
13.2.18 18:57

@bezinka.11 no to jsem si taky říkala, že jestli to bude trvat takhle dlouho tak nevím. :lol: ale já v tu chvíli budu ráda alespoň za jednoho broučka. V pátek mám tu kontrolu v gennetu a uvidím. Ale nic teď dělat nechci. Chci to nechat alespoň do konce roku na přírodě a pak bych možná zkusila IUI no. Ale to je ještě daleko. Ale tobě držím palce :))
Já si vždy říkala, že nechci být stará máma. Ve druhé třídě se mi jeden spolužák smál že mám starou mámu tak asi z toho to pramení. :,( Přitom není stará. Měla mě ve 26 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
13.2.18 19:09
@labelinka
@labelinka píše:
@Keshi Díky, snažím se nad to povznést, někdy se mi to úspěšně daří, jindy mě to složí a jsem úplně na dně a brečím hodiny. Ale tyhle pocity zná asi každá dlouhodobá snažilka.

Promiň, to je jak bych to psala já. Celkem přesně, i ty kolegyně mám stejné můry…Teď jsem vpohode, ale když si vzpomenu na takový říjen třeba, ten jsem celý prořvala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
13.2.18 20:27

@ebaby přesně tak, jsou lepší a horší měsíce…někdy vypadám jako totální troska, že se mě v práci ptají, co se stalo…jindy se i zasměju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
14.2.18 07:41

@Verunka783 nám dělali také jen krev a spermio. :think:
@Zara.Ray jaká vysetreni vám dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 08:04

@HandulkaK no popravdě si to moc nepamatuji. Bylo toho hodně a je to 2 roky zpátky. Partnerovi dělali 2× spermio a byl na kompletním vyšetření na andrologii ( tam jsem s ním nesměla být) oba máme udělaný hormonální profil a testy na nemoce. Dále mě dělali ještě testy na alergie a během jednoho cyklu jsem byla na nespočet UZ aby se podívali jak funguju během cyklu. Dále geneticke testy, vysetreni delohy zda je tam vse v pořádku a vyšetření z děložního čípku. Jinak jsem na odběry vždy dostala tu žádanku na odběr a jestli tam ještě něco bylo zaškrtnuto navíc to už nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
14.2.18 08:07

@Zara.Ray tak to máme také. :palec: Tedy kromě genetiky. Říkala jsem si, co ještě můžou dělat.
I když tedy my to měli v průběhu, ne před zahájením IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 08:09

@HandulkaK tak já po žádným potratu nebyla takže další další vyšetření v tomhle nemělo smysl. :) no uvidíme jak to dal bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
14.2.18 09:03

@Zara.Ray no mě teď ceka jen ultrazvuk a hurá stimulace. Tak také uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
14.2.18 12:18
@HandulkaK píše:
@Zara.Ray no mě teď ceka jen ultrazvuk a hurá stimulace. Tak také uvidíme.

Tak to ti přeju hodně štěstí :) at už to konečně klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.2.18 13:45

@Keshi Můžu se zeptat na zkušenosti z NatalArtu v Plzni? Je to moje první centrum a mám takové smíšené pocity, ale nemohu srovnávat, vše je pro mne nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.18 18:05

První návštěva v CAR

Zdravím všechny snažilky,
minulý týden jsem od mého gynekologa dostala doporučení do CAR Iscare. S manželem se snažíme o první děťátko už pres dva roky a porad nic…a teď mám strach, co nás tam čeká. Zatím sbírám odvahu nás objednat…někdy bych si přála, abych se dokázala smířit s tím, že dítě mít prostě nebudeme…ale nejde to :,(
Moje představa je taková, ze mně i manželovi udělají všechna možná potřebná vyšetření a pak se uvidí co dál, ale bojím se, ze nás budou za každou cenu hned tlačit do IVF a to mě děsí. Beru to jako poslední možnost…

Budu ráda za vaše zkušenosti a názory.

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.2.18 18:40
@PavlinkaPaula píše:
Zdravím všechny snažilky,
minulý týden jsem od mého gynekologa dostala doporučení do CAR Iscare. S manželem se snažíme o první děťátko už pres dva roky a porad nic…a teď mám strach, co nás tam čeká. Zatím sbírám odvahu nás objednat…někdy bych si přála, abych se dokázala smířit s tím, že dítě mít prostě nebudeme…ale nejde to :,(
Moje představa je taková, ze mně i manželovi udělají všechna možná potřebná vyšetření a pak se uvidí co dál, ale bojím se, ze nás budou za každou cenu hned tlačit do IVF a to mě děsí. Beru to jako poslední možnost…

Budu ráda za vaše zkušenosti a názory.

Děkuji!

Ahoj, na prvnim sezeni te do IVF urcite tlacit nebudou, nez zacnou tlaky chvilku to potrva, takze nevahej a objednej se. Budes mit dost casu vahat, googlit, špekulovat. Ta vysetreni podle mne dlouho trvaji celkem. Ja uz nemam trpelivost, nejradeji bych sla na IVF hned. Ja zacala tak, ze jsem googlila kam vlastne chceme jit (jaky car) pak ke komu a pak jsem si rovnou vyzadala konkretniho MUDr. Objednala jsem do dvou center, v obou me ceka druha schuzka, kde se budou resit vysledky spermiogramu a krve. Pak si vyberu u koho to poprve zkusim. Zatim se priklanim k Heliosu v Brne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
15.2.18 11:18

@baccata ahoj. Vím, že to nebyla otázka na mě, my jsme byli v Natalartu jen na spermiogramu, ale když jsem pak dostala doporučení na CAR od svého gynekologa, doporučil mi, že pokud chci zůstat v Plzni, ať navštěvujeme to druhé centrum (myslím, že je to centrum prof. Zecha). A jinak mi řekl, že pokud by to řešil on sám, že by jednoznacne volil Prahu. Jmenovitě pak doporučil Iscare. Takže my jsme se nakonec objednali v Praze, z Natalartu jsem neměla úplně dobrý pocit (i když jsme tam byli jen 2×) a nenašla jsem na to kladné reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.