Repromeda nebo Unica Brno?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.12.17 14:54

Repromeda nebo Unica Brno ?

Ahoj ženy :kytka:,
chci se zeptata a poprosit o doporučení. Na novy rok chceme s přitelem podstoupit umělé oplodnění.
Moje gynda mi dala žádanku na Repromedu a doporučovala tohle centrum ale když jse byla v červenci na operaci s vaječníky byla mi zase doporučena Unica.
Ted váhám a proto se ptám vás, jaké jsou vaše příběhy a kde jste byli spokojení a nebo na co si máme dát pozor! Je jedna lepší nebo je to jedno? O ceník mi nejde, za díte bych dala vše!
Děkuji moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
26.12.17 15:41

Kamarádka byla spokojená v Reprofitu v Brně, byla i v Repromedě, ale po neuspěšném IVF, šla do Reprofitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 15:48

@Laurie Děkuji, Reprofit ani neznám určitě zkouknu. Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.12.17 16:04

My jsme byli v Repromede, pani doktorka Tokareva je bezvadna no a 2 nasi mali kluci mluvi za vse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 16:08

@Jerra děkuji, o ní jsem slyšela že je milá  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
26.12.17 16:21

Za me spice unica, v repromede jsem byla ale na ivf nedoslo moje zkusenost s pani doktorkou Hromadovou nebyla nejlepsi a byly tam hrozne dlouhe cekaci doby. V unice jsem v rijnu podstoupila 1.ivf(vsechna embrya jsme mrazili mela jsem hyperstimulacni syndrom)Nasledne na to jsem podsoupila KET jedne blastocysty. Tedka zacinam 12tt a po nove roce me ceka 1.screening.Ale kazdemu muze vyhovovat jiny pristup.Ja jsem v unice spokojena mam tam i obvodniho gyn.dr. a vsichni jsou moc hodni. Zadne dlouhe cekani vzdy jdu na cas do ordinace. Takze za me urcite unica.Ale muzes si projit vice CARu a uvidis kde se budes citit nejlepe. Preji hodne stesti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.12.17 21:53
@Jerra píše:
My jsme byli v Repromede, pani doktorka Tokareva je bezvadna no a 2 nasi mali kluci mluvi za vse ;)

Taky ji miluju! Udělala nám krásnou holčičku. Já jsem pro Repromedu. My jsme tam byli spokojení. Dítě na první pokus.

• Citovat
  • Upravit
13
3.12.19 19:49

Unica na 100%

Meli jsme strasnou zkusenost v Reprofite (doktor mal na nas 15minut). Ani jedno embryo a stalo to 45tis :,(
V Repromede nam chteli objednat az za 2 mesiace. Na Unike, zobrali nas na druhy den (nekto stornoval) a pan Dr Frgala bol moc prijemny, zlaty bol! prvni pokus a mise splnena :srdce: muzu len doporucit! :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
3.12.19 21:03

@Edita2019 super, s Repromedu mám stejnou zkušenost z objednací lhůtou, Unica je za mě top :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.1.20 13:24

Musím říct, že v Unica jsem byla opravdu spokojená. Moje sestra podstoupila IVF v Repromedě a zkušenosti a přístup tedy hodně odlišné! Komunikace u mě byla velmi rychlá, setřičky a pan doktor Frgala milionovej :-). Díky UNICA nám teď běhá doma 2 letý Matyášek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.20 16:25

V Repromede špatná zkušenost, z mého pohledu hodně tahají z lidí peníze :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.