Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ženy
,
chci se zeptata a poprosit o doporučení. Na novy rok chceme s přitelem podstoupit umělé oplodnění.
Moje gynda mi dala žádanku na Repromedu a doporučovala tohle centrum ale když jse byla v červenci na operaci s vaječníky byla mi zase doporučena Unica.
Ted váhám a proto se ptám vás, jaké jsou vaše příběhy a kde jste byli spokojení a nebo na co si máme dát pozor! Je jedna lepší nebo je to jedno? O ceník mi nejde, za díte bych dala vše!
Děkuji moc ![]()
Kamarádka byla spokojená v Reprofitu v Brně, byla i v Repromedě, ale po neuspěšném IVF, šla do Reprofitu.
My jsme byli v Repromede, pani doktorka Tokareva je bezvadna no a 2 nasi mali kluci mluvi za vse ![]()
Za me spice unica, v repromede jsem byla ale na ivf nedoslo moje zkusenost s pani doktorkou Hromadovou nebyla nejlepsi a byly tam hrozne dlouhe cekaci doby. V unice jsem v rijnu podstoupila 1.ivf(vsechna embrya jsme mrazili mela jsem hyperstimulacni syndrom)Nasledne na to jsem podsoupila KET jedne blastocysty. Tedka zacinam 12tt a po nove roce me ceka 1.screening.Ale kazdemu muze vyhovovat jiny pristup.Ja jsem v unice spokojena mam tam i obvodniho gyn.dr. a vsichni jsou moc hodni. Zadne dlouhe cekani vzdy jdu na cas do ordinace. Takze za me urcite unica.Ale muzes si projit vice CARu a uvidis kde se budes citit nejlepe. Preji hodne stesti. ![]()
@Jerra píše:
My jsme byli v Repromede, pani doktorka Tokareva je bezvadna no a 2 nasi mali kluci mluvi za vse
Taky ji miluju! Udělala nám krásnou holčičku. Já jsem pro Repromedu. My jsme tam byli spokojení. Dítě na první pokus.
Meli jsme strasnou zkusenost v Reprofite (doktor mal na nas 15minut). Ani jedno embryo a stalo to 45tis ![]()
V Repromede nam chteli objednat az za 2 mesiace. Na Unike, zobrali nas na druhy den (nekto stornoval) a pan Dr Frgala bol moc prijemny, zlaty bol! prvni pokus a mise splnena
muzu len doporucit!
![]()
@Edita2019 super, s Repromedu mám stejnou zkušenost z objednací lhůtou, Unica je za mě top ![]()
Musím říct, že v Unica jsem byla opravdu spokojená. Moje sestra podstoupila IVF v Repromedě a zkušenosti a přístup tedy hodně odlišné! Komunikace u mě byla velmi rychlá, setřičky a pan doktor Frgala milionovej
. Díky UNICA nám teď běhá doma 2 letý Matyášek ![]()
V Repromede špatná zkušenost, z mého pohledu hodně tahají z lidí peníze ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.