Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pro všechny který chodí do unici
Příspěvek upraven 22.12.17 v 11:20
Ahoj holky hledám spolubojovnice o snahu o miminko. Budu ráda za každou členku abychom se mohly vzájemně podporovat ![]()
@mikolaska ahoj, já sem k vám tedy už teď nepatřím, ale mám z unici holčičku. Povedla se jim hned na 1. pokus. Tímto přeji, ať se zadaří a jsou brzy //.
PS:Sanatorium Art jsem vzala velkým obloukem, vůbec jsem tam ani nevlezla, a to jsem jihočeška ![]()
Ahoj, ráda se přidám je to pro mě aktuální z Reprofitu jsme přešli do Unici.Jsme objednani 4.1 na konzultaci. Bojujeme o první miminko ![]()
Ahoj já byla v artu i pronatalu. Všechny 3 pokusy mám vyčerpaný. Už budu samoplátce. Do unici jdu poprvé 10. ledna. Jsem ráda že se ti zadařilo hned napoprvé můžešmi napsat jak to probíhalo. Pj1 vítej budeme bojovat spolu.
@mikolaska k jakému mudr. jdeš na konzultaci? já jsem dostala doporučení od své gyndr. na Mudr. Gogelu. Těším se a zároveň mám strach snad se po roce snažení brzy zadari. Uživej svátky v klidu a v lednu vzhůru dotoho ![]()
To já nevím mě jen objednali s chlapem na spermio a mě asi na krev. Snad se příští rok zadaří
@mikolaska jdeme do IVF a velmi příjemné to tam je a personál zatím bez pochyby akorát stimulace začne cca 24.1 a našel mi PCOS tak budu brát navíc antikoncepci na 3týdny čekám na ms
@Pj1 ja tam jdu ten pristi tyden ale stejnak vim ze musime do ivf. ale chci do toho jit az v cervenci
S manželem jezdíme na Unicu od srpna 2017,nejdříve sme zkoušeli jen podporu hormonů, ale po třech měsících bez úspěchu sme svolili ke Ket, otěhotněla jsem na první pokus, ale v 7tt.jsem potratila. V únoru půjdeme na další pokus, tak snad to vyjde.
@Pj1 holky tam je každý lékař hodný a zkušený, já chodila na konzultace k Matěnovi, zákroky mi prováděl primář a po KET jsem byla u Gogeli.
@Petra 1027 tak držím palce ať to vyjde a vše je v pořádku
my jsme stimulaci museli odložit snad v únoru nebo březnu to vyjde. Zítra jdu na kontrolní odběr prolaktinu snad to bude ok.
Doufám holky že ta diskuse tady trochu ožije. Petro budeš mít klasickej protokol nebo minimálku?
@mikolaska my sme to zatím neřešili, teď čekám do pondělí na UZ, ať vím, zda vyšlo vše ven a pak se domluvíme na dalším postupu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.