Cena IUI a IVF v Ostravě

3.1.18 10:49

Cena IUI a IVF v Ostravě

Ahoj! Chtěla bych poprosit o informace, kolik se platí za IUI a IVF? Myslala jsem, že pojišťovna proplácí 6 IUI ročně. U IVF 3-4 pokusy za život do 39. U IVF vím, že se pak připlácí za další věci, ale IUI by se připlácet nemělo. Byla jsem po prvé na IUI. Chtěli 1 500 Kč. Přitom v pojišťovně mi řekli, že bych doplácet neměla. Nebyli moc ochotni mi něco více říct. Tak teď nevím, jak to je.:-) Jestli se tedy za IUI doplácí všude, nebo jsem byla jen v centru, kde mají nějaké příplatky navíc. Nerada bych chodila někam, kde bych musela platit za něco, co bych jinde mohla mít placeno třeba pouze pojišťovnou. Kdo máte zkušenosti, prosím poraďte. Třeba to pomůže i ostatním, co řeší něco podobného.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
3.1.18 11:36

Ahoj chodim do Zlina a taky doplacim za iui 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
3.2.18 16:45
@Anastazzia píše:
Ahoj! Chtěla bych poprosit o informace, kolik se platí za IUI a IVF? Myslala jsem, že pojišťovna proplácí 6 IUI ročně. U IVF 3-4 pokusy za život do 39. U IVF vím, že se pak připlácí za další věci, ale IUI by se připlácet nemělo. Byla jsem po prvé na IUI. Chtěli 1 500 Kč. Přitom v pojišťovně mi řekli, že bych doplácet neměla. Nebyli moc ochotni mi něco více říct. Tak teď nevím, jak to je.:-) Jestli se tedy za IUI doplácí všude, nebo jsem byla jen v centru, kde mají nějaké příplatky navíc. Nerada bych chodila někam, kde bych musela platit za něco, co bych jinde mohla mít placeno třeba pouze pojišťovnou. Kdo máte zkušenosti, prosím poraďte. Třeba to pomůže i ostatním, co řeší něco podobného.
Moc děkuji.

Ahojky a do ktereho Caru chodis? ja teda nedoplacim za iui nic. maximalne za leky na stimulaci. a to je v desitkach korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.18 00:25
@Luckafab píše:
Ahojky a do ktereho Caru chodis? ja teda nedoplacim za iui nic. maximalne za leky na stimulaci. a to je v desitkach korun.

ahoj a kde jsi prosimte byla na IUI???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.18 00:26

taky mi bylo receno , ze je treba doplatit 1500 za IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.8.18 06:14
@SandraDenis píše:
ahoj a kde jsi prosimte byla na IUI???

Pri prvnim iui jsem doplacela za ovitrelle 1500kc pri druhem jen 70kc za utrogestan protoze pojistovna uz ovitrelle proplaci.a tak to bylo i pri 3 iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.