Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PavlinkaPaula čekací doby jsou hrozne.
Ja tedy tfuj tfuj nikdy moc dlouho nečekala. Jen teď jsem čekala dva týdny, ale jen proto ze dr má dovolenou. A jak píšeš ty, nechci aby se střídali…
To je dobre, ze ses odhodlala objednat, mě to trvalo také dlouho, ale jsem rada.
My máme další konzultaci v pondělí. ![]()
@HandulkaK No jo, já jsem taková hloubavá duše a pořád nad vším přemýšlím a trvá mi než se k něčemu odhodlám, ale snad už to teď poběží tak nějak „samo“…
Každopádně chci, abychom si oba s mužem nechali udělat všechna dostupná vyšetření a pak se domluvíme co dál. Letos mi už bude 35, takže už mám na první dítě nejvyšší čas nebo lépe řečeno už je skoro pozdě…ale citím, že to potřebuju vše nějak postupně vstřebat a absolvovat v klidu…bylo by však neskutečně krásné, kdyby se nám letos konečně zadařilo… ![]()
@PavlinkaPaula My tady v Plzni čekali skoro 3 měsíce.
Tak moc držím palce, aby to rychle uteklo a aby pomohli. ![]()
@Keshi jo to věřím, že i jinde se čeká, jen na tu první konzultaci mi dva měsíce přijdou fakt dost…
Jinak já právě ještě žádnou představu nemám, proto mě to všechno tak děsí…prostě jen chceme mít konečně miminko a normálně to nejde, tak snad třeba alespoň zjistíme proč a budeme moudřejší ![]()
@PavlinkaPaula když jsem šla poprvé, také jsem se bála. Ale překvapilo mě jak jde vsechno rychle ![]()
@PavlinkaPaula píše:
@HandulkaK No jo, já jsem taková hloubavá duše a pořád nad vším přemýšlím a trvá mi než se k něčemu odhodlám, ale snad už to teď poběží tak nějak „samo“…Každopádně chci, abychom si oba s mužem nechali udělat všechna dostupná vyšetření a pak se domluvíme co dál. Letos mi už bude 35, takže už mám na první dítě nejvyšší čas nebo lépe řečeno už je skoro pozdě…ale citím, že to potřebuju vše nějak postupně vstřebat a absolvovat v klidu…bylo by však neskutečně krásné, kdyby se nám letos konečně zadařilo…
AHoj, tak mi pak prosím děj vědět, co Ti nabídli za vyšetření.. mně tam udělali akorát hormonální profil (který mi dělal už dřív můj gynekolog), UTZ a manželovi spermiogram.. toť vše. Žádná genetika, žádné imuno… a to už mám za sebou za půl roku několik neúspěšných stimulací clostilem, časovaný styk s ovitrelle, IUI a bohužel i jedno IVF, který se nepovedlo a na zmražení nic nezbylo.. já právě naopak zvažuju, že z Pronatalu odejdu. Za měsíc mám konzultaci u Machače v Olomouci (daleko pro Pražáka, ale jestli je tak dobrý, tak mi to za to stojí) a bohužel až v červnu v Gennetu.. rozhodnu se jak na mě budou působit a co navrhnou za postup
@link.5 Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jak ses rozhodla ohledně CAR ve FN Olomouc. My to máme sice trochu z ruky, ale našla jsem na ně skoro samé pozitivní reference. Děkuji za odpověď ![]()
@link.5 píše:
Ahoj holky prosím kdo má zkusenosti, Cjodila jsem do IVF ostrava do gyncetra jsem hodne nespokojena a chtěla bych nekam jinam, premyslim nad FNOL nebo fertimed olomouc, má nedo zkušenost kde je to lepsi a kde jim nejde jen o peníze tak jak v Ostravě. děkuji moc za každy nároz
Ahojky, my chodili taky do Ostravy EF a přešli jsme do Fno Olomouc a jsme spokojeni
I když nám první ivf nevyšlo, ale poslali nás na vyšetření do Hradce Králové a už víme aspoň co nám je.
Jsou tam všichni milí pořad se vás ptají, zda všemu rozumíte ať se Ptáte a hlavně nedoplacite nic za injekce a taky jsou tam o něco levnější
Teď se chystáme do našeho 3ivf. Prvni ivf bylo v Ostravě a musím říct, ze tam šlo asi fakt jen o prachy
Pomalu žádné vyšetření a hned šup ivf. Platili jsme za injekce na které mate do určitých jednotek nárok zdarma.
Tak držím palečky ať se rozhodnete jít kamkoliv ať vám to vyjde
Omlouvám se za chyby píší z mobilu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.