CAR od října 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1597
11.10.17 10:52

@Shel jooo to doufam :) nejak se mi to minuly měsíc rozhazelo, mozna po tech hormonech… jsem 9 dni po ovu, cekam ms tak v nedeli-pondeli. Co ty, jeste se drzis, nebo testujes? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.10.17 11:15

@Adela.92 jsem magor.. testovala jsem ráno a vykoukala ducha :roll:, jsem taky asi 9/10DPO, po cca 3 hodinách tam nic nebylo ale už, radši jsem ho vyhodila… a MS asi nedostanu dokud nevysadím Duphaston, ale minule po Ovitrille přišla přesně za 14 dní - což by nyní bylo v pátek, takže budu testovat zase v pátek (radši asi dvěma testy, aby to bylo jednoznačný), kdy už by to mělo být jasný a kdyžtak Duphaston vysadím… bolej mě prsa, nebo si to aspoň myslím, prostě fakt blbnu už… pátek to rozsekne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
11.10.17 11:21

@Shel faaakt? Jee, moc bych ti přála aby duch silil! :srdce: a budu v patek drzet pesti, ja snad vydržím až jestli to nedostanu a nebo budu testovat až v den očekávane ms :) (doufam :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.10.17 11:47

@Adela.92 hele mě je potřeba brát s rezervou, možná tam stínek v limitu byl, možná to byla jen ryska, možná zbytek Ovitrille, já tu čárku chci vidět tak jsem ji „viděla“, pátek bude jasno, budu cca 12DPO, když jsem testovala v lednu předtím ZT tak to bylo 13DC a čárka byla slabá, ale viditelná a sílila… díky za podporu, zatím se ale radši neraduju a čekám (ale je to na budku..) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
11.10.17 19:49

@Shel to znám, někdy bych to nejradši vykoukala, jak kdybych tam mohla tu čárku prikreslit :( jen tenhle měsíc jsem v klidu, protože vim, že není sance a asi i tím, ze nas ceka ten Car :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.10.17 06:44

@Adela.92 včera jsem koupila nějaký „lepší“ tyčinkový test co by měl odhalit těhu 4 dny před MS a z dnešního rána je uplně bílo, takže asi nic…zkusím zítra ještě ten test co jsem dělala včera a kdyžtak vysadím Duphaston aby mola potvora dorazit… achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
12.10.17 07:02

@Shel Nehazej ještě flintu do žita. Některým roste hcg proste pomaleji a ukáže se to třeba az den očekávané ms nebo po ni dokonce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.10.17 07:41

@Adela.92 to já vím, ale den očekávané MS je zítra a pokud nebudou // musím vysadit Duphaston… no zítřek rozhodne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
12.10.17 07:54

@Shel Budu držet pěsti, a když to nedopadlo, tak příští měsíc! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
12.10.17 13:43

@Shel
Též držím palce, třeba to zítra vyjde a ukážou se // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.10.17 07:13

Tak holky bílo, tenhle měsíc jsem fakt věřila, že se povede, je mi smutno, ale jedeme dál. Vysazuji Duphaston a cca za 3 dny čekám MS.
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
13.10.17 07:35

@Shel to me mrzí :( taky jsem tomu vzdy věřila, kdyz jsem mela ještě na podporu tyhle leky, ale ani u nás nepomohly… Ale nevzdávej to, brzo se zadari urcite. Mas ted nějaké vyšetření nebo pojedeš s leky dalsi mesic? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
13.10.17 08:06

@Shel
To je škoda, ze to nevyšlo, ale jak pises - jedeme dál..Je to vždycky velké zklamání, ale o to větší bude radost až to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.10.17 08:46

@Adela.92 mám mít hystereskopii (doufám, že to píšu dobře) a mám něco 2× týdně na snížení Prolaktinu jinak zatím nic. Pokud je neukecám aspoň na IUI tak bych to zkusila přirozeně, mám těch hormonů nějak plný zuby, ale uvidím, jak se vyjádří dr. Co čeká Vás, když to nezabralo?
Co vy, kdy (ne) čekáte mrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1597
13.10.17 08:50

@Shel já jsem tyhle hormony brala 3 mesice jeste s Clostilem a Utrogestanem, bohuzel nic nezabralo, takze od srpna jsme to taky nechali, ted cekam ms v pondeli, ale diky nasemu nesnazeni tento mesic urcite dorazi :) a pak jdeme 28. rijna do CARu, tak snad tam uz nam pomuzou :think: podle vsech vysetreni zatim jsme zdravi, ale porad nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.