Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My chodili do ISCARE, taky nás objednali prakticky hned.. 19.4. první konzultace, 26.5. embryotransfer, 4.6. // a 15.1. se nám narodil Adámek. Měli jsme ISCI, nemrazili jsme a stálo to nějakých 16 tis
A holky co chodite do pronatalu dáte mi prosím číslo
budu vám věřit a půjdu tam. Kéž by to vše dobře dopadlo
@klarka91 ne, to ani náhodou. Platíš podle toho, co opravdu vyčerpáš, co potřebuješ. Jak psala @maca36, některý holky neplatí skoro nic ![]()
@klarka91 ne to určitě ne, neplatí se najednou. a vždy tě předem informují kolik se bude co platit. u první návštěvy dostaneš i ceník co jak vyjde
@maca36 právě,že nevíme nic. Proto bych chtěla rovnou tam. Protože můj doktor to nějak neřeší
@klarka91 určitě dopadne, neboj. Tam pro Tebe udělají, co půjde
hodně štěstí
@maca36 děkuji
no uvidíme kéž by vše bylo v pořádku. Bojím se toho spermiogramu. Jelikož můj muž prodělal operaci, když byl malý. Měl obě varlata spojený tak mu to museli oddělit. A teď se chudák bojí
@klarka91 když se tě budou ptát zda máš vyšetření nebo cokoliv, nebo doporučení, rovnu klidně řekni že nemáš vůbec nic. Já jsem tak řekla na rovinu, protože můj dr. to taky nechtěl moc řešit a když už doporučoval jiný CAR. já chtěla jen do Pronatalu, tak jsem nás tam objednala sama.
Nikdo se mě tam neptal, proč nemáme doporučení od gynekologa.
Příspěvek upraven 03.07.13 v 08:35
@klarka91 tak mě doktor taky řekl, že by mě tam samotnou nehnal, kdybych sama nechtěla - mě je teď čerstvě 29, takže podle nich jsem „mladá“. Léčil mě clostilem, přítele dvakrát hnal na spermio, ale jinak jiný vyšetření nedělal.
Ale jakmile jsem mu řekla, že už nechci čekat, tak se věci dali do pohybu a byl moc ochotný. Takže jsem do Pronatalu přišla pro léky a za deset dní už jsem byla na odběru.
záleží, co máte za problémy - třebaopravdu bude stačit IUI, mě tím už dr nechtěl zatěžovat, když nezabral clostylbegyt v normálním cyklu
@klarka91 jo neboj, pomůžou. U nás byla naděje malá a vidíš povedlo se hned, i s manželovým katastrofálním spermiogramem. Vždy je nějaká šance a cesta, jak dojít k miminku.
@maca36 mám doporučeni na spermio třetí cyklus clostilbegyt a nic. Bojím se fakt
@klarka91 tak uvidíš po spermiogramu. Pokud máš v ruce papír na spermiogram, tak s tím si můžeš rovnou osobně zajít do Pronatalu na recepci a tam si zažádej o termín. Termín dají vždy přibližně do dvou týdnů. Výsledky pak dají partnerovi ještě ten den. A jak tam budete tak si můžeš zajistit rovnou termín na konzultaci.
@Alowen mladá nebo stará tohle by neměli řešit a co řeknou mě
je mi 22 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.