CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
237
29.11.16 07:12

Reprogenesis musím pochválit, je to menší klinika, ale kvalita srovnatelná a velmi příjemný osobní a empatický přístup personálu, rozhodně nemám pocit, že bych otravovala nebo zdržovala, cokoliv ochotní vysvětlit a přizpůsobit. Šli jsme sem kvůli dr. Štelclovi, který je velmi příjemný.
Mohu porovnat s Reprofitem cca 3 roky zpět i letos. Dříve v Reprofitu dobré, ale nyní již továrna, neosobní přístup, každá kontrola u někoho jiného, ani lékaři mi nepřišli vždy profesionální. Cenově to vychází cca na stejno v RG i RF. Takže nyní jednoznačně doporučuji Reprogenesis a dr. Štelcla, s jinými lékaři tam zatím nemám zkušenost, ale vím že Štelcl i dr. Vitásková sem taky přešla z Reprofitu, tak to asi o něčem vypovídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
29.11.16 07:35

@Janulala Doktoři jsou tam všichni super a profíci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.4.17 05:51

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, jak jste spokojeny v reprogenesis. Zadarilo se vam? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.4.17 10:40

Přístup pěkný, všichni jsou milí, prostředí příjemné. mám zkušenost se Štelclem, Vitáskovou - ti jsou dobří, s Koukalem teda moje osobní zkušenost špatná - přišlo mi, že je dost nezkušený. Zatím se nám ale nezadařilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.4.17 14:03

Za mě paráda, jsem po druhém ET ve 34tt :potlesk: Nemůžu říct jedinou negativní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.4.17 19:32

Skúsenosť

Dobrý deň.
Som po embryotransfére 2 embryí a v tejto dobe očakávam dvojičky. A to sme spolu s lekárom tomu dávali 20 % úspešnosť. Možno mi nebudete veriť, ale na obdobie, keď som chodila do RG, spomínam s takou radosťou, že sa to nedá ani napísať. Tak skvelý, príjemný personál, prostredie, ochota, komunikácia s nimi, a môžem vymenovať ďalšie expresíva… Niečo ako sen, ktorý skončil, keď som otvorila dvere do čakárne môjho gynekológa. Keby sa dalo, hneď by som chodila na poradňu k nim, aj keď je to cca 200 km od nás. Môj pocit by nebol iný, aj keby to nevyšlo a to o niečom svedčí :) Adela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.4.17 06:50

Dekuji za odpovedi. Mam za sebou laparoskopii. Endometriozu v cele dutine brisni a zbyva me pouze polovina jednoho vajecniku a jeden vejcovod, ktery nevim, zda je pruchozi. Byl nam doporucen pan doktor Stelcl v reprogenesis. Nejdrive me ale ceka umely prechod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.4.17 12:29

@anggell Štelcl je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.5.17 21:23

@anggell dobrý večer, procitam si diskuzi o RG a narazila jsem na váš komentář. Já jsem do Reprogenesis k dr Štelclovi objednaná na první konzultaci 7.6.
Mám ovariální endometriozu,3 nevydařené cykli IVF, můj největší problém strašně nízké AMH 0,34. Mohu se zeptat jestli už jste u dr Stelcla byla? Jakou máte ovariální rezervu s jedním vajecnikem? Zajímalo by mě jaký Vám doporučili protokol a s jakými léky?? Děkuji :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
9.6.17 15:24

@Merieta Ahoj, muzu se zeptat, jaky pocit mas z navstevy u dr Stecla? Predpokladam, ze nevydarene 3 IVF cykly jsi absolvovala nekde jinde? Ptam se, protoze my jsme objednani do RG ke Steclovi na konec cervna, taky za sebou mame nevydareny cyklus - v Heliosu, ale uvazujeme o zmene CAR, prijde mi, ze se z Heliosu stala jen tovarna na penize. Srovnavam to s obdobim pred 3 lety, kdy jsme tam podstoupili IVF (uspesne). Jo a kdyz pises o hrozne nizkem AMH… mne ho ted delali jeste v Heliosu a mam 0,1! Doktor tvrdil, ze s takovym cislem lze nastimulovat vajecniky na max. 2 vajicka…pritom jsem jich mela 5 a vsechny zrale. To ze nastal problem s oplodnenim pak je asi jina kapitola :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.6.17 18:27
@pavli79 píše:
@Merieta Ahoj, muzu se zeptat, jaky pocit mas z navstevy u dr Stecla? Predpokladam, ze nevydarene 3 IVF cykly jsi absolvovala nekde jinde? Ptam se, protoze my jsme objednani do RG ke Steclovi na konec cervna, taky za sebou mame nevydareny cyklus - v Heliosu, ale uvazujeme o zmene CAR, prijde mi, ze se z Heliosu stala jen tovarna na penize. Srovnavam to s obdobim pred 3 lety, kdy jsme tam podstoupili IVF (uspesne). Jo a kdyz pises o hrozne nizkem AMH… mne ho ted delali jeste v Heliosu a mam 0,1! Doktor tvrdil, ze s takovym cislem lze nastimulovat vajecniky na max. 2 vajicka…pritom jsem jich mela 5 a vsechny zrale. To ze nastal problem s oplodnenim pak je asi jina kapitola :-(

Ahoj, omlouvám se, že píšu až teď. ted jsem to tu objevila. Nakonec jsem konzultaci zrušila. Byla jsem na konzultaci ve svém car, tam kde jsem měla 3 ivf.muj dr nám vše pěkně vysvětlil a zkusíme zase jiný protokol. v car jsem spokojená, oni nemůžou za moje nezdary.mela jsem jen strach, že mě dr požene do darovaných vajíček a to já nechci, ale naopak mě dodal energii bojovat dál se svými vajíčky. No jako koukám, ty máš AMH 0,1 a mela jsi 5 vajíček… Já mám 0,34 a neměla jsem nikdy víc jak 2.
Můžu se zeptat jaký si měla protokol a s jakými léky? Popravdě, na Helios jsem neslyšela dobré recenze, v Brně bych šla jen do Reprofitu nebo Reprogenesis.
Už jsi byla u dr Štelcla? Jak jste dopadli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.6.17 08:26

@Merieta ahoj! Ano vcera jme tam byli… je prijemny, o tom zadna. V podstate i on byl prekvapeny vysledkem 5vajicek pri AMH 0.1 ale rikal, ze holt je to priroda… proste zaver co z toho mam je ten, ze je potreba to zkouset porad dokola, nez se narazi na ty spravne vajicka.
Co jsem nevedela je, ze nemaji smlouvu s poj 211, takze tim asi nase pusobeni u nich konci.
Protokol jsem mela kratky, Dipherelin a Menopur. A v podstate Stelc navrhoval tentyz… takze nezbyva nez doufat a cekat na spravne vajicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.7.17 12:48

@pavli79 ahoj,jsem ráda, že i při tak nízkém AMH může být nějaké vajíčko. To je škoda, že stou pojišťovnou nespolupracují, holky si to tam chválí. Já teda zůstala v Reprofitu a za dva měsíce chci další ivf a právě mě dr říkal, že teď zkusíme protokol,,flare Up,, jsem právě něco na netu našla, že je to stimulace už od 1dc a se dvěma léky. Ty jsi asi měla něco takového. Jak si snášela tolik píchání a míchání?? ???? Já se toho bojím, příprava Menopuru pro mě nebyla jednoduchá a to jsem měla jen 75 j, takže jedna lahvička. Sem zvědavá jak budu reagovat. Budeš ještě zkoušet jiný car nebo zůstaneš v heliosu? Reprofit už prý taky není to co to bývalo, tam bych šla jen k určitým Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.7.17 12:50

@pavli79 přeji ať se správné vajíčko objeví co nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
3.11.17 22:27

@Merieta Ahoj, omlouvam se, ze pisu az nyni.. nejak jsem byla mimo, protoze jsem absolvovala dalsi IVF cyklus, neuspesne, pak jeste jeden, ale to stimulaci ukoncili protoze jsem vubec nereagovala.. Sebralo me to. A jak mi v lete rikali, ze jedina sance je s darovanymi vajicky, tak ted uz to vypada, ze opravdu jedina :-( Nejsem s ni ale zatim smirena, ani pro ni rozhodnuta. Strasne se to ve mne bije.
Jak jsi pokrocila Ty?? Byla jsi uspesna? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.