CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
228
21.2.18 20:55
@Potkyš píše:
@Merieta Já jdu k němu 21.2. tak ti můžu říct jaký na mě udělal dojem.. :mavam:

A mužů se zeptat, jakou mas pojišťovnu? Ja VZP a chtějí zaplatit biopsii a AH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.2.18 21:28

@Ella123 Ahoj mám VZP. V RG si účtují za PGS 5500 kč. V Repromedě bylo PGS na pojišťovnu zadarmo, nic jsem za to nedoplácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
21.2.18 21:36
@Potkyš píše:
@Ella123 Ahoj mám VZP. V RG si účtují za PGS 5500 kč. V Repromedě bylo PGS na pojišťovnu zadarmo, nic jsem za to nedoplácela.

No já bych měla platit 5000 Kč za asist. hatching a 5000 Kč za biopsii, tak teda nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.2.18 22:00

@Ella123 Jé promiň PGS 5000 kč. Nějak jsem se upsala o pětistovku :oops: A ano AH mají za 5000 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.2.18 23:17

@Potkyš čauky, jeee super, úplně jsi mě povzbudila :lol: my tam jdeme přesně za 14 dnů tak jsem čím dál tím víc napjatá a možná i nedočkava.
Mě většina lidí sedne, ale manželovi ne, tak mám hlavně strach co on na něj, i když s dr budu víc já v kontaktu.
Dělal ti hned i kontrolní ultrazvuk? V jakém car jsi byla před tím a proč jsi no změnila? Ptal se na to i Dr?
Děkuji, že jsi se ozvala :dance:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.2.18 04:07

@Merieta Ano dělal kontrolní utz, byla jsem 11DC, a říkal, že vše vypadá jak má v tento den cyklu a ovulace bude o víkendu… ;) Partner odevzdal vzorek. Jak budu mít MS, tak přijdu na HP. Přecházím z Repromedy kde jsem měla 3 embrya a ani jedno se nechytlo. Důvodů bylo víc proč odejít… Jo jo doktor se vyptával proč jsme od nich odešli, jaká byla stimulace, co všechno mi dělali a nedělali… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.2.18 07:43

@Potkyš ten HP jsi měla určitě i v předchozím car, že? Já doufala, že se už jiný dělat nebude :P ale asi to chtějí mít čerství. U mě je problém strašně nízké AMH tak moc možností není, doufala jsem že se HP vyhnu a manžel spermiografu.. no nedivím se, že jdeš s repromedy, neslyšela jsem chválu.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.2.18 10:13

@Merieta Já mám HP dělaný za svoje peníze ještě než jsem šla do RM. Je to skoro rok a dr si chtěl udělat novej. Ale už nebude zjišťovat AMH. To mám 2,1. Co se týká spermiogramu, tak jsme neměli sebou výsledky z předchozího CARu a navíc přítel chtěl stejně dát vzorek ať může porovnat výsledek z minula… :lol: Ty si byla v jakém CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.2.18 10:54

:) @Potkyš já ho mám zas nízké, tak taky nebude potřeba :lol: snad
Já chodila do Reprofitu, takže popojdu jen o kousek :D byli tam 4 pokusy tak chci změnu. Zítra si tam jdu pro kartu tak jsem zvědavá co v ní všechno bude.
Moc děkuji za info a teď už jen čekat na návštěvu Reprogenesis :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.2.18 11:05

@Merieta Jééé tak to máš „přes plot“ :lol: Tu kartu si zkontroluj ať tam máš vše. Jsem zvědavá jaký budete mít dojmy z první návštěvy, pak musíš poreferovat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.2.18 20:51
@Potkyš píše:
@Ella123 Jé promiň PGS 5000 kč. Nějak jsem se upsala o pětistovku :oops: A ano AH mají za 5000 kč. [/citace
Ahoj, diky za info. Prosím te a jak je to s následným KET, platila jsi ho, když jsi vlastně neměla transfer v tom stimulovanem cyklu? A jak dlouho jsi čekala na výsledky PGS?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.2.18 21:12

@Ella123 Jelikož nebyl ET, tak jsem první KET neplatila. Šlo to na pojišťovnu. Výsledek PGS mi volaly do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.2.18 22:03
@Potkyš píše:
@Ella123 Jelikož nebyl ET, tak jsem první KET neplatila. Šlo to na pojišťovnu. Výsledek PGS mi volaly do 14 dnů.

Prosím te a ta cena je za všechna embrya, která vyšetřují nebo je to cena za jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
22.2.18 22:04
@Potkyš píše:

A na ten Ket jsi šla hned další cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.2.18 22:19

@Ella123 Cena je za všechna embrya. Ano KET byl hned další cyklus. Měla jsem ho v nativu. Normálně mám cyklus 28-30 s ovulací 14-17DC. Ale po OPU jsem to měla trochu zpomalený folikul rostl pomalu, takže transfér byl až 26DC. Teď vím, že jsme do toho neměli jít. Někteří lékaři doporučují počkat měsíc, když je to v nativu. Další měsíc jsem měla ovulaci krásně 14DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.