Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš
Dnes jsem tam právě byla a tohle mě řekl. Pokud se stopne ivf před transferem, tak se platí všechny léky.
Rozhodla jsem se, že už to dokončím. Po téhle zkušenosti už stejně do klasického IVF nepůjdu a pokud někdy ještě do něčeho půjdu, tak to bude minimálka a ta jde mimo pojišťovnu.
@Ella123 Třeba se ještě nějaký folík objeví. Je to na prd, cpeš do sebe tolik hormonů a tělo stávkuje…
Ale i z toho mála může být miminko…
@Potkyš ahojky,tak proběhla první návštěva ![]()
No mám smíšené pocity, jako Dr koukal sympatický, lepší než předešlí Dr.
Byl takový akoratni. Nejvic nás, ale s manželem šokovalo, že mě dělal ultrazvuk před manželem
to bylo vážně divný
moc mě nepovzbudil, mám málo vajíček a stim se moc udělat neda. až bude ms tak hormonální profil a pak se uvidí, ale pojedeme buď nativ nebo minimalku, už jako samoplatci. Jinak pohoda
![]()
@Merieta Ahoj
Jo utz před přítelem mě taky dostal…
A hlavně, že se přítel otočil a díval se…zvědavec…
Ber to tak, že to má chlap takovou přípravu než s tebou půjde k porodu…
S malou zásobou vajíček se toho moc nedá dělat, ale i z toho mála se rodí mimča. ![]()
@Potkyš dekuji za podporu ![]()
Ten můj mě pak říkal, že se neodvážil otočit, ale dělali jsme si z toho pak srandu
Říkám si, že mě dr moc nepovzbudil, ale byl dobrý. Měj se hezky ![]()
Holky, taky chodím ke Koukalovi a opravdu je moc pečlivý a snaží se, ale to vyšetření před manželem se mne teda taky vůbec nelíbí a manžel byl doslova pohorseny
V Reprofitu jsem šla do extra místnosti a přišlo mne to lepší.
Jinak já jsem ted4.den po et, tak cekam ![]()
@Ella123 já chodila často do Reprofitu a tam ten ultrazvuk před chlapem není tak jsme na to nebyli připravení ![]()
Manžel teda vůbec
![]()
Zatím jsem byla u Koukala dvakrát, ale jo, jde vidět, že poslouchá co říkám a nejede si jen svou. Zítra zase ultrazvuk a to tam má být Dr Štelcl tak i na něj jsem zvědavá.
Teď jsou to nervy co? Čekat 14 dnů ![]()
Celý proces Ivf je o nervy
![]()
Ale buď v klidu,14 dnů od et uteče a bude určitě krásný výsledek ![]()
@Ella123 @Merieta Já byla taky zvyklá z předchozího centra na utz ve vedlejší místnosti. Taky to byl šok, když mě poprvé doktor vyšetřoval a můj chlap u toho a ještě se zvědavě podíval…
Ale co aspoň vidí, že pro mě to není jednoduché jak pro něho (jen dá spermie, ale jinak to jde mimo něj…). Pokud by mu to vadilo, tak není problém, aby odešel z mítnosti před vyšetřením. Na transféru byl taky se mnou, takže „hlavu doktora mezi mýma nohama“ už taky zažil. ![]()
@Ella123 Držím všechny palce co mám ať je výsledek pozitivní. Kdy budeš testovat?
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? Uvažuji o změně CARu a padl mi do oka tento. ![]()
@Ella123 Mohla bych se na něco zeptat? Dostala jsem tady kontakt na Dr. Machače, že by měl pracovat i v Brně v Reprofitu, takže už tam nedělá? A jestli správně chápu, tak si odsud odešla, mohla bych vědět proč?
Děkuji za odpověď.
A držím palce, ať to klape. ![]()
@Potkyš Děkuji, mám za sebou teď neúspěšné IVF, tak se snažím někde načerpat informace a budu doufat, že podruhé to bude úspěšnější. ![]()
@Potkyš Já se omlouvám sice sem to četla, ale zapomněla, 1.IVF si absolvovala taky tady? A můžu se zeptat nějaká vyšetření třeba jako imunologie, genetika nabízí? Mně to právě u nás nechtěli vyšetřit, jen hormonální profil a spermio.
@Janča209 1IVF jsem měla v Repromedě. Tam mi udělali jak imunologii tak i genetiku. Po třech neůspěšných ketech jsem se rozhodla pro RG. Zatím jsem tam byla na první konzultaci. V pondělí jdu na krev kvůli HP. A 21.3 by jsme se měli domluvit na stimulaci. Ve kterém CARu teď jsi?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.