Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, máte některá zkušenost s tímto centrem?
https://www.emimino.cz/…nkovani/238/?…
pridej se k nam
je nas tam hodne z ruznych koutu…treba nekdo poradi…
Ahoj holky, nemate někdo zkusenosti s CAR reprogenesis v brne prosim?
Ahojky, já mám dobré zkušenosti. Dostali jsme svoji koordinátorku, která s námi byla od začátku do konce a dokonce se snažili abychom měli i stejného lékaře po celou dobu. ![]()
Ja jsem taky moc spokojena. Jiz jsme ivf podstoupili a super-ted cekame na vysledky. Snad vsechno dopadne dobře a budeme mit miminko ![]()
I my jsme začali chodit do Reprogenesis a zatím jsem spokojená, především s přístupem i postupem teda
tak uvidíme zda se dočkáme konečně i pozitivního testíku ![]()
Jinak čeká na MS a pak začne stimulace, tak pokud je na tom někdo stejně a chtěl by si povídat klidně odepište ![]()
Ahoj hoky, je tu něktrá z vás kterou ted čeká ivf? My jdeme ve středu na punkci ![]()
@Petruse91 ahoj, chtěla jsem se zeptat jak jsi spokojená v reprogenesis? Příští týden jdem na konzultaci k Mudr. Koukalovi tak jsem zvědavá. Moc diskuzí jsem na tuhle kliniku nenašla
@mis29 Ahoj Miško, dnes začínám 5tt, takže jsem moc spokojená. Super přístup a kvalitní laboratoř. Koukal mi moc neseděl, ale všichni jsou tam profíci
![]()
Ahojte kočky. Určite aj vy ste prešli fázou premýšľania a vyberania „tej“ správnej kliniky. Čo vás viedlo k tomu, aby ste si vybrali práve Reprogenesis? Mňa čisto náhoda, ktorú mi ponúkol vyhľadávač Google. Až po rezervovaní termínu som zistila, že to nieje tá, ktorú som na odporúčanie kamarátky hľadala. Mal ňou byť Reprofit. Tak teraz zvažujem, či sa mám preobjednať, alebo dať na náhodu. Budem veľmi rada, ak sa ozvete s vašim názorom. ahojte ![]()
@Adel 2 Ahoj, mně se líbí ten osobní přístup (odešli jsme z jiného CARu, kde to bylo jak na běžícím páse) + mají špičkovou laboratoř a výborné výsledky. Reprofit taky dle ohlasů známých není špatný, ale je to už obrovská klinika, dost se tam u člověka střídají doktoři + patří Babišovi :/
@Arnoštice Ďakujem za rýchlu odpoveď, nečakala som to
Musím priznať, trocha si ma upokojila, v utorok ideme na úvodnú konzultáciu, tak som ako na ihlách. Možno poznáš ten pocit
Tak som strašne zvedavá ako pochodíme. Ešte raz ďakujem, ahoj ![]()
@Adel 2 Není zač. Klidně se ptej na cokoli, už toho máme za sebou dost, tak ráda poradím.
V úterý budu držet palce. Je mně jasný, že je to něco novýho a nevíš, co čeho jdeš, ale v RG jsou všichni zlatí a z člověka to všechno spadne. Zní to divně, ale vždycky se tam na ně těším ![]()
A ještě jsem nedodala, že z Reprofitu přeši někteří doktoři právě do Reprogenesis, např. Štelcl, který tam byl dost za hvězdu a díky němu si lidi hodně RF chválili. Takže se neboj, že by to byl omyl k horšímu ![]()
@Arnoštice No super. Chytá ma mierny stresík, ale tak, snáď to bude fajn. Ďakujem za všetko. Ahoj ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.