Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@delee ahoj, tak to je super
moc drzim pesti aby to dopadlo dobre
ja tehotna nejsem… 22.2. mam preventivni prohlidku u sveho gyndare, tak se ho zeptam na nazor co mame delat… zacatkem brezna pujde muz na kontrolni spermio, tak se budou dalsi veci odvijet asi od vysledku…
Ahoj holky, zkoušeli jste v Reprogenesis některá akupunkturu??
@Merieta to tam nabizi? O tom jsem vubec neslysela a to uz tam chodim rok a pul
@Cookie22 já na to narazila někde na netu tak jsem se chtěla zeptat právě ![]()
Já se do Reprogenesis také chystám. Už 5 let se snažíme, prošli jsme dvěma CAR a výsledek - po první IUI jen biochemické těhu. Poté několik dalších IUI, 1IVF a mimčo nikde. Do Reprogenesis půjdeme po minimální stimulaci Clostíkem v únrou. Nemáte některá ceník?
@rabulka ceník ti na požádání pošlou e-mailem. Minimalka by tam vyšla zhruba na 20 tis plus léky 200,– až 14 tis a příplatky za icsi, AH…
Ahoj holky, do Reprogenesis jdu na první konzultaci 7.3. k dr Koukalovi. Prosím o recenze na něj ![]()
@Merieta Já jdu k němu 21.2. tak ti můžu říct jaký na mě udělal dojem.. ![]()
Koukala neznam, u stecla jsem parkrar byla, je super, takovy vtipny, pratelsky a optimisticky, dokaze povzbudit
@Potkyš dobře dobře, beru tě za slovo a určitě napiš jak Dr zapůsobil ![]()
Já chtěla taky ke Štelclovi, ale byl volný až v dubnu a mě se nechce tak dlouho čekat, tak jsem kývla na Koukala
![]()
Snad bude ok ![]()
@Merieta Já sem četla, že oba jsou super a profíci. Takže když se mě recepční ptala koho preferuju, jestli doktora nebo doktorku, tak sem řekla, že radši doktora. A bylo mi jedno kterého z nich.
Holky, neměla jste některá pgs na pojišťovnu a pokud ano, tak kolik to opravdu stalo?
@Merieta Ahooooj podávám hlášení z první konzultace u dr. Koukala…
Byli jsme v ordinaci celou hodinu a přítel počítal, že po půl hodině si nebudeme mít co říct a co řešit. Naopak… Doktor si dokola pročítal moje papíry z předchozího CARu a rozebíral co a jak. Neměli jsme pocit, že ho obtěžujeme nebo zdržujeme. Hlavně přítel z něho měl dobrý pocit… A to je co říct po jeho zkušenostech z předchozího CARu. Takže za mě super. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.