CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1290
24.1.18 09:15

@delee ahoj, tak to je super :) moc drzim pesti aby to dopadlo dobre :hug: ja tehotna nejsem… 22.2. mam preventivni prohlidku u sveho gyndare, tak se ho zeptam na nazor co mame delat… zacatkem brezna pujde muz na kontrolni spermio, tak se budou dalsi veci odvijet asi od vysledku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.1.18 21:11

Ahoj holky, zkoušeli jste v Reprogenesis některá akupunkturu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
29.1.18 21:59

@Merieta to tam nabizi? O tom jsem vubec neslysela a to uz tam chodim rok a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.1.18 20:30

@Cookie22 já na to narazila někde na netu tak jsem se chtěla zeptat právě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.18 12:43

Já se do Reprogenesis také chystám. Už 5 let se snažíme, prošli jsme dvěma CAR a výsledek - po první IUI jen biochemické těhu. Poté několik dalších IUI, 1IVF a mimčo nikde. Do Reprogenesis půjdeme po minimální stimulaci Clostíkem v únrou. Nemáte některá ceník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.2.18 01:16

@rabulka ceník ti na požádání pošlou e-mailem. Minimalka by tam vyšla zhruba na 20 tis plus léky 200,– až 14 tis a příplatky za icsi, AH…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.2.18 01:18

Ahoj holky, do Reprogenesis jdu na první konzultaci 7.3. k dr Koukalovi. Prosím o recenze na něj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
9.2.18 05:14

@Merieta Slyšela jsem, že Koukal a Štel lcl jsou nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.2.18 07:41

@Merieta Já jdu k němu 21.2. tak ti můžu říct jaký na mě udělal dojem.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
9.2.18 08:08

Koukala neznam, u stecla jsem parkrar byla, je super, takovy vtipny, pratelsky a optimisticky, dokaze povzbudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.2.18 08:31

@Potkyš dobře dobře, beru tě za slovo a určitě napiš jak Dr zapůsobil :lol:
Já chtěla taky ke Štelclovi, ale byl volný až v dubnu a mě se nechce tak dlouho čekat, tak jsem kývla na Koukala :think: 8o :)
Snad bude ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.2.18 09:35

@Merieta Já sem četla, že oba jsou super a profíci. Takže když se mě recepční ptala koho preferuju, jestli doktora nebo doktorku, tak sem řekla, že radši doktora. A bylo mi jedno kterého z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
20.2.18 22:38

Pgs

Holky, neměla jste některá pgs na pojišťovnu a pokud ano, tak kolik to opravdu stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.2.18 23:33

@Ella123 Já měla PGS na pojišťovnu a nestálo mě to nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
21.2.18 16:04

@Merieta Ahooooj podávám hlášení z první konzultace u dr. Koukala… :mavam: Byli jsme v ordinaci celou hodinu a přítel počítal, že po půl hodině si nebudeme mít co říct a co řešit. Naopak… Doktor si dokola pročítal moje papíry z předchozího CARu a rozebíral co a jak. Neměli jsme pocit, že ho obtěžujeme nebo zdržujeme. Hlavně přítel z něho měl dobrý pocit… A to je co říct po jeho zkušenostech z předchozího CARu. Takže za mě super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.