CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
5.11.17 21:50

Čauky, to mě moc mrzí, teď už to chce hlavně nabrat novou sílu a chuť do života.
Já v srpnu měla čtvrté ivf a po týdnu bylo stopnute, vaječníky nereagovali, to už bylo druhé ivf které bylo stopnuto. V car už mluvili o darovaných vajíčkách, ale ty s manželem odmítáme. Chceme buď svoje dítě nebo žádné, prostě to tak máme :nevim:
Já mám endometriozu která mě zničila vaječníky a docela dost mi ničila život neustálou bolesti a depresí. Byla jsem na kurzu jedné úžasné ženy která má taky endo a předala mi své zkušenosti. Můj cíl je ted zatočit s endomrchou a o CAR a Dr nechci teď ani slyšet. Mám ještě jeden pokus IVF na pojišťovnu a někdy ho možná vyuziju, ale teď určitě neee.par věcí jsem změnila a ještě chci změnit a hlavně v tom pokračovat a mít pevnou vůli.
Hlavně se řid svymi pocity a dělej věci pro to aby si se hlavně cítila ty dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
13.11.17 13:37

Ahoj holky můžu se přidat? Minulý týden jsme byli právě na této klinice konkrétně u pana doktora Štelcla a první dojem víceméně super. Navrhl mi krátký protokol a chci se zeptat máte s ním nějaké zkušenosti? Přecházím totiž z jiného car z Olomouce a tam jsem vždycky měla jen dlouhý protokol. Případně je tu některá, kterou čeká stimulace na ivf? A taky by mě zajímalo jak je to tam s úhradou léčiv, jestli se tam něco doplácí za gonal? Právě v předešlém car jsem neplatila nikdy nic, protože pojišťovna proplácí 2550 jednotek, ale nemám ponětí jak je to tady na soukromé klinice. Děkuji za vaše odezvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.11.17 09:29

@delee ahoj, my tam jdeme pristi tyden poprve, taky za dr. Steclem, ma vyborne reference, tak se tam celkem tesim :) my jdem zatim na spermio, tak doufam, ze to dopadne dobre a jen si proste budeme muset trochu pockat na mimco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
17.11.17 09:01

@keirinka ahoj, tak to se opravdu těš, skvělý doktor. Takže to je Vaše první návštěva reprodukčního centra? Tak ať spermio dobře dopadne a dej vědět, jak se Ti líbilo :) akorát škoda, že ty diskuze jsou takové mrtvé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
17.11.17 15:52

@delee ano, bude to nase prvni navsteva… dnes sem dostala MS, takze zas nic:( ale tak nejak sem s tim pocitala, ze to prijde… nesnazime se zatim nejak silene dlouho, ale chceme vedet jestli je spermio ok, abychom zbytecne neztraceli cas… zacali sme se snazit v dubnu, jenze mi hned v tom mesici lekar objevil dve obrovske cysty a rekl, ze jednak s timto nalezem nemam sanci otehotnet a podruhe je to nebezpecne velke, tak sem hned v kvetnu sla na laparo a pote jsme se zacali opet snazit v cervenci… a nejak to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
17.11.17 22:50

@Merieta @pavli79 ahoj holky, pridavam se do diskuse. myslim ze s vami dvema jsem v podobne situaci. Dochazim do reprogenesis uz rok k mudr. Vitouskove,,nejdriv jen odbery krve (amh 0,7, malo progesteronu, spermio v pohode). Pak 2× neuspesne inseminace, ted v rijnu prvni ivf (nativ stimulace 12 dnu gonalem, nejdriv 225 jednotek, posledni tri dny 250. Ale skoro jsem nereagovala, jeden folikul, bez vajicka. Bohuzel pani doktorka dela jen par dni v tydnu, takze cele ivf jsme absolvovali s uplne jinou, mudr. Sochorovou. Ta byla taky moc prijemna, ale na druhou stranu me vlastne vubec neznala. Po tom odberu nam rekla, ze vlastne i dalsi pokus by dopadl stejne a rovnou doporucila darkyni nebo adopci. Coz mi prislo zvlastni, vzhledem k tomu, ze posledni testy probehly rok predtim a vlastne nevedeli, v cem je problem. nechala jsem si je delat znovu - amh se snizilo na 0,36, stoupl stresovy hormon. Premyslim ze prejdu do heliosu - nejake zkusenosti s timto? Pripadne nejake zkusenosti se zmenou protokolu v reprogenesis, pri tak nizkem amh a male reakci na stimulaci? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
18.11.17 22:03

@Cookie22 ahojky,já měla AMH 0,34 už před rokem a půl, teď to vědět radši ani nechci :roll:
Já jsem teda v Reprogenesis ještě nebyla, chodila jsem do Reprofitu. Mám ještě jeden pokus a to jsem chtěla přejít právě do Reprogenesis, teď jsi mě trochu zarazila teda. Po prvním pokusu a hned te ženou do darovaných? Mohu se zeptat na věk? Já bych v tvem případě zkusila minimalku. Helios nedoporučuji, takové holky jako jsme mi akorát prestimuluji, dávají strašně vysoké dávky hormonů zbytečně a nedělají minimalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
18.11.17 22:27

34 let. Jako nemuzu o nich rict moc spatneho, mudr. Vitouskova naopak rekla, ze by to urcite jeste zkusila. Jedine co se mi nelibilo a co se mi libi na pristupu Heliosu je, ze mi prijde ze udelaji jen vstupni hormonalni profil a pak uz vsechno podle ultrazvuku. Musela jsem si po tom neuspesnem ivf rict o dalsi vysetreni, ale pani Vitouskova opet velmi napomocna. Chci prave porovnat, jaky prubeh by mi nabidli na ten druhy pokus a pak vybrat bud reprogenesis nebo helios. Clovek proste doufa. Na druhou stranu si nekdy rikam, jestli ta doktorka proste jen nebyla realistka a nechce vyvolavat plane nadeje a tahat z lidi penize, je to vlastne taky nejaky pristup. Kazdopadne opravdu bych o reprogenesis nemohla rict spatne - krasne prostredi, prijemny personal, kratke cekaci doby, dostupni i o vikendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
22.11.17 13:47

@keirinka ahojky, tak co už ste tam byli? Su zvědavá tak dej potom vědět ju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
22.11.17 16:05

@delee ahoj, byli, vsichni moc fajn, vysledky sme dostali ted a neni to dobre… pocet fajn - 44mil/ml, pohyblivych jen 45% a morfologie jen 1% ok… tak su z toho spatna ale pred muzem to skryvam… premyslim, jestli za to mohlo intenzivni saunovani minuly tyden na dovolene… no proste jdeme do vitaminu, zadne teplo, sauna… a za 3 mesice kontrolni spermio… nadeji neztracim, aspon si ted na 3 mesice odpocnu od snazeni a ovulacnich testu… ;) a pote budu verit v zazrak a upravu kluku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
23.11.17 16:14

@keirinka tak to mě mrzí, ale tak za 3 měsíce to může být úplně jinak :D a snažit se můžete i tak, třebas se zadaří :) my tam jedeme 12.prosince, čekám právě ještě na výsledky z imunologie. Tak kdyby něco tak dej vědět ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
26.11.17 21:13

Ahoj holky, prosím Vy co chodíte do Reprogenesis, dělají tam i minimální stimulaci?? A nativ? Nativ myslím dělají snad všude, ale vím že minimalku ne.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.11.17 14:58

@Merieta Ahoj, jdu tam zrovna pristi tyden na konzultace ohledne druheho pokusu a chci se prave ptat na to, jestli nabizi minimalku a jak to u nich probiha, resp. jake jine moznosti stimulaci nabizeji. Tak dam pak vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.11.17 16:46

@Cookie22 supr,děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.11.17 17:23

@Merieta ahoj, robia aj minimalky…prave ju v reprogenesis podstupujem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.