CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
11.3.18 18:58

Ahoj holky, jsem hrozná, nechtěla jsem nic řešit než to přijde, ale chci být prostě informovana :lol:
Dávají v Reprogenesis neschopenku po ET??
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 11:41

Holky, tak sem nás teď objednala a jdeme k Dr. Koukali 9.4. :) Akorát teď koukám, že budu mít asi ms, nemám to přeobjednat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.3.18 11:46

@Janča209 Nepřeobjednávej, můžou ti vzít rovnou krev na HP. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 13:39

@Potkyš Tak super, já to stejně mužů mít teď po stimulaci jinak, tak abych to nepřesunula a nebylo to ještě horší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.3.18 13:46

@Janča209 Musíš napsat svůj první dojem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 13:51

@Potkyš Už sem na to zvědavá. :lol: Tady v Sanusu nebyl první dojem úplně špatný, ale ani mě nijak nenadchli a pak už to bylo akorát horší, tak tady do toho vkládám velké naděje. :) Snad nebudu zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.3.18 14:00

@Janča209 Tak my taky šli na první konzultaci neutrální až trošku negativní a skeptický, že jak se nám nebude doktor zdát, tak půjdeme jinam. Navíc jsem na dr. Koukala nenašla recenze. A dost mě překvapilo, že přítel byl z doktora nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 14:07

@Potkyš Taky sem hned hledala recenze a nic sem nenašla. :mrgreen: Tak to je důležitý, hlavně že máte spokojený. ;) A kdy že začínáte? Už teď v březnu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.3.18 14:10

@Janča209 21 jdu na další konzultaci, to už by jsme měli probrat stimulaci (pokud nebude problém v novém HP) a počítám, že v dubnu začnu píchat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.3.18 14:19

@Merieta To čekání je šílené a bohužel si myslím, že z toho nic nebude, protože na sobě nepozoruju žádnou změnu, kromě citlivých prsou, což je po ET celkem běžné. Dnes 5.den po ET ani náznak druhé čárky, jsem blázen, už jsem nemohla vydržet, přitom u malé jsem měla slabou čárku po limitu až 9.den po ET. No zkusím zase koncem týdne, ale tuším, že to fakt nevyšlo :( Těhotenství jsem na sobě vždycky poznala už před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 14:22

@Potkyš Tak paráda, určitě dej vědět jak si dopadla a jak pokračujete. :) Já už bych se nejradši píchala znova, aby už se něco dělo. :) Hormonální profil mám už z loňského června, tak na ten budu muset zajet znova a na spermiogram jde manžel o hoďku dřív, aby ho hned doktor měl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
12.3.18 14:23

@Janča209 Ahoj, Machač je fakt jednička, ale bohužel už v Reprofitu není, ale je v Olomouci a myslím, že dojíždí i do Ostravy. Nevím, kdy odešel, ale loni v létě už tam nebyl. Už mě v Reprofitu nic nedrželo a měla jsem špatnou zkušenost se dvěma mladými lékaři, kteří ani nepoznali, že proběhla ovulace, takže rychle pryč. A Štecl odešel z Reprofitu do Reprogenesis, takže jsem přešla tam. Jsem ale u Mudr. Koukala a je fajn. Hodně jsem stimulaci řešila a pořád se na něco ptala a pokaždé mně osobně zavolal, probrali jsme to a vše vysvětlil. Chtěla jsem ke Šteclovi, ale dlouhé čekací doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.3.18 14:28

@Janča209 Já mám HP z loňského dubna a doktor chtěl nový. Papíry o spermiu z předešlého caru doktorovi stačily, ale přítel chtěl dát rovnou vzorek ať mají novější vzorek a ať to můžeme porovnat jestli se zhoršilo nebo zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 14:31

@Ella123 Já sem právě dostala kontakt na Machače, ale pokud už v Brně vůbec nedělá, tak sem ráda, že sem nevolila Reprofit. Taky budu v péči u Koukala, tak sem na něho zvědavá, já právě potřebuju někoho kdo bude vysvětlovat a neodpálí mě větou, že je něco zbytečný a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.3.18 14:32

@Potkyš Tak to jsem odhadla správně, že bude chtít nový HP. Spermiogram mám u sebe z loňského června, ale chtěla sem novej, ať víme jestli se to zhoršuje nebo jak to vypadá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.