Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Merieta Diky,moc to nedávám, je to na palici, už to chci mít za sebou, ať to dopadne jakkoliv. Dnes 7.den po et ani naznak druhé čárky. ![]()
@Ella123 A akým testom testuješ? 7 deň sa mi zdá byť ešte skoro aj na ducha..ten bude najskôr na 10 deň..
@modraopica Nějaký z lékárny, citlivost 10,myslím, ze na značce nezáleží. U dcery jsem měla ducha 9.den po et, tak mám ještě malou naději, ale nejhorší je, ze na sobě nic nepozoruji a to už mam něco za sebou a tehu jsem vždy poznala i bez testu, takže si myslím, ze je to vážně bez šance.
Ach jo, už ať je to za mnou ![]()
@Ella123 Záleží aj od testu, ja som mala lacné z internetu a Pepino z DM.. tie prvé mi ukázali iba ducha, ktorého som videla iba ja a na Pepine bola druhá čiarka, síce slabšia, ale jasne viditeľná.. Naposledy, keď som otehotnela, som nemala vôbec žiadne príznaky, tak na tie už neverím.. Nebuď smutná
HCG môže stúpať veľmi pomaly, tak že ešte stále nie je nič stratené
![]()
@Ella123 Já tě chápu, já už sem taky od 6 dne věděla, že to nevyšlo. Všichni mi sice tvrdili, že je to brzo, ale měla sem pravdu, ale pokud si měla minule čárku až 9 den, tak ještě šance je. ![]()
@Merieta Já mám teprve za sebou první konzultaci s MUDr. Koukalem.
@rabulka já chodím také k dr Koukalovi, ale chci znát názor na Dr Vitouškovou, nejlépe jestli některé dělala et…
Tak u mě to bohužel dopadlo podle očekávání. MS zatím nedorazila, ale test negativní, takže zítra vysadím léky.
Holky, máte za sebou některá minimálku v Reprogenesis?
@Ella123 tak to mě mrzí:( Ale třeba ještě není vše ztracené..
@Ella123 Přemýšlíš nad minimálkou? Já po prvním nezdařeném IVF již další zavrhla:( Nyní jsem na minimálce-zítra folikulometrie a dál se uvidí.
Ahoj, zvažuji minimálku. Jaké léky jste prosím braly? Kolik folikulů se vám vytvořilo? A dělá se při minimálce i PGS? Děkuji za info.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.