Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ella123 Tak to mně mrzí, ale třeba nám to spolu vyjde někdy v létě. ![]()
@Ella123 tak to mě mrzí
Snad se vám brzy zadaří a CAR už nebudete potřebovat! U minimálky jsi jako samoplátce. Cenově to není o moc jiné. Jsou to přibližně stejné peníze.
@Janča209 Ahoj ty máš pamatováka
Jo měla. Píchání se odkládá. ![]()
Diky holky
Hlavně nepřestavejte doufat a bojujte, dokud to půjde. Drzim moc palce, ať se dočkáte miminka ![]()
@Potkyš Jeee to mně mrzí, to sem se teda zrovna blbě trefila.
A jak to? Jestli se teda můžu zeptat.
@Janča209 Vyšel mi hrozně zvýšený prolaktin. Vzali mi krev a budou opakovat test a uvidí se jestli vyjde stejně. Vloni jsem měla prolaktin lehce zvýšený. Je fakt, že za poslední půlrok jsem byla hrozně ve stresu (šikana v práci). Další konzultaci mám za měsíc a to už by měla být schválená pojišťovna a měla bych se domluvit konečně na stimulaci. Snad bude vše v pořádku a začnu píchat…
Konečně mám pocit, že doktora zajímají moje hodnoty a snaží se mi pomoct k mimču. Jsem ráda za dr. Koukala a reprogenesis a to jsem ještě nezačala stimulovat… ![]()
Já jsem na zvýšený prolaktin brala léky a pak to kleslo.Ale slo to rychle.
Koukal je výborný, nám to nedopadlo, ale dělal maximum.
@Ella123 Uvidím jaká bude hodnota v pondělí, mám si zavolat na výsledek.
@Potkyš Aha, ale tak důležitý je, že ho to zajímá, já doufám, že i u nás bude takhle snaživý.
Mně se po tý stimulaci zase rozhodil cyklus, takže marně čekám na ovulaci. ![]()
@Janča209 Trochu mě to zamrzelo, že se stimulace odsouvá. Už jsem se na ní těšila. Ale jsem za to ráda. Kdyby nebyl doktor pečlivý, tak bych dopadla jako v předchozím CARu.
@Potkyš Taky by mě mrzelo, že se to posouvá, ale lepší než aby něco podcenili. ![]()
To úplně chápu, pořád na něco čekáš a pak se to posouvá a posouvá. Ale určitě je to lepší než jít s vysokým prolaktinem do transferu, to by nedopadlo určitě.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.