CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
546
17.4.18 19:53

@Janča209 to je divne, ze ti to nechtějí nikde udělat. Přece pokud by našli problém, mohli ti tak nasadit nějaké léky a mohlo by to tak pomoct k uhnizdeni emryjka. Tak já teda nevím, co mám dělat, jestli zůstat tam, kde jsem nebo zkusit štěstí jinde :nevim: Tot otázka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
17.4.18 21:00

@Koudelka82 To bohužel neporadím, možná za konzultaci jinde nic nedáš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
17.4.18 21:45

Ahoj :mavam: V poslední době sem psalo pár holek co přešlo z reprofitu, třeba se ti ozvou. Já přešla po 1 neuspěšném IVF do RG a zatím jsem spokojená. Být na tvém místě, tak jdu určitě jinam. Klidně si vyber pár klinik a zajdi do všech na konzultaci a uvidíš jak na tebe budou působit. @Koudelka82.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.4.18 08:02

Poptávám

Ahoj holky, nemá někdo zkušenosti s darování vajíček v Reprogenesis v Brně.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
18.4.18 08:10

@Potkyš Ahojky :mavam: dekuju moc za zpravu. Já jsem takto v RF spokojena, ale tak nějak cítím, ze potřebuji po 2 nevydarenych IVF změnu. Akorát nevím, jak to bude se spermiema, které tam máme zamrazene. Je u Rg i lékárna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.4.18 14:17

@Lena328 Ahoj já neporadím, zatím snáším svoje vlastní. :lol: Takže zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.4.18 14:20

@Koudelka82 S lekárnou nevím ještě jsem nevyzvedávala léky. Jsem tam krátce a čekám na stimulaci. Určitě se dají spermie převést, otázka je za kolik to mají zpoplatněno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
18.4.18 16:26

@Potkyš už mi poslali ceník. Dělali Ti i to STD vyšetření? Proplacela to normálně pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
18.4.18 17:38

@Lena328 Ahojky myslím, že nejaké info majú na stránke. Majú dosť veľký výber darkýň, tak určite sú v tomto smere dobrý. Je to od teba veľmi pekné, že uvažuješ o darovaní vajíčok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.4.18 17:47

@Koudelka82 STD vyšetření nevím co je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.4.18 20:01

@modraopica Už jsem si četla na stránkách.:)
Chtěla jsem si spíš s někým na psat co už má zkušenosti s darování.:)
Já sama mám dítě a jsem šťastná a chci aby byli i ostatní šťastní ať už ženy a nebo mladý slečny.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.4.18 20:11

@Lena328 Jo ty chceš darovat. Já to blbě pochopila :oops: To je od tebe pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.4.18 20:21

@Potkyš Ano chtěla bych darovat.:) Tak sem zkoušela na psat jestli má někdo zkušenosti.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
18.4.18 20:38

@Potkyš já to také slyším poprvé :) napsali mi vyšetření, která jsou nezbytně nutná a mezi nimi STD ( sexuálně přenosné choroby) za 2400,–. Ale nevím, jestli to platí pojišťovna nebo ne. Ještě jsem jim tam psala. Poptávala jsem ještě ceník v Unice a tam mi ho od včera nikdo ještě nebyl schopny poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
18.4.18 20:49

@Koudelka82 Ty sexuálně přenosné choroby musí ze zákona vyšetřovat každá klinika. Zatím jsem nic neplatila. S partnerem jsme docela v šoku, brali nám několikrát krev na různá vyšetření a zatím po nás nechtěli žádné peníze ani zálohu… V předchozím CARu chtěli peníze pomalu i za pozdrav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.