Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Koudelka82 píše:
Holky, nevíte, jestli se jde nějak zkontaktovat přímo s MUDr. Štelclem? Nemá na nej někdo maila?
MUDr. MARCEL ŠTELCL e: marcel. stelcl@reprogenesis.cz
@Mišuta29 Pořád nakukuju do diskuze Repromeda a co čtu tak…
Evidentně jsem udělala dobře, že jsem od tama utekla. Co tobě posrali?
@Potkyš mam dceru prirozene bude jo 10.let a mam brutální jizvu po cisari zevnitř. Jako fakt velikou. Stelcl když to viděl hned na to upozorňoval. Ptala jsem se zda když je transfer dělají vše pod uzt. Podíval se na me a říká ze vše dělají pod utz a po cisari speciálně. V úterý jsem byla na transferu a nemohli se do me dostat. Embryo museli schovat zpět… vzali si ten největší katetr co měli… porad je to směřovalo k jizve a dal ke to nechtělo pustit. Něco tam muselo lupnout a pak přenos embrya… trochu to bolelo, trvalo to dyl než obvykle… v repromede??? Vše bez utz na slepo… jen kam dosáhla jehla a hotovo… ja po třech dnes et sem měla brutální bolesti ale takové ze jsem myslela ze umru volala a plakala v bolestech… tusila sem ze mi to trefili jinam než měli. Štěstí ze to nebylo mimodelozni… a po druhé to same ket… teď se mi z toho chtělo plakat ze jsme 50tis vyhodili oknem… a Dr. Stelcl mi říká to je dobre ze máme utz ze? Ja mu řekla ze to pro me bylo rozhodující… i kdyby to teď nedopadlo vím ze udělali vše na 100%
@Koudelka82 Niet začo. Ja idem k nemu 21.5. dohodnúť IVF s DV.. ![]()
@Mišuta29 To sis teda užila…
Mě dostalo, když mi Hromadová řekla: co po mě chcete? Už není nic co bych pro vás mohla udělat.
@Mišuta29 ty jo, transfer bez utz, to se snad ani nedělá, ne? Ale tak asi děla
To teda cucim
My jsme vždy sledovali s manželem tu naši malou tečku, jak putuje do dělohy a ze je tam, kde ma být
pak jsme dostali i fotecku.
@Mišuta29 Tento krát sa to určite podarilo, on má veľkú úspešnosť ![]()
@modraopica tak budu drzet pěsti, ať to utika a ať vše vyjde, jak ma ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.