Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Koudelka82 Takže pokud máš IVF na pojišťovnu, tak ty pohlavní nemoci neplatíš.
@Potkyš Tak možná nám to dělali, ani o tom nevím
možná to bylo nějaké vyšetření mezi prvními.. Tak to jsem ráda. V RF se taky platí vše až při transferu. Kdybych měla ještě nějaký dotaz, dám vědět
Zatím děkuju a přeji hodně štěstí ![]()
@Koudelka82 Před IVF se ze zákona vyšetřuje Hep B, Hep C, HIV a syfilis. Ale nepatří do těhle STD např. spíš mycoplasma, chlamydie, kapavka, atd??? Ty nám totiž nikdo nevyšetřoval a taky způsobují neplodnost. ![]()
@Janča209 no já mam prave pocit, ze na ty choroby nám nikdo vyšetření nedělal nebo aspoň o tom nevím
napsali mi to takto: STD ( sexuálně přenosné choroby) u obou – odběr krve na Hepatitidu B (včetně HBsAG, anti-HBc total), Hepatitidu C, Syfilis, HIV 1, HIV 2).
Ale je divne, ze by nám to teda nedělali, když je to povinné.
Určitě dělali. Jen neříkají, když jsou výsledky negativní. V předchozím centru jsem měla bobky, že mi najdou nějakou breberku ( žiju slušný život) výsledky mi neřekli, takže jsem v pořádku…
@Koudelka82
@Potkyš musím se podívat ještě poradne do papírů, co mám doma
Taky mám strach, aby mi něco nenašli. Ale tak snad už to mám vysetrene ![]()
@Potkyš já nějaké mám, ale ne od vseho. Zeptám se kdyžtak mého MUDr., to bude nejjistější ![]()
Neboj kdyby ti něco našli, tak ti nebudou dělat ivf… @Koudelka82
Ahoj muzu se k vam pridat? Jsem druhy den od ET. Čekám tedy na ten zázrak
z repromedy jsme přešli k Dr stelclovi. I kdyby výsledek byl negativní nemam co vytknout
Holky, nevíte, jestli se jde nějak zkontaktovat přímo s MUDr. Štelclem? Nemá na nej někdo maila?
@Mišuta29 Ahoj
Taky jsem přešla z RM. Držím palce ať se mrňous zakousne a nepustí… ![]()
@Koudelka82 Zkus zavolat na recepci. Nebo počkej jestli se ozve některá holčina co k němu chodí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.