Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janča209 @modraopica @Potkyš uvidime dá bude sílit dal… nikdy jsem ani ducha na testu nemela takže pro me je tohleto jako Wau. Tak doufám ze zítra zase o něco zesílí Dekuji všem
@Mišuta29 taky jsem predtim viděla poprvé v životě na testu ||, byla jsem uplne paf ![]()
Ahoj holky, jsem úplný nováček mezi vámi a tak mám spoustu zvedavych otázek. Uz nějaký čas přemýšlíme ž manželem že si založíme rodinu, ale jelikož jsem po operaci kde mi odstranili oba vejcovody tak nám nezbývá jiná možnost než zkusit IVF.Kdyz jsem si přečetla různé diskuze tak mám s toho větší strach než celý čas co se rozhodujeme.Mam 35 let a tak si říkám že už je asi nejvyšší čas to zkusit. Můžu se vás zeptat na zkušenosti s CARem popř. jestli máte někdo zkušenost s klinikou ve Zlíně? Zajímá mě toho opravdu hodně, co nás čeká atd á jak dlouho ta cesta k vysnenemu miminku trvá? Moc děkuji za každou odpověď. ![]()
@Ebby26 za me Zlín vůbec, znám sposustu holek co raději odjíždí do Brna. Nedoporučuji helios ani repromedu(z vlastní zkusenosti) tyhle dva cary jsou jen továrny na prachy. Za me je top reprogenesis šle úplně nejvíc, docela si chvali reprofit ale už je tam taky prelidneno
@Mišuta29 píše:
@Ebby26 za me Zlín vůbec, znám sposustu holek co raději odjíždí do Brna. Nedoporučuji helios ani repromedu(z vlastní zkusenosti) tyhle dva cary jsou jen továrny na prachy. Za me je top reprogenesis šle úplně nejvíc, docela si chvali reprofit ale už je tam taky prelidneno
Ahojky, moc děkuji za odpověď. Ty už asi máš nějaké zkušenosti za sebou.Muzu se zeptat zda - li jsi IVF postoupila
?Mam s tech informaci akorad tak velkou hlavu
Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
@Ebby26 1ivf v repromede 2016 et a ket- bez úspěchu, no a dnes jsem 7den od et v reprogenesis takže čekám na výsledek
Tak to držím palečky aby se vám splnil sen
Můžu se tě tedy zeptat co nás tam čeká od první návštěvy až po samostatnou léčbu? Příčinu známé tak asi to bude kratší nebo se pletu
? Jak dlouho jsi čekala než po objednání na první pohovor? Četla jsem spousty recenzí a vesměs to první IVF je neúspěšné. Mam s toho obavy ze to bude beznadějné po tom co jsem si vše přečetla
Smim se zeptat kolik máš let? Moc děkuji za tvé odpovedi. ![]()
@Ebby26 Doporučuju Reprogenesis. Skvělí přístup a pečlivost lékařů. A nebo Unicu (nebyla jsem tam, ale mám interní informace).
@Ebby26 Mišuty se na to jak dlouho trvá než se začne něco dít neptej. Ta tam strčila čumáček a už je těhotná… Ale samozřejmě jí to moooooc přeju.
![]()
@Potkyš píše:
@Ebby26 Doporučuju Reprogenesis. Skvělí přístup a pečlivost lékařů. A nebo Unicu (nebyla jsem tam, ale mám interní informace).
Ahojky, děkuji za odpověď a doporučení klinicky. UNICU to jsem ještě nekoukala a moc o tom neslyšela
Můžu se tě zeptat cim jsi si prošla ty á jaké máš výsledky? Moc děkuji za odpověď ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.