Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janča209 Děkuju.
Docela mě to zaskočilo a nebyla jsem schopná se na něco zeptat.
@Mišuta29 píše:
@Merieta uvidime… stojim nohama na zemi. Nehrotim to jen se každé ráno těším na testdnes v 1:30h ráno
![]()
pak sem do 3h cumela do stropu a Koukala na test zda dusik nezmizel
muze to byt cokoli, biochemické, třeba ovitrille, nebo miminko… nechame se prekvapit
Míšo vím, že nervy to jsou hrozný, a ta nedočkavost ![]()
Bude to miminko ![]()
Moc ti fandím, vím, že jsi na fb v jedné skupince, hned jsem tě poznala
![]()
Držím vše co mám, jsme silné holky a dřív nebo později se dočkáme
![]()
@Mišuta29 v pohodě, mlčím jako v hrobě ![]()
Kdy jdeš na krev do rg?
@Merieta nejdu domluvila jsem se s Dr ze půjdu ke svému… ale nevím zda ma vůbec smysl někam chodit ![]()
@Mišuta29 Vôbec sa tým nestresuj..HCG niekedy stúpa pomaličky..pozerala som aj tvoje prvé testy a aj tieto a myslím, že nie je dôvod na obavy ![]()
@Mišuta29 Najlepšie by bolo urobiť si digitálny test a budeš hneď vedieť na čom si..Ja takýmto papierovým testom vôbec neverím..napríklad mala som čisté testy a bola som tehotná..v marci test pozitívny a tehotná nie som..prikladám foto, je to zle vidno, ale bola tam pekná ružová čiarka..
@modraopica dnes jsem si ho koupila tak uvidime kdy dostanu odvahu
@Mišuta29 Hcg stoupá obden. Když děláš test každý den, tak ten rozdíl nepoznáš. Když dáš k sobě včerejší a zítřejší, tak tam rozdíl určitě bude vidět. ![]()
@Mišuta29 Hlavně žádný stres! To mimču neprospívá. Chápu, že je to pro tebe nová zkušenost mít 2 čárky na testu, tak si to užívej. Špatných myšlenek sis už užila dost. Teď je čas se radovat… ![]()
@Potkyš tak Ok v lednu teda budu rodit a hotovo. Teď fazolce domlouvam aby to zvládla a vydržela když už se zakousla
@Mišuta29 Ja by som si ho urobila..viem, že sa bojíš, ani ja som nemala odvahu si ho urobiť, ale nech je výsledok akýkoľvek, aspoň budeš vedieť, na čom si..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.