Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 Tak jestli to vyjde z téhle várky vajec, tak za to budeš moct i ty, díky plivání těhu bacilů…
Včera jsem poctivě olizovala monitor… ![]()
@Potkyš je sice před nama dlouhá cesta. Ale pro nas je už tohle obrovské vítězství. Po 4letech se stal zázrak. Takže věřím ze každá se dockame.
@Mišuta29 Tak to je fakt znamení. ![]()
@Mišuta29 Asi teda taky olíznu monitor, když to zabere.
My se teda snažíme oproti tobě jen 2 a půl roku, ale mohlo by se i na nás usmát štěstí. ![]()
Začínám panikařit ohledně utz při ms. Já vím, že doktoři v tomto oboru jsou na to zvyklí, ale moje psychika to nějak nepobírá… Já se budu stydět jako patnáctka před sexem…
@Mišuta29 Zítra ráno, 2 DC. Doktor chce mrknout jak je na tom ta cysta. Běda jí jestli neodešla
Břicho bolí jako čert, tak snad se jí zbavím. A hned mi tam dají první ďobanec.
@Mišuta29
Olízáno, včera nebo dneska asi byla ovu, tak už brzy očekávám výsledky.
![]()
@Potkyš Je to nepříjemný, já to mám naštěstí slabé, takže se to dá, ale zvládneš to.
Dostaneš dobré zprávy a šup na injekce. ![]()
@Potkyš Určitě.
Sakra holky, já už chci taky, už opadl ten prvotní smutek z neúspěchu a nejradši bych už do sebe píchala další injekce.
Asi závislost.
![]()
@Potkyš oni jsou vazne zvykli neboj se nic. Na světe jsou horší věci. Tak se budeme těšit na další nové zprávy @Janča209 a ty pujdes teď někdy do dalšího pokusu?
@Mišuta29 Asi od června bych měla jít do druhého IVF. Teď ještě čekám na výsledky genetiky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.