CAR Reprogenesis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
2.5.18 15:30

@Potkyš Tak to snad budeme kousek od sebe. :)
@Mišuta29 Já si vůbec nedovedu představit jaké to je vidět poprvé na testu i druhou čárku, to bych snad ani nepřežila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
2.5.18 16:41

@Janča209 ja to zažila taky teď poprvy po 4letech snazeni. Nikdy ani duch. Měla sem pocit ze se mi zastavilo srdce, ja to vlastně so teď nechapu jal se to vlastně stalo. Jako ze FAKT? Zázrak? Me? Nejde to popsat, ale… uvěřím nejspíš až si mimino donesu z porodnice domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
3.5.18 22:07
@Mišuta29 píše:
@Janča209 ja to zažila taky teď poprvy po 4letech snazeni. Nikdy ani duch. Měla sem pocit ze se mi zastavilo srdce, ja to vlastně so teď nechapu jal se to vlastně stalo. Jako ze FAKT? Zázrak? Me? Nejde to popsat, ale… uvěřím nejspíš až si mimino donesu z porodnice domu

Musi to byt uzasny pocit :) se nemuzu dockat az ho jednou taky zaziju :) ja taky nikdy nemela ani ducha… ted uz posledni dva mesice netestuju vubec, snazime se rok a dva mesice a ted si od toho davam chvilku pauzu… chystam se koncem kvetna na tezkou zkousku, tak ted myslenky na dite ani moc nemam… spis me jen chvilemi prepada smutek kdyz venku vidim tehotne zeny. Ale doma je to pak furt jen o uceni, tak se ted aspon netrapim myslenkami proc to nejde… po zkousce nas planuji na cervenec/srpen do CAR a pak se dej vule bozi :) do te doby vas tady budu sledovat a pak uz mozna budete tehule i vy ostatni holky :) budu moc drzet palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.5.18 13:59

@Misuta29 ja ted taky budu zacinat podobnou sbirku testu. Byla jsem minulou sobotu na svem prvnim ET, po dvou katastrofalnich IVF (kratky i dlouhy protokol, hromada hormonu), jsem ted poprve po minimalce mela oplodnene embryjko, zavadeli hatchujici blastocystu. Dneska jsem 6.den po ET, nevydrzela jsem a testovala uz vcera, ale bilo. Ale jak koukam na tebe, tak se ti zacalo neco lehce objevovat az 7.den, tak vydrzim do vikendu a pak uz jen budu doufat, ze se tam neco zacne objevovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 14:15

@Cookie22 ja měla ducha už pd 5teho dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 14:23

Holky rak jsem dnes byla na utz. Naše fazolka je tam kde ma byt, odpovídá všemu čemu ma. Jen sem byla na hematologii kde mi zjistili obrovsky vysokou srazlivost krve. Max muze byt do 0,5jednoteka ja mam 4. Okamžitě mi pichli heparin. A dostala sem zásobou domu. Je pravda ze po transferu mam obrovské brisko ja myslela ze utros a ono ne. Hrozí mi hospitalizace, další testy, cévní, jaterní. Pokud me jen trochu začne bricho bolet mam okamžitě jet do nemocnice. Prý muze byt i hyperstimulak, měla sem vysoké dávky a to telo se s tim pere. Doktor mi rekl ze snad to zvladnu. Nevi jak to dopadne… proste je to na přírodě. Noc s tim už neudelam tohle bylo maximum. Důležité je ze fazole je Ok. Ta krev se zvladne. Musí. Dostala denní prednison kvůli endosce. Snad to spolu dame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.5.18 15:43

@misuta29 tak to mi moc nepomohlo :-( ja tam vcera paty den nemela vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 15:50

@Cookie22 no ale to nemusíš. Někdo ma až 8den někdo 10ty den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.5.18 16:29

Teď budeš víc hlídaná a tělo se s tím popere. Prcek je silnej a bude se tě držet. Vybral si skvělou maminku a jen tak se jí nevzdá :palec: @Mišuta29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 17:02

@Potkyš Dekuji moc si zlata… dnes me vsichni proste strasne vystrasili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.18 17:57

@Mišuta29 Gratuluji k fazolce a neboj, to se zvládne. :hug: Když tak si budeš v těhotenství píchat Clexan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
4.5.18 18:23

@Janča209 Dekuji, ještě není vyhráno. Ale je to bojovník. A picham tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
4.5.18 21:16

@Mišuta29 Aha, tak to neznám, ale je to něco jako Clexan, ten taky blokuje faktor Xa. To bude dobré, myslím na tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
5.5.18 00:41

@Janča209 bude… musí… když už jsme došli až jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
7.5.18 10:39

Holky, tak mi geneticka volala výsledky. :( Geneticky se prej k sobě hodíme, ale Pavlík má změněnej 7 chromozom, takže špatný. Musí se dělat geneticky screening embryí a kdybych otěhotněla přirozeně, tak musím na plodovku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.