Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@potkys kdybys potrebovala, mam jeste 600j gonalu taky z repro
@Potkyš to jsi napsala hezky
doufám, ze nás @Mišuta29 pekne nakazí svymi tehotenskymi bacily
Také mám teď pozitivní náladu,, ale to bude asi tím, ze teď máme pauzu od vseho. Ale i to sluníčko nám dodá lepší náladu a energii, nejsem nervozni a v práci me teď tolik nestvou… je to teď takové klidnější všechno ![]()
@Janča209 @Mišuta29 @Potkyš
Holky, už se tam opravdu moc těším
jsem zvědavá.
@Potkyš zlato, já teda ještě zatím nevím, co dostanu na stimulaci, ale myslím si, ze Gonal to nebude, na ten jsem reagovala hůř jak na Puregon, takže mi možná zbyde 300j. Mám ho v lednicce a je do 8.2018. Tak kdyby jsi chtěla, dej vědět ![]()
Holky na první konzultaci mi nebude chtít dělat dr ultrazvuk, ze? Divala jsem se, ze to mám zrovna v tom termínu dostat.
@Janča209 jeeežiš, to mi neříkej
tak to bude muset být bez ultrazvuku. Nebo nevím, jestli tam nemám raději zavolat.
Pokud nebudeš mít MS, tak bude utz. A nebo se domluvíte na jiném dnu. @Koudelka82
Tak holky, já se dneska objednávala a doktor Koukal má dovolenou a kongres, tak bylo první volné místo až 8.6.
Já jsem ráda, že si vybere dovolenou dřív než začnu stimulovat… Akorát první kontrolní utz budu muset jít k někomu jinému… Na kvalitu se vyplatí počkat… @Janča209
Jen já jsem teď trochu rozhozená, že stimulaci na další dny bude dělat někdo jiný. @Janča209
@Potkyš Jo to chápu, taky sem to tak měla v minulém CARu, ale určitě to bude dobré. To ti zrovna vyjde v době kdy je doktor pryč?
Všechno co jsem si za poslední 3 měsíce naplánovala, tak nevyšlo. Takže nic plánovat nebudu a nějak to dopadne… @Janča209
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.