Caryfuk.cz - zkušenosti, recenze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
8.9.10 14:17

Čáryfuk

Ahoj,nenakupoval jste někdo na www.caryfuk.cz?… jsem si tam pár drobností,a zboží nikde.Psala jsem tam,a nic,volala jsem tam,a nikdo to nebere :cert: :pocitac: a to se holedbaj,jaká jsou velká a solidní firma :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
8.9.10 14:28

Ahoj,
kupovala jsem přes zaslání, byla jsem si i osobně vyzvednout věci. Tak já mám dobré zkušenosti.
Ale jestli jsou tam jen dvě paní, tak možná momentálně nestíhají :nevim:
Za sebe bych doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
8.9.10 14:32

My jsme tam kupovali asi čtyřikrát, ale naposledy tak před třemi lety a bylo všechno v pořádku.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.9.10 14:40

Ahoj, já nakupovala letos na jaře a vše bylo v pořádku. Sice byla delší dodací lhůta, ale to díky tomu, že jedna věc nebyla a dodavatel měl delší dodání. Byla jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.9.10 15:16

Ahoj, já si tam kupovala v květnu loňského roku kočárek, lehačku a nevím, jestli ještě něco. Byla jsem z nich na mrtvici, byly tam nějaké komplikace, rozhodně to nebylo solidní jednání. O včasném dodání nemůže být řeč. Radši už jsem na to tak nějak zapomněla, byla jsem z nich fakt vyřízená. Ale třeba jsem měla jenom smůlu. Musíš věřit, určitě zboží dodají v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.9.10 15:22

me zboží cca 3 týdny zpet dodaly rychle :nevim: , jinak u nekterého zboží varují že maj dodací lhutu i 6 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
8.9.10 15:35

Já tam nakupuju přes net často, např. oblečení G-mini a hračky, nechávám si to vozit PPL a nikdy žáden problém, vše ok. :palec:
Dodali vždy, jak píšou, vždy u zboží na stránce je naspáno, dokdy dodávají, 24 hodin nebo i 10 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
8.9.10 15:43

Konečně se mi ozvali,že nedostali platbu,ale po překontrolování všech údajů jsem zjistila,že peníze byly poslány správně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
8.9.10 15:44
momi33 píše:
Konečně se mi ozvali,že nedostali platbu,ale po překontrolování všech údajů jsem zjistila,že peníze byly poslány správně. :nevim:

Může být problém na cestě, v bance.
Já nikdy neplatím tyhle věci po netu převodem, ale vždycky jen dobírkou. Je to asi jistější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
8.9.10 15:55

Ja jsem kupovala od nich kocarek, na posledni chvili, coz je sice moje vina, ale kdyz jsem se tam chtela dovolat, nedalo se. Nevim, zda maji nefunkcni tel. cisla nebo co, zvonilo mi to tam vzdycky ale nikdy to nikdo nezvedal. Bydlime u Brna, takze tam nakonec musel manzel osobne se zeptat, kde je problem. Pry s tel. zadny nemaji. A na mail mi taky nikdo neodpovedel. No ten nas kocarek jim mel dojit do par dnu, pry ho meli pro jineho pana, ale kdyz se podival na datum nasi objednavky a jeho, tak pry jsme ho objednavali driv a ze ho poslou nam. Pak kocarek v pohode prisel, takze to bylo celkem v pohode.
Pak jsme tam kupovali autosedacku, ale byli jsme osobne na prodejne ji vyzkouset, tak jsme ji rovnou i vzali, pani v prodejne byla moc mila, ustretova, vsechno nam vysvetlovala a ukazovala, takze timto smerem skvely servis. Jinak mam z toho obchodu smisene pocity a nevim, jestli bych tam jeste neco objednavala. Mozna jenom v pripade, ze by to jinde nemeli.

• Citovat
  • Upravit
3115
8.9.10 16:09

Kupovala jsem od nich přes net a chodím pravidelně do jejich prodejny a jsem moc spokojená. Žádný problém jsem s nimi nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
8.9.10 16:20

My jsme nakupovali přímo na prodejně a spokojeni. Ikdyž píšou, že je lepší si ty věci dopředu objednat, my jeli bez objednání, všechno měli, paní byla příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
9.9.10 09:40

Ahoj, já jsem nakupovala včera přes eshop, zboží už mám připravené k osobnímu vyzvednutí, objednávku mi ihned potvrdili a průběžně informovali, nemám s nimi jediný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mauglie1
9.9.10 10:26

Ahoj,
já mám dobré zkušenosti, vždy když zboží nebylo, dali mi vědět. Jinak jsem si to vyzvedávala osobně většinou

• Citovat
  • Upravit
Lenulafi
3.12.11 19:26

už měsíc a nic...

Ahoj,
já jsem objednala zboží před měsícem a nic.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie