Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nevim, jaky kocarek hledas, ale obecne maji docela dost kocarku treba na www.detskyraj.cz a www.detskydum.cz (oba obchody maji kamenne prodejny). Nebo pak treba v Chiccu na Andelu (v obchodnim centru)…to je tak co me napada jako prvni, ale moznosti je urcite spoustu.
detsky dum nebo malvik i kdyz malvik me posledni dobou pekne stwe
jj, Malvik me taky napadl, ale posledni dobou na ne taky slychavam spatne recenze ![]()
na Cernem moste jsou 3 obchody s kocarky, babystar, babyexpert a to treti si napamatuju, kazdopadne jsou hned vedle sebe
nabidka dost velka,
Babystar je myslím i na Zličíně, ale já si tam nikdy nic nevybrala, zase tolik tam toho nemaj.
No Malvík v poslední době fakt boduje. ![]()
Zkusila bych i tady
http://www.slune-cz.cz/kontakt-2
U nás na Praze 4 je www.babydracek.cz, ale asi nemají takové množství.Záleží co hledáš.
Co je s Malvíkem za problém? My máme objednáno ze Slůněte, prý přivezou na prodejnu (ta je ve Vršovicích, jak je 3. LF) a když ho nebudeš chtít, nemusíš si ho brát. Ale zatím pořád čekáme, až jim ty kočárky přijdou (nová zásilka Jané Nomad AIR 2009 ze Španělska, jinak už v ČR skoro nejsou).
detskydum.cz je fajn, ze se mrknete na stranky a vidite presne co maji skladem a kde to maji. Bohuzel, ochota predvest nektere vyrobky znacne pokulhava ![]()
Tez mam s nimi blbou zkusenost, ze jsem neco obednala a kdybych se po mesici neozvala, tak mi ani snad nenapisi, ze to nemaji a dodni trva dlouho. Pred porodem fakt super slyset ![]()
Ja ted byla v malviku, jen jsem si zavolala, zda maji to, co chci a v pohode, meli, predvedli velice ochotne. Kocarku tam meli teda furu, jsem cumela
Asi uz chce jit s konkretnimi favority vybranymi pres net a jit primo po nich.
pardon za OT ale nechapu, ze si nekdo neumi zadat do vyhledavace nebo na seznam slovo malvik, zda se mi to prinejmensim zvlastni
Ahoj holky, moc prosim o radu kam stoji za to se v Praze jet podivat na kocarky. Nechci polske vyrobce… Dekuji moc za radu. Jedeme uz rano ![]()
Malvík, Kašpárek, Dětský ráj, Babiez, eshopbaby. Záleží, na které se konkrétně chcete kouknout.
Ahoj,
chci se zeptat jestli by jste mi poradily kde v Praze koupit kocarek, nebo nejaky velkoobchod?
Nechci ho kupovat pres internet nebo ho objednavat ale jit a rovnou koupit.
Dekuju vsem za odpovedi.