Kde koupit v Praze kocarek?

Anonymní
6.9.10 14:07

Kde koupit v Praze kocarek?

Ahoj,
chci se zeptat jestli by jste mi poradily kde v Praze koupit kocarek, nebo nejaky velkoobchod?
Nechci ho kupovat pres internet nebo ho objednavat ale jit a rovnou koupit.
Dekuju vsem za odpovedi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
6.9.10 14:19

Ahoj, nevim, jaky kocarek hledas, ale obecne maji docela dost kocarku treba na www.detskyraj.cz a www.detskydum.cz (oba obchody maji kamenne prodejny). Nebo pak treba v Chiccu na Andelu (v obchodnim centru)…to je tak co me napada jako prvni, ale moznosti je urcite spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
6.9.10 14:19

detsky dum nebo malvik i kdyz malvik me posledni dobou pekne stwe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
6.9.10 14:21

jj, Malvik me taky napadl, ale posledni dobou na ne taky slychavam spatne recenze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.9.10 14:22

na Cernem moste jsou 3 obchody s kocarky, babystar, babyexpert a to treti si napamatuju, kazdopadne jsou hned vedle sebe :-D nabidka dost velka,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
6.9.10 14:24

Babystar je myslím i na Zličíně, ale já si tam nikdy nic nevybrala, zase tolik tam toho nemaj.
No Malvík v poslední době fakt boduje. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.9.10 14:25

Zkusila bych i tady :) http://www.slune-cz.cz/kontakt-2
U nás na Praze 4 je www.babydracek.cz, ale asi nemají takové množství.Záleží co hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.9.10 14:29

Co je s Malvíkem za problém? My máme objednáno ze Slůněte, prý přivezou na prodejnu (ta je ve Vršovicích, jak je 3. LF) a když ho nebudeš chtít, nemusíš si ho brát. Ale zatím pořád čekáme, až jim ty kočárky přijdou (nová zásilka Jané Nomad AIR 2009 ze Španělska, jinak už v ČR skoro nejsou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.9.10 14:51

Taky Spuntik ma docela velky vyber - viz www.spuntik.cz

• Citovat
  • Upravit
8297
6.9.10 14:57

detskydum.cz je fajn, ze se mrknete na stranky a vidite presne co maji skladem a kde to maji. Bohuzel, ochota predvest nektere vyrobky znacne pokulhava :-?
Tez mam s nimi blbou zkusenost, ze jsem neco obednala a kdybych se po mesici neozvala, tak mi ani snad nenapisi, ze to nemaji a dodni trva dlouho. Pred porodem fakt super slyset :-?

Ja ted byla v malviku, jen jsem si zavolala, zda maji to, co chci a v pohode, meli, predvedli velice ochotne. Kocarku tam meli teda furu, jsem cumela :mrgreen: Asi uz chce jit s konkretnimi favority vybranymi pres net a jit primo po nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.10 21:04

Vsem vam moc dekuju, jen se chci zeptat kde je ten Malvik?

• Citovat
  • Upravit
2508
6.9.10 21:36

pardon za OT ale nechapu, ze si nekdo neumi zadat do vyhledavace nebo na seznam slovo malvik, zda se mi to prinejmensim zvlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.8.17 18:28

Ahoj holky, moc prosim o radu kam stoji za to se v Praze jet podivat na kocarky. Nechci polske vyrobce… Dekuji moc za radu. Jedeme uz rano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
7.8.17 18:33

@Majkla v Dětském domě mají velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.8.17 18:48

Malvík, Kašpárek, Dětský ráj, Babiez, eshopbaby. Záleží, na které se konkrétně chcete kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák