Asko nábytek

1769
6.9.10 11:57

asko nábytek

tak zakladam dalsi tema :-) potrebuju poradit, objednavali jsme v asku nabytek do pokojika, bylo nam receno ze zbozi dorazi 35kal. tyden bohuzel nedorazilo, volala jsem tam a pani na ustredne mi rekla ze nevi kdy dorazi :cert: :cert: tak jsem chtela cislo na naky vedeni, coz mi samozrejmne nedala. jake mate vy skusenosti stim Askem? jeste jsem se ji ptala jak dlouho maji na doruceni zbozi a pani mi rekla ze to melo byt do toho 35kal. tydne takze porusily smlouvu, ne ?? jsem tak rozcilena, ze to neni ani mozny, chce se mi ztoho tak akorat brecet :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
6.9.10 11:59

My si předloni kupovali gauč a dorazil během týdne. Nicméně, bych zkusila dojít na prodejnu a poptat se tam a případně pohledat číslo na netu.
Přeju ať je pokojíček brzo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.9.10 12:00

jenze mi to mame objednany v praze do skladu aby to bylo co nejrychleji a bydlime 150km od prahy takze to enni jen tak tam skocit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
6.9.10 12:20

Hehe, no a to Vám taky budou nutit, že Vám to musí namontovat oni, protože jinak když se to poničí, tak neuznají reklamaci a za tu montáž chtějí peněz pomalu víc než za nový nábytek. Jako Asko už nikdy, jednak nábytek pěknej šunt a jednak to jednání :cert:
Nicméně nedodržování doby dodání není jenom jejich problém… Zlatá Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.9.10 12:34

Ahoj Market, muj zážitek s Asko nabytkem, objednala jsem si skřínku do koupelny, dodací lhuta 4tydny, napsali mi i týden, kdybychom jsi to meli jit vyzvednout, samozřejmě se nic nedělo a nedělo se dalších 8 tydnu jen s tím rozdílem, že jsem na ně každý týden křičela, že skřínku potrebuji. Ve finale jsem dostala 30% slevu, protože v den kdy skřínka přišla tak mi volali, že si ji mam okamžitě vyzvednout. Tak jsem se tam s nimi handrkovala a oni, že jako za to nemůžou, že dodavatel nevyrobil, bla bla bla. Nakonec jsem jim sdělila, že chci slevu 50% za jejich problematicke sluzby a pokud ne at si skřínku nechaji.Nakonec jsme se dohodli na 30%, kdy už to lidem kolem bylo divné, že jsem nahlas křičela o neschopnosti a nesolidnosti. Druhy zazitek byla sedacka do obyvaku, tu přivezli na čas, ale byla potrhana, teda kousek odtržena, tak jsem dala reklamaci s navrhem, že pokud mi ji vymění obratem tj do druheho dne tak nic nechci, pokud ne tak trvam na 50% sleve, dostala jsem 40% a byla jsem spokojena, trhlina neni videt.
Přeji pevne nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
6.9.10 12:44

tchyne si tam objednavala kozenou sedacku, cekala na ni 3 mesice! neustale vymluvy, ze dodavatel nestiha, ze maji na ty sedacky moc objednavek, nakonec mela dopravu zdarma

my si od nich brali gauc, ktery byl skladem, takze bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.9.10 12:48

Ahoj, sama jsem v Asku nikdy nic nekupovala, ale můj brácha před cca třemi lety tam v akci kupoval komplet pokojíček pro dcerku - měli objednanou postel, skříň, policovou skříň, komodu a stůl. Taky měli problém s dodávkou, ve slíbené lhůtě to zboží nebylo. Jim to docela dost komplikovalo život, jelikož spěchali s nastěhováním. Během té doby zjistili při vyměřování, že ta komoda se jim tam prostě už nevejde. :lol:
Uháněli je, kdy to konečně bude, načež bratr se naštval, zajel tam, maličko se tam zhádal. Vyřešilo se to ke spokojenosti bratra, jelikož zboží asi za týden přivezli a bez komody, kterou zrušil (což se jim samo nelíbilo, jenže nedodrželi lhůtu a mohli být rádi, že to bratr nezrušil celé). Takže za mě Asko nee, navíc spousta lidí okolo mě si stěžuje na kvalitu toho nábytku.

• Citovat
  • Upravit
5527
6.9.10 13:34
market.s.87 píše:
tak zakladam dalsi tema :-) potrebuju poradit, objednavali jsme v asku nabytek do pokojika, bylo nam receno ze zbozi dorazi 35kal. tyden bohuzel nedorazilo, volala jsem tam a pani na ustredne mi rekla ze nevi kdy dorazi :cert: :cert: tak jsem chtela cislo na naky vedeni, coz mi samozrejmne nedala. jake mate vy skusenosti stim Askem? jeste jsem se ji ptala jak dlouho maji na doruceni zbozi a pani mi rekla ze to melo byt do toho 35kal. tydne takze porusily smlouvu, ne ?? jsem tak rozcilena, ze to neni ani mozny, chce se mi ztoho tak akorat brecet :cry:

Nečetla jsem ohlasy přede mnou, ale … nechci tě strašit, ale počkej, až ti nábytek dorazí - to budeš teprve nadávat! Asko nikdy!!!!! Máme z něj ložnici a katastrofa!!!! Neznám snad nikoho, kdo by byl s kvalitou tohoto nábytku spokojený. Bohuže i tady platí: nízká cena = nízká kvalita! Diskuse na téma Asko tady už kdysi byla a vím, že se diskutující dělily na dva tábory. Jeden tábor svorně nadával a druhý si nechtěl připustit, že vyhodil spoustu peněz za šmějdy, tak se snažil hledat pozitiva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.9.10 13:56

no tak to jste me moc nepotesily :-( za nabytek jsme dali skoro 10tis. a mame tam skrin, komodu a takovej komin. a to jsme to jeste zaplatily predem, aby kdyz to dorazi do toho skladu to mohl vyzvednout pritelovo bracha kterej bydli v praze. ted fakt nevim co delat, za 14dni mam rodit a nemam kam dat veci na prcka :cry: no ja doufam ze teda aspon to nebude nak poniceny to bych uz fakt nevim co bych delala :cert: nejhorsi je ze se dovolam jen na nakou centralu a kdyz jsme chtela cislo na naky vedeni tak smula :-( a nikde na netu jsem jiny cisla nez ktery mam nesehnala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
6.9.10 15:24

Market, jak pisou holky, ja uz v Asku nic nekupuji, napalila jsem se dvakrat, takže pokud Ti to nedaji v terminu, trvej na vraceni penez. Ja kupuji nabytek dreveny v idea nabytku, neni to sice super, ale komody a skrine maji super,nejsou drahe a drevene nejsou tezke, pokud budu pristi rok predelavat koupelnu tak skrinky koupim jako komlet někde v siko koupelnach a bude to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.9.10 15:30

ach jo, jenze ja uz ted tak nak nemam silu neco vyrizovat :-( porad jsem doufala ze to prijde v terminu to bylo min. tyden a ted jsem nahrana. navic cekam fakt kdy porodim, takze se nekde rozcilovat v asku ted nemuzu :cry: jedine az porodime tak si to snima pujdu vyridit, ale pocitam stim ze budou asi delat caviky s vracenim penez, co :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
6.9.10 16:09

Ahoj market.s.87,
pokud chceš tak mi napiš SZ,ať to tu nemusím dohledávat.
Poradím ti v Asku jsem pracovala a mám zkušenosti jak řeší reklamace atd.

Musím uklízet a tak nemůžu přečíst celou diskuzi co ti poradili holky.
Kdyby ještě někdo měl nějaký dotaz taky písněte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.11 10:14

Na nabytek jsme cekali taky nekolik tydnu a zbytecne..nakonec jsme zrusili objednavku a cekame na penize:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
21.4.11 00:09

Rodiče čekali na sedačku z původních 6 týdnů téměř 4 měsíce! Objednali v srpnu, dovezli ji tři dny před Štědrým dnem :cert: . Mamka tam už potom volala každý týden a pořád ji ujišťovali, že za týden, za týden :roll: . Kdyby o ní fakt nestáli a nevybrali si ji barevně typově přímo na míru do obýváku, tak by odstoupili.

My jsme kupovali sedačku před měsícem a dorazila tak, jak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr Spodniak
2.7.11 01:25

Taky pěkně vypečené komentáře na nábytek asko
http://i-nabytek.info/asko-nabytek/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie