Pás do auta BeSafe pregnant

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
269
31.8.10 15:06

Pás do auta BeSafe pregnant

Ahoj holky, sháním použitý bezpečnostní pás do auta Besafe Pregnant… Nemůžu v bazarech na žádný narazit…nový mi přijde zbytečný kupovat. Neuvažujete některá o jeho prodeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
31.8.10 15:12

Zkus MMB, zrovna nedávno jsem tam jeden prodala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
31.8.10 16:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
31.8.10 16:03

Jo a je to vážně super věc. Používala jsem ho taky, až jsem si pak nadávala, že jsem si ho nepořídila hned na začátku těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 16:09

Na MMB jsem nenasla… Diky, Petro. Ze znamych a kamaradek to nikdo nemel, ani to nepovazovali za nutne, ale ono se tisíkrát nic nestane… a pak jednou třeba stane, tak si říkám proč riskovat, šetřit se dá jinde. No ja si taky Peto uz pomalu nadavam, zacinam uz 5.mesic a mel být drive :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
31.8.10 16:12

holky můžete mi někdo říct jak to funguje? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
31.8.10 16:23

Simuk, i kdyby to člověk nebral jako ochranu při bouračce, tak je to super. Je to prostě celkově pohodlnější a pás neškrtí.

Romaelko, připevníš to na sedadlo, sedneš na to. Pás zacvakneš to toho držáku. Já mu říkám chobot. Takže vede v místě podbřišku a ne přes břicho.

Jenom se mi to blbě nandavalo na sedadlo. Takže kdyby člověk střídal víc aut, trochu by to zdržovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
31.8.10 16:42

Tak i normální pás se dá dát na podbřišek a ne přes břicho, ne? Tohle mi přijde zas jako tahání peněz, ale to je každého věc, za jaké zbytečnosti je vyhází :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
31.8.10 16:46

Eri normální pás se dá samozřejmě taky dát pod břicho, ale tohle je mnohem pohodlnější a příjemnější. Mě to pomáhalo hodně ze začátku, kdy ještě bříško nebylo vidět, ale pás mi byl nepříjemný svým tlakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
31.8.10 16:47
Erian píše:
Tak i normální pás se dá dát na podbřišek a ne přes břicho, ne? Tohle mi přijde zas jako tahání peněz, ale to je každého věc, za jaké zbytečnosti je vyhází :palec:

Mě to moc nešlo, hlavně, když bylo břicho ještě menší, pás šel pořád nahoru. S tímhle byl pás opravdu hodně nízko a hlavně při nárazu by se ani nehnul. Navíc, když se koupí použitý cca za 600 zase se za těch 600 dá krásně prodat. Takže v výsledku za to člověk nedá ani kačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 17:09

Jak píše Petra…
Když se nic nestane, tak je normalni pas urcite lepsi nez zadny, ale pokud dojde k nehode, tak tenhle tehu pas se udrzi pod briskem, u obyc. pasu je velka pravdepodobost ze pod briskem neudrzi a muze dojit k tlaku na brisko a poskozeni miminka…doporucuji to i lekari, takze vylozene reklama na zbytecnou vec si nemyslim, ze by to byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
31.8.10 17:12
simuk píše:
Na MMB jsem nenasla… Diky

http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.8.10 21:20

Jeste pro Romaelku - tady je odpovezeno doktorem na nektere zakladni otazky…
 http://www.porodnice.cz/node/43863

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
1.9.10 08:49

ahaaa takže to doplní běžný pás, nenahradí.. děkuju simuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...