Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, sháním použitý bezpečnostní pás do auta Besafe Pregnant… Nemůžu v bazarech na žádný narazit…nový mi přijde zbytečný kupovat. Neuvažujete některá o jeho prodeji?
Jo a je to vážně super věc. Používala jsem ho taky, až jsem si pak nadávala, že jsem si ho nepořídila hned na začátku těhu.
Na MMB jsem nenasla… Diky, Petro. Ze znamych a kamaradek to nikdo nemel, ani to nepovazovali za nutne, ale ono se tisíkrát nic nestane… a pak jednou třeba stane, tak si říkám proč riskovat, šetřit se dá jinde. No ja si taky Peto uz pomalu nadavam, zacinam uz 5.mesic a mel být drive ![]()
Simuk, i kdyby to člověk nebral jako ochranu při bouračce, tak je to super. Je to prostě celkově pohodlnější a pás neškrtí.
Romaelko, připevníš to na sedadlo, sedneš na to. Pás zacvakneš to toho držáku. Já mu říkám chobot. Takže vede v místě podbřišku a ne přes břicho.
Jenom se mi to blbě nandavalo na sedadlo. Takže kdyby člověk střídal víc aut, trochu by to zdržovalo.
Tak i normální pás se dá dát na podbřišek a ne přes břicho, ne? Tohle mi přijde zas jako tahání peněz, ale to je každého věc, za jaké zbytečnosti je vyhází ![]()
Eri normální pás se dá samozřejmě taky dát pod břicho, ale tohle je mnohem pohodlnější a příjemnější. Mě to pomáhalo hodně ze začátku, kdy ještě bříško nebylo vidět, ale pás mi byl nepříjemný svým tlakem
Erian píše:
Tak i normální pás se dá dát na podbřišek a ne přes břicho, ne? Tohle mi přijde zas jako tahání peněz, ale to je každého věc, za jaké zbytečnosti je vyhází
Mě to moc nešlo, hlavně, když bylo břicho ještě menší, pás šel pořád nahoru. S tímhle byl pás opravdu hodně nízko a hlavně při nárazu by se ani nehnul. Navíc, když se koupí použitý cca za 600 zase se za těch 600 dá krásně prodat. Takže v výsledku za to člověk nedá ani kačku.
Jak píše Petra…
Když se nic nestane, tak je normalni pas urcite lepsi nez zadny, ale pokud dojde k nehode, tak tenhle tehu pas se udrzi pod briskem, u obyc. pasu je velka pravdepodobost ze pod briskem neudrzi a muze dojit k tlaku na brisko a poskozeni miminka…doporucuji to i lekari, takze vylozene reklama na zbytecnou vec si nemyslim, ze by to byla…
Jeste pro Romaelku - tady je odpovezeno doktorem na nektere zakladni otazky…
http://www.porodnice.cz/node/43863