Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
prosím o tip na kvalitní polštář+přikrývku vhodnou i pro alergiky. Na netu je jich spousta, ale prosím o Vaši doporučení, které jsou opravdu kvalitní a nějaký čas vydrží
.
Děkuji předem.
Ahoj, máme Klinmamm, pak jsme kupovali sadu polštář + prřikrývka z Hyper-Alberta za 500Kč a taky v pohodě
Důležité je hlavně to, že se to dá vyprat na min. 60 st., to je na tom nejdůležitější, pokud jsou prací na 40 st., nemá to cenu, prootže se nezlikvidují roztoči ![]()
Taky bych řekla, že jakákoliv duté vlákno v akci, co jde prát na 60°, alespoň ti to nebude líto časem vyhodit a koupit novou… co se deky týká.
Polštář jsem volila tvarovaný z pěny, klasické mi nevyhovují.
j.a.n.i1 píše:
Polštář jsem volila tvarovaný z pěny, klasické mi nevyhovují.
Soupravu budu kupovat pro dcerku, bude mít 2 r. Myslíš, že i pro děti jsou vhodné polštáře s paměťovou pěnou ![]()
Pro nás s manžou je máme, jsou super ![]()
Tak to nevím
musel by to být nějaký hodně nízký, jinak se bojím, že na ní bude velký… já ho pro sebe taky kupovala na 2× - ten první byl moc vysoký.
Obnovuji diskuzi, chtěla bych koupit pro děti a pro mě s manželem nové přikrývky. Na trhu je jich spousta, vůbec nevím, co vybrat. Nejlepší by asi bylo duté vlákno, kvůli údržbě, ale mám strach, jestli se časem neslehne a neudělá hroudy. Doteď jsme měli péřové, ale kvůli alergiím je musíme vyměnit. S jakou značkou jste spokojené? A nemáta někdo zkušenost s Lídlovou značkou Meradiso, nebo s Píseckými lůžkovinami? Děkuji moc za odpovědi ![]()