Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky poradíte,začínám se dívat po oteplovačkách+bunda,ale nějak nevím kde vybírat.Co nebo kde nakupujete vy?Počítám,že půjdu do velikosti tak 86-92.Děkuji za příspěvky ![]()
tak já nakupuji přes Mimibazar a už máme vše nakoupeno,malý obléká vel. 98,ale oteplené kalhoty jsme koupila 104,protože když sedí na kole v sedačce nebo na bobech v zimě,tak mu lezou nožičky ven,takže kalhoty radějí delší…máme asi 5× oteplené kalhoty,1× zimní kombinézu,jedny oteplovačky na kšíry a asi 4 bundy…ještě nám chybí punčocháče,…a nějaká teplá čepice…
kapa píše:
Holky poradíte,začínám se dívat po oteplovačkách+bunda,ale nějak nevím kde vybírat.Co nebo kde nakupujete vy?Počítám,že půjdu do velikosti tak 86-92.Děkuji za příspěvky
Slyšela jsem hodně chvály na soupravy od Tchiba. Bohužel jsem neměla tu možnost vyzkoušet, nemají Anežčinu velikost (minimálně 116). Co jsem koukala na net, tak už mají jen 86/92.
Já mám ráda oblečení od Coccodrilla,mám kombinézu a teď chci kupovat oteplovačky+bundu.
hkac píše:kapa píše:Slyšela jsem hodně chvály na soupravy od Tchiba. Bohužel jsem neměla tu možnost vyzkoušet, nemají Anežčinu velikost (minimálně 116). Co jsem koukala na net, tak už mají jen 86/92.
Holky poradíte,začínám se dívat po oteplovačkách+bunda,ale nějak nevím kde vybírat.Co nebo kde nakupujete vy?Počítám,že půjdu do velikosti tak 86-92.Děkuji za příspěvky
klídek zimní kombinézy ještě nebyly v nabídce, nyní byly věci do deště…
To Tchibo fakt neni spatne, ale hodne nakupuji na e-shoopech. Kalhoty jsou problem, ale zimni bundy i za dve stovky jsou dobre v sekacich. Chodim na weby lacl, detskysatnik nebo baby2hand
hkac píše:
Slyšela jsem hodně chvály na soupravy od Tchiba. Bohužel jsem neměla tu možnost vyzkoušet, nemají Anežčinu velikost (minimálně 116). Co jsem koukala na net, tak už mají jen 86/92.
Holky, máte někdo zkušenost s oblečením od Tchiba, jak odpovídají velikosti? My teď máme 86 z takových těch klasik jako HaM, CaA, Naxt, Cherokee, … Takže myslíte, že na zimu bych měla pořídit 86/92? Jo, a je to hubeňour… Minulý týden 9460g a 82cm. Díky
Ahojky, minuly rok jsem mela na malého soupravu od tchiba oteplovaky+bunda, byla jsem max. spokojena, letos bych chtěla zase ale nikde nemuzu najit naší velikost 104/110
chtěla jsem se zeptat jaka znacka dela ještě kvalitni oteplovaky a bundu a aby sla taky bunda pripnout k oteplovakum jako u TCM. dekuji ![]()
Jo a ted jsem zjistila ze delaji vlastne 98/104 a 110/116 a ted mi taky poradte, malej ted ma 104 ![]()
@market.s.87 pokud chceš aby jí měl na celou zimu tak budeš muset asi vzít tu větší. Jinak ještě dobré dělá Topolino, H&M, ale nevím že by ještě někdo dělal připínací ![]()
@quinny a to HM velikostne odpovídá značce TCM?? nemam nikde pobliz HM, ale slyšela jsem na nej taky dost chvaly
@market.s.87 HM je spíš větší, ale nám ty jejich velikosti sedí dobře.
Záleží jestli má malý 104cm jakože na výšku, nebo že teď nosí 104 velikost?